Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na cannafestu jsem koupil od natural seeds 12semen C99 , tri jsem zasadil -z toho jeden chcipak, jedna indica podivne rychlosti kvetu ( zakladni kytka ok,ale rozhodne ne C99, v rizku z ni se aktivoval rudealis gen), treti kytka pekna typicka sativa( coz odpovida C99), kterou preriznu. 12semen stalo asi 200kc. pestovani ze semen je vzdycky trochu o prekvapeni. bez prekvapeni jsou rezy.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Zdar traviči,měl bych dotaz ohledně prapodivně zmixované Cinderella99.
Z originálem to nemá moc společného,přesto by mě zajímala zkušenost s tímto modelem,zejména při indoor pěstování.Primárně mi jde o popis rostliny,zhodnocení rauše,množství fenotypů a doby od zasetí po sklizeň.prosím o odpovědi jen na položené otázky.Dík.
Podezřelé je to celé,ale nedalo mi to a vzal jsem si od nich cinderellu mam ji rád,tak že uvidím co z toho vyleze,no vylezlo s toho celkem dost,dozrála někdy v první polovině října,na oko fakt pěkný,růžové blizny,pěkně pocukrované palice celkem kompaktní ke konci začali chytat krásnou indigo barvu,hodně se střihalo.
Každopádně to vůbec nepřipomínalo C-99 co jsem jel od jiných seed bank,a účinek to samé,žádná happy pohodička,ale první půlhod'ka celkem náklad,do hlavy i do těla,pak si to dost sedlo a dalo se fungovat.Takže tak,hulil jsem ještě od nich Jacka a bídná bída,už bych od nich nebral,ale vyhozený prachy to nebyli
Čus groweři, moje neblahá zkušenost se sice netýká Naturalseeds, ale Czechseedbank.... Jel jsem od nich femky Gorilla Coockies, Bruce Banger, White Prussian a nemohl bych říci křivého slova. Avšak, když jsem jel White Prussian podruhé, z te jisté várky semen, jedna kytí byla čistokrevný samec. :-D Takže s touto bankou se loučím a nedoporučuji.
Ať to kvete (samozřejmě samičkově:-D)
Já jsem dal NS šanci několikrát, klíčivost většinou 95-100% , Super Skunk za mě 10/10... Nebula+ 6/10 , LA OG kush 8/10 , vždy jsem bral 24 semen , poměr cena výkon je super ( díky ceně ) , nicméně mě přišlo že to nemají moc ustálené a z 20 kytek byli třeba 2 fakt nic moc 2 podprůměr a zbytek dobrý , naposled jsem od nich jel White Russian a to byl spíš průměr výnos 6/10 sotva půlka kytek bylo pěkných , za mě celkově Natural Seeds má 70% , za super ceny