Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím přátelé, mám na Vás malý dotaz, ze spoda listech se mi objevily malé ''larvičky'' vůbec nemám tucha co to je za zmetka, listy na okrajích začínají žloutnout, nemohla by to být SVILUŠKA? Prosim Vás o radu, jestli víte co to je, nebo rovnou co na to mám koupit za přípravek, předem díííííííííííky)))
V pohodě... kup to, stojí pár korun a potvory nemají díky složení šanci holce ublížit, je to bio a vymyslel to čech, má na to i patent, kytku budeš mít ochráněnou a ještě bude krásně vypadat..když se odhodláš napiš pak report.
Něco o přípravku Rock Effect : nejlepší obrana proti parasitům je postřik Rock Effect kde Účinnou látkou je pongamový olej. Přípravek se používá ke zvýšení obranyschopnosti rostlin. Účinkuje na mšice, svilučky, třásněnky a červce (puklice). Má protipožerový efekt.
poslední týden, možná dýl se mi na jedné kytce udělali tyhle vecičky.
Projel jsem tady všechny příspěvky, ale bohužel fakt nedokážu říct, jestli mam ten stejný problém jako ostatní nebo je to něco jiného.
Prosím někoho, kdo s tímhle má aspoň trochu ZKUŠENOST , aby mi poradil co s tim.. Je to nepříjemný pohled
3.týden RŮST
Jack 47 (Natural seeds), Bubbler, CFL 200w DUAL, hnojim AH, třetinová dávka(bubbler), vlhokost 60-70%, pH se snažim držet od 5 do 6. Teplota cca 27°C. PC větrák odtah, přítah pasivní, klipsnový větrák mi promíchává vzduch.
KDYBY NĚKOHO NĚCO NAPADLO, prosim o koment! Díky!!!!
Zdravím,
už nějakou dobu mi schnou listy odspoda od konečků. Nejdřív jsem myslel, že jim chybí nějaký prvek, tak jsem začal hnojit že se to srovná, ale hnojím už 3 týdny a nemoc stále pokračuje.
taky mi kolem kytiček lítaj takový malý mušky jak jsem se dočetl, jejich larvy žerou kořínky, tak nemůžou ty listy takhle schnout kvůli tomu? Mám koupit hlístice nebo stačí nějaká mucholapka a počkat až se larvy vylíhnou a pochytat všechny mušky?
Díky za každou radu.
Jinak kytky mám jen doma za oknem, jsou dvě, obě stejnej model (Brainstorm) a oběma takto usychají listy.
Původní příspěvek od katana Zdravím zkušenější pěstitele a zároveň prosím o radu.
Nic podobného jsem zde nenašel, tak se ptám. Problém mám v horních listech viz foto. Jedná se o automat AK-47 na balkóně na jižní straně. Hned vedle mám druhou rostlinu: stejná genetika, stejný podmínky (klíčení, substrát, zálivka, slunce) a ta je v pořádku.
Poradí mi někdo prosím o co jde a jak s tím bojovat??
Ahoj, mám problém s listy začínají usichat, myslel jsem že to je vysokou teplotou snížil jsem ji s 33 na 28, ale problém přetrvává i na nových listech je to 400W, v kokosu, hnojiva jingle in da box - hnojim podle výrobce. PH 5,9 EC nemam jak změřit
Ahoj mám problém s listy, sazenicím jsou cca 4 týdny. Nové patro listů je zdeformované, kroutí se a od krajů schne. Kytí byly před týdnem ošetřeny Bioolem kvůli nějakejm breberkám, druhý den na to opláchnuty vodou s jarem a pak osprchovány čistou vodou.
Nevíte jestli to může být tím přípravkem nebo přelitím, hnojivem? Nebo malým květináčkem? Přesazovat do finálního budu ve středu, dřív se k tomu nedostanu
Konečky listů se kroutí, když je kytka přehnojena, a ten jar ? ! ? tak to už nedělej, chudák holka, představ si, že se budeš koupat v jarové vodě, no fuj . Jar je ropná chemikálie resp. derivát, kytka je žívá a povrchem listů dýchá.
tak prehnojena, hups. Tak to jim dam chvilku od hnojiva pokoj. Snad se z toho vzpamatuje. Jarova voda rostlinam neuskodi, neopak odstranila mastnotu z poru listu, aby mohla dychat. Hned sem je osprchoval. Dekuju moc za odpoved!