Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Nerpa Zdarec, má tu někdo zkušenosti s s vaporizerem Arizer extreme-q? České info zde http://vaporizer.arizer.cz/arizer-extreme/ . Na zahraničním fóru jsem se dočetl, že je srovnatelný s volcanem a o hodně lepší než jakýkoliv vapík, ale české zkušenosti nejsou. Prubnul jsem to a objednal ho z ebaye, kde vyšel levně, ale rád bych se ujistil, že to nebude úplný propadák.
Jinak až dojde, tak nahodím nějaké postřehy a pokusím se ho vylepšit, jak jsem našel na fóru o vaporizérech, měla by se podstatně zvýšit účinnost.
Ahoj tak já ho mám odtud (vlastně to samé!) http://www.arizer-shop.eu/category/vaporizery-arizer/3
Cena teď šla dvakrát dolů a jsou tam poslední kousky za velmi zajímavou cenu!
Tenhle vapík je opravdu to samé jako volcano navíc pěkné podsvícení a dálkový ovladač a konopí 185-190stupňů naprostý ideál ale takový ceylonský borůvkový+vanilla čaj je supr nakopávací navíc při nachlazení bylinky jsou daleko učinější než přes vodu v čaji!
No tak balonek je mobilní a používám ventilátor pro aromaterapii , pokud to máš čistě na přímé hulení formou klasického nasávání pak není nejmenší problém koupit levnější model protože je bez těch funkcí naprosto totožný kvalitou a provedením a je opravdu špičkový (startuju na 185 a pak na 190 stupňů a bomba)
No jde o to že sebou mohu vzít leda balonky(party,návštěva atd) a netahat přístroj ono se může někdy něco stát je to různé a kupovat mobilní baterku za dalších x tisíc se mi nechce :-)
Neodolal jsem a zakoupil jsem Arizer Extreme Q.
Tak jsem velice zvědav ještě jsem se nedostal k vyzkoušení.
Ale překvapila mě velikost ! Myslel jsem si že to bude o dost větší Na druhou stranu na velikosti nezáleží že...
Zkušenosti ty nejlepší ono totiž stačí si tam přečíst a zjistíš že vše je vyprodané a zboží je na "cestě" to znamená objednáno .
Navíc je tam kontakt takže není problém se domluvit jinak u mě komunikace přes mail naprosto v pohodě a bez problémů!
ps: měli tam těch vapíků hodně ale co se tu rozjela diskuze tak to den ze dne mizelo a už nemají ani jeden
Taky se rozhoduji co dal vapir one se mi rozbyl.Ted shanim jak to opravit.Pritom jsem koukal po jinych a Arizer ma dobrou cenu coz o to, ale je to novinka a neni tak provereny,to sice Volcano klassic je ale ty prachy.Co by jste poradili vy co mate zkusenosti s vice vapiky.Chci ho pouzivat denne a kvalitu zatim drzi Volcano co?
Všechno jde když se chce,(jen malé děti se musi nosit)
Arizer nebo Volcano je uplně jedno kvalita je tam naprosto stejná a Arizer je vyroben z kvalitních věcí co vydrží opravdu dlouho pokud s ním budeš slušně zacházet.
ps: Arizer používám denně a naprosto v pohodě nevidím rozdíl mezi Volcanem(pouze v ceně)
Původní příspěvek od vousac Arizer nebo Volcano je uplně jedno kvalita je tam naprosto stejná a Arizer je vyroben z kvalitních věcí co vydrží opravdu dlouho pokud s ním budeš slušně zacházet.
ps: Arizer používám denně a naprosto v pohodě nevidím rozdíl mezi Volcanem(pouze v ceně)
ahoj, chci jit do arizera Q. zatim sem kouril z vapir oxygen a plynovyho kapesniho iolitu a moc se mi to nelibilo.byl sem tak zvlastne skourenej a hlavne ne moc. zase na druhou stranu kamosi(hulici jak pes) kourili vulcana a rikali ze naprostej hukot, ze byli jeste vic zhuleni nez kdyz normalne zakouris. ma to takovy grady??? je arizer ucinkem srovnatelnej s volcanem??? hosi dik za odpovedi. zdar.
Není tam rozdíl oba přístroje pracují na stejném principu a není tam rozdíl v ničem jen v dizajnu a výrobci.
Vaporizer jakýkoli má hulení jemnější bez dehtu a karcinogenů a síla bude decentní s pozvolným nástupem není to taková šupa jak joint do plic až se zacuckáš tam to zesilují ty sračky okolo.
Vaporka není taková náhlá šupa do palice ale umí taky odrovnat