Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ako kedy, mam obdobie kedy najradsej mam brcka, inokedy bong ci fajku. Vo vseobecnosti sa da povedat ze si najviac vychutnavam brcka, je to taka pohodicka pri caji, alebo niekde na luke sa vyvalit, bongo mam najradsej ked sa chcem poriadne vyhulit, fajku pouzivam ked hulim viac krat za den a nechce sa mi motat ani pripravovat bong. Asi tak
Ty si snad delas prdel s tim zakládáním novych temat
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Já nejraději hulim pres čisté sklo s co nejmenším kotlikem, kdysi jsem byl schopny obihavat trafiky a hledat skla s co nejmenším kotlikem, ale to jsem mel ještě tenkrát denně kvalitní Podlampu, nyní mám nejčastěji venek, Podlampu už není tak lehké sehnat jako kdysi...Jinak když je toho vice, tak dam i joint, obvykle z papírku OCB black, nejlépe slimku...
U mňa jednoznačne joint. Beriem to ako taký rituál že si ubalím a v chille pokúrim. Bongo je pre mňa ako taký teleport do stavu. Joint je ako most po ktorom sa pomaly prejdeš...
No a druhé najobľúbenejšie je jedlo. V podstate nedávno som začal robiť aj jedlá, a je to naozaj umenie. Kreativita nemá hraníc, a z konope sa dajú robiť aj iné veci ako mlieko, brownies a cookies. Veľa ľuďom nedochádza, že je milion receptov a stačí zapojiť fantáziu a dajú sa vytvoriť naozaj úžasné jedlá, z ktorých samozrejme nemožeš zjesť moc lebo ťa zničia Celkom som si obľúbil horúcu čokoládu. Na zimu výborné lebo aj príjemne zahreje
Aktívne uhlie je naozaj pecka, ale pre pravidelného fajčiara ako som ja je s tým priveľa roboty. Občas keď mám problem s dýchaním nasadím uhlie a dym naozaj menej dráždi ale pri dennom fajčení to nepoužívam, po 3-5 bongach sa to proste upcháva a nebaví ma to stále vymieňať