Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím mám takový dotaz
kamarád má new box a pořídil klony , ale po pár dnech se mu začalo dělat tohle (foto) na listech
Jedná se o Critical + a Legendary Ultimate Indica
Teplota 24 C den 20 C noc
Ph 6
Ec +- 0,4
Hlína Light Mix
Podle mě je to nedostatek nějakýho prvku ,protože kytky jsou asi 15 dní od prokořenění Rw, 3,5 l květináče jsou už taky prokořeněný , jsou v light mixu a jediné co jedli byl občas kořeňák. Myslím že by to mohl být draslík a mangan , nebo nějaká podobná šílenost (a nebo taky něco uplně jeiného) :-)
Byl bych rád kdyby ste se k tomu vyjádřili :-) předem děkuji
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od tuffgong1 zdravím mám takový dotaz
kamarád má new box a pořídil klony , ale po pár dnech se mu začalo dělat tohle (foto) na listech
Jedná se o Critical + a Legendary Ultimate Indica
Teplota 24 C den 20 C noc
Ph 6
Ec +- 0,4
Hlína Light Mix
Podle mě je to nedostatek nějakýho prvku ,protože kytky jsou asi 15 dní od prokořenění Rw, 3,5 l květináče jsou už taky prokořeněný , jsou v light mixu a jediné co jedli byl občas kořeňák. Myslím že by to mohl být draslík a mangan , nebo nějaká podobná šílenost (a nebo taky něco uplně jeiného) :-)
Byl bych rád kdyby ste se k tomu vyjádřili :-) předem děkuji
Light - Mix je hluchej.. to bude z hladu..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Kulda Zdar a silu všem ! :-))
Vyskytl se u mě určitý problém a abych zbytečně netrápil holky (myslím že už toho fakt maj dost) tak se raději obracím na zkušenější...
Problém začal podle mě už v tom že sem špatně napufroval rohože...sice dostali 24h a ph 5.2 ale voda měla tendenci po určité době ph neustále zvyšovat . Vodu sem nabral ze studny. Zdála se nejlepším řešením jelikož po vyzkoušení vody z kohotku která měla ec 0.87 se mi zdála voda ze studny lepším řešením i když její ec bylo 0.91 Neustále jsem žil v domění že na napufrování rohoží to půjde jelikož balík z RO ještě nedorazil. Ted už vím že to tak nejde...i když jsem hned od začátku zavlažovacích cyklů jel vodu z RO. Tak při 4 zavlažovacích cyklech se moje ph z odpadu pohybovalo mezi 6.7-6.8 a vstupní voda byla na hodnotách 5.5 a ec 0.70 Myslel jsem že proplachem vše zpravím. Ale ani po proplachu 15o l s ph 5.4 mi ph nešlo pod 6.4 Celkem holky dostaly už přes 4 proplachy (PH5.5,EC0.3). Dnes jsem se konečně přiblížil na hodnotu odpadu s ph 6.0 a ec 0.88 Moje dedukce je že kůli právě takhle vysokýmu ph se u nich zastavil příjem P a ostatních živin a snážil i rust. Kůli tomu jsem dělal i ty proplachy abych ho snížil. Ale jelikož po každym proplachu sem je musel nechat den vyschnout tak sem moc holky nekrmil a dostávali ec kolem 1.o a ph 5.5
Celou dobu jedu holkám komlpet metrop. Před 5 dny sem přesedlal na komplet ghe a dal holkám trochu nakrmit v podobě ec 1.35 jelikož se mi zdaly podvyživený a hlavně abych se ujistil že na vině není metrop. Teploty a vlhkost držim v dobrých normách.
Už popravdě nevím čim jím mám pomoct a budu rád za každý nazor který pomůže při lečbě
http://uloz.to/xqkMtRe/kyti-zip
Nevíte někdo co s tím? Kytky vypadaj na fotkách celkem v pohodě, protože foťák to neumí zachytit, ale vršky maj už úplně vybělený jako v MyNameStichově threadu při nedostatku železa. Myslíte, že je mám zkusit lehce pohnojit? Na druhou stranu jsem použil dost výživný Zahradnický substrát univerzální od firmy Agro, takže mi to přijde divný Rozměr boxu 57x52x160, substrát viz výše + perlit, teplota u vršků 26-29, HPS 250W, ventilace VK 125 360m3 ztlumený triakem na půl + cirkulační větráček + ofuk lampy malým větráčkem; pH zálivky mezi 6-7 (snažím se držet 6,5), vzdálenost od lampy kolem 40-45cm. Problém je na všech kytkách nezávisle na poloze pod lampou. Kámoš, kterej bral stejný řízky problém nemá, takže je u mě něco špatně
Tak i na mě už došlo, na listech se mi objevily malinké rezavé mikroskvrny. Kytky jsou 5 den na 12/12, pH 6,2 EC 0,7 . V plný velikosti fotky je to vidět lépe. Díky za radu jak se toho zbavit
H.
Původní příspěvek od honzacek Tak i na mě už došlo, na listech se mi objevily malinké rezavé mikroskvrny. Kytky jsou 5 den na 12/12, pH 6,2 EC 0,7 . V plný velikosti fotky je to vidět lépe. Díky za radu jak se toho zbavit
H.
ahojte potrebujem surne poradit zacalo sa mi toto robit po listoch
spodnych ale uz aj hornych a postupne pribudaju dalsie rastliny
ph zalievky 6-6,3 teplota zalievky 22 c
ph pody 6,1
ec pody 0,9-1
ec zalievky 0,3, pri hnojeni ec 0,89
3 tyzden rast
18/6 teplota 26 priestor/ 21 noc
hnojenie biovega plagron alga press podla davkovani a trichoderma
dnes som to postriekal dithane.
poda perlit dazdovkovy trus raselina
svetlo 400w na rast
Původní příspěvek od ufonecc ahojte potrebujem surne poradit zacalo sa mi toto robit po listoch
spodnych ale uz aj hornych a postupne pribudaju dalsie rastliny
ph zalievky 6-6,3 teplota zalievky 22 c
ph pody 6,1
ec pody 0,9-1
ec zalievky 0,3, pri hnojeni ec 0,89
3 tyzden rast
18/6 teplota 26 priestor/ 21 noc
hnojenie biovega plagron alga press podla davkovani a trichoderma
dnes som to postriekal dithane.
poda perlit dazdovkovy trus raselina
svetlo 400w na rast
Jak vypadají hodnoty odpadní (proteklé) vody? Vypadá to na zasolení, či přelévání.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná