Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
gitarka je mazééééc, ale minule ma s frajou napadla pri huleni taka vec, ze sedime a spievame si farby domov ako idu zaradom napr.: zelena-biel-žlta-biela niekedy su farby zasebou tak kokotne(sorry) poskladane, ze je to na posranie.......... pomaly sa to unas stáva tradícia..... cuzzte, hulte, a milujte se
ked som s tipkom dame väcsinou hacka, alebo kecame... doma bud nieco robim okolo rastlinky,alebo na compe,alebo sa len povalujem a uzivam si stav.. alebo vybehnut niekde do prirody a tamto v klude odpalit tiez neni vobec na skodu
no ja uplne nejradsi s kamosema zalezu k hroudovi do sklepa,vezmem nastroje (basa,perkuse,kytara), odhulime si mozky a vzdycky z toho vyleze absolutne skvela improvizacka v neuveritelnejch tranzech ;-D
muzikanti asi tusi o cem mluvim
válení, válení, válení bože nikdy se nemůžu po brkách hejbat.....ležet a jíst... hej a ted jak je to slunko venku tak váálení venku...oh taky moc fajn vec :-P
no tak cigo to je samozrejmnost(teda aspon pro me vetsinou jo). prochazka je taky moc dobra vec, a rad ji praktikuju sam a nebo max ze psem. projit se do krasny prirody, nekam kde je fakt super vyhled a kdyz nadherne prazi slunicko tak to je fakt narez a miluju to! kdyz sem s vice lidma tak si taky rad ulitavam na hakisu, fotbalku a nebo na co je zrovna nalada. zavisi i na ostatnich. nebo se proste jen tak zpecu a surfuju(samo ze na netu). jinka je strasne moc veci co se da delat s vyhulenou hlavou(skoro vsechno)
.:peace and flowers:.