Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chci se zeptat dal jsem na květ a po týdnu jsem zjistil pohlaví a mám 4 samice (z 16 semínek -katastrofa) ale aspon něco a ted bych jednu z tech samic chtěl dát na řízkování mohu ji znvu dát na růst nebo mám smůlu
Původní příspěvek od ExI-Model-ExI HEle takze kdyz mam asi mesic starou kytku a uplne nahore ji vyrostla takova kulicka z ktery rostou listky tak je to sammec?
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od Mara69 Je pravda, že samec má vždy lichý počet lístků? Jako na jednom normálním listu, že je prej lichý počet těch lístečků... Jestli mi teda rozumíte.
další LOL
Viděl si vubec někdy konopí? A třeba dvojcípý listy?
Ale odpověd zní ano, je tomu tak, samec má vždy lichý počet cípů ( pokud se nejedná o nějakou mutaci), takže až ti ve druhým patýrku vyrostou třícípý listy, okamžitě vyhodit!
2Modhelkasi Je mi lito ale at na to koukam vseliak nemuzu to poznat. Potreboval bych lepsi kvalitu fotek abych videl do tech rozsoch. ale treba nekdo bude sikovnejsi...
Já bych řek naopak ze prvni je samec...podle tvaru vrsku
Ale z tehle fotek ti nikdo neporadi nic, dokad to nezacne kvist poradne, preflovers v tomhle rozlisu fakt ne
EDIT: Aha...podle data prispevku, ted koukam, uz jsi to asi stejne vyresil - pro priste no...
Nazdarek, jsem tady poprve. A jsem moc rad. čtu už asi 3 hodiny a musim rict, ze se tady bavim z lidma, kt. to umi! Hulim asi 8 let, a v pestovani se moc nepohybuju. Jednou se mel policko asi 12 ks a v 7 tydnu mi je nekdo ufiknul. Ale to je uz pekne dlouho.... Diky za všechny rady, chtel bych to opet zkusit....:-)
Ne na kšeft, to bych tu zduraznit chtel, jen pro svou potrebu - mam rad hasik, a vzal jsem si recept od Radoslava :-) Dik....dik. uz to odparuju:-)
uz to tu zaznelo asi stokrat, ale ani jednou jeste nepadla stoprocentni odpoved na ktery by se vsichni shodli.
Kdyz se mi z feminizovanych semen podari udelat hermouse a ten mi stastnou nahodou osuka me samice, budou samice produkovat zase za a)feminizovana semena b)od vseho trochu c)jen dalsi hermouse ??
ten jednou rika tohle,druhej zase onohle.tak nevim:/