Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj tak na toto by ti mohol odpovedet asi iba ten co siel minimalne 2 x z kazdej seedbanky aby to mohlo byt aspon kus objektivne. Ja mam skusenost iba z Durbanom od DP a to feminizovanym..podle mna je to velmi dobra a povedena genetika na out a podla mna aj velmi stabilna..3 roky stale na chlp rovnake pheno ( cca vysadenych 12-15 seeds ) A aj v galerkach co som pozeral tak mi pride ako stabilnejsi DP ako Nirvana, ale co je kvalitnejsi to ti tezko povedat, nakolko som durban od Nirvany nesiel. ä na kvalite sa podpisuju este dalsie a dalsie faktory, takze jeden rok mozes mat lepsi napr. Durban od Nirvany a na druhy rok od DP .
Původní příspěvek od SuperMan Zdravičko.....mam tu zapeklitou otazku pro příznivce Durban Poison..........říká se hodně že seminka DP od Nirvany nejsou tak kvalitní jak od Dutch Passionu.Tak co je na tom pravdy?!?!?!?!Můj osobní názor je že asi ten Dutch Passion bude opravdu kvalitnějši......Peace
...tezko soudit, nicmene Durban je asi to nejlepsi co Nirvana ve svym portfoliu nabizi...
zdravim lidi, tento rok pestuju poprve, a rozhodl jsem se prave pro Durban Poison, slysel jsem na nej samou chvalu... samo sebou ze jsem i uz zkusil vzorek Durbanu... ucinky byly dostacujici ackoliv stav nebyl zrova nejdelsi... ale jinak hulco do pohody.. skamose na akce atd...
---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---
2Thorax:
To je veľmi individuálne, jednoznačne sa to nedá povedať. Vo všeobecnosti vtedy, kedy nastane svetelná perioda, aby rastlina prešla na kvet. Uvedomí si, že jej čas sa kráti, ukáže pohlavie, aby zachránila rod.
Väčšinou to býva tak, že samce sa prejavia skôr ako samice. U mojích Durbaníkov to bolo naopak. Najskôr samice ukázali preflowers, samci ukázali pohlavie asi 2 týždne po nich.
letos sem si obednal DP vod Dutch P. , ale prekvapilo me jak ty seminka byly divny, bylo tam jedno fakt giganticky,tkovy sem este nevidel a pak zbytek tkovy maly sraci,asi polovicni nez normalne. a zatim jejich klicivost nicmoc
ja mel od nirvany seminka a byly vsecky hrozne prtaty, jak rikas, asi polovicni, nez vsecko, co sem kdy videl, ale vyklicily vsecky a zatim se jim dari pekne
Zdravím, chcem pestovať outdoor s modelom Durbanom (nabudúci rok) a chcel by som sa opýtať, že kde je najlepšie sušiť takéto obrie rastliny... Nemám moc priestoru ani predstavu kde to sušiť, tak by ste mi mohli poradiť... Ďakujem