Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, Zítra bych chtěl začít s ohýbání klonů. Mám Topa na Indour pěstování pod názněm Můj první pěst, uvítám rady. Nebo tak nějak. Poradili by jste mi alespon cca jak to poohýbav t menším boxu co mám 60*60*165 jedu tam Magic Bud v klonech a Lemon Skunk ale ten jsem dnes zastřihl, ten jede ze semínka. Jak moc to mohu ohnout a podobně? a nebo nezačít s kolínkama? Prostě uvítám fakt každou dobrou radu, bud'to PM nebo sem nebo klidně přímo na muj pěst.
..cest.., zajima me pokud kytku ohybam do vodorovne polohy
tak jestli bych ji mel nechat pořad tak rust i v kvetu,nebo při přenuti nachat,,zvednout,,
..je mi jesne že vrch muže rust i vodorovně
Čest
já bych jí po přepnutí nechal tak po týdnu už být aby se palice začaly tvořit vzhůru ke světlu ale nechal bych jí v té poloze nějak upevněnou aby se nezačala samovolně zvedat vzhůru.
Myslím že to je ten smysl, nechat kytku prosvítit co největší kus od jejího vrcholu.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Původní příspěvek od Hopík44 Čest
já bych jí po přepnutí nechal tak po týdnu už být aby se palice začaly tvořit vzhůru ke světlu ale nechal bych jí v té poloze nějak upevněnou aby se nezačala samovolně zvedat vzhůru.
Myslím že to je ten smysl, nechat kytku prosvítit co největší kus od jejího vrcholu.
momentalne se ty,,zvedaji,,to je v pohode ale problem je že se težko už ohybaji -odlomene vrchy .....
Zdar
teď nějak nechápu co myslíš?
Jestli chceš kytku nechat růst vodorovně tak jí tak tvaruj a nech jí tak dokvést, proč by jsi jí měl potom ohýbat zpět a riskovat jakékoli poškození?
Nebo to myslíš jinak?
Jestli se ti květy zvedají vzhůru tak už je tak nech, jen v růstu tvaruj a tak pár dnů po přepnutí dokud rostou, hlavne vršek tlačit do vodorovna a větve které ponecháš aby byly ve stejné výšce jako je stonek ve vodorovné poloze.
V tom růstu bych je nechal tak po pěti dnech už být a oni ti ještě vylezou vzhůru tak 15 cm ale to prosvítíš, proto i ty co by byly normálně spodní a na prd, budou dobré paličky ale ne jak centrál.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Původní příspěvek od Hopík44 Zdar
teď nějak nechápu co myslíš?
Jestli chceš kytku nechat růst vodorovně tak jí tak tvaruj a nech jí tak dokvést, proč by jsi jí měl potom ohýbat zpět a riskovat jakékoli poškození?
Nebo to myslíš jinak?
Jestli se ti květy zvedají vzhůru tak už je tak nech, jen v růstu tvaruj a tak pár dnů po přepnutí dokud rostou, hlavne vršek tlačit do vodorovna a větve které ponecháš aby byly ve stejné výšce jako je stonek ve vodorovné poloze.
V tom růstu bych je nechal tak po pěti dnech už být a oni ti ještě vylezou vzhůru tak 15 cm ale to prosvítíš, proto i ty co by byly normálně spodní a na prd, budou dobré paličky ale ne jak centrál.
nevedel jsem prave kdy uz to nechat byt ... do kdy tvarovat (vrch)
a ze se špatne tvaruje jsem uz 2 odrovnal komplet ...(praska to)protoze se zveda a snažim se ji tlacit dolu do vodorovna
Původní příspěvek od Creed Vidím dobře že té kytce přelámal všechny stonky????
Jo jasně, nesmí ti praskout, takže se neláme ta úplně dřevěná část. Větěv se pak zvedne, ale co je důležitý vyjedou jí i boční výhonky, takže bude košatější. Je to nejen venku efektivnější než stříhání. vše se tu dočteš, žádná novinka to není.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.