Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos jsem sklidil první auto v životě.Po cca dvaceti letech hulení jsem se
letos pokusil o Northern Lights Automatic,Sweet Cheese auto a Jack 47.
Northern udělal cca35g sušiny ostatní dva něco kolem 20-25g.S výsledkem
jsem spokojenej,ale musím ještě pár věcí vychytat. Měl jsem plargon a
textilní květináče.S těma jsem byl obvzvlášť spokojenej.Když bylo moc
vody,propouštěl ven.No a ukecal jsem se a zkouším teď v biobizzu nějaký
Cream Mandarine.Tak uvidíme.
Chtěl bych na rok 2016 tyhle modely a potřeboval bych nejaky review ve smyslu osobní zkušenosti. Pokud nekdo z vás něco z toho odjel a podělí se o info budu vděčnej
Původní příspěvek od tripmag no mal sa riesit BNC Diesel ale nejako kazdeho prestal zaujimat
a to sa este nacakas nez sa objavi v SR...
daj si google a vyhladavanie stranok v ceskom jazyku a urcite najdes SCH jeden shop ho ma :P
raz som ho skusil , 5l kvetnik doba asi 2 mesiace krasne sa rozrostl a pak som ho vyndal s kvetinaca a slahnul do zemne , trocha ho to spomalilo mislim viac ako trocha ale dozrel , sice hodne neskoro , je nachylny na hnojiva , ale za to to zhulkuje jako kámen , dobra rada , ked sa rozroste tak strihaj a strihaj , potom to bude kúdel kytka samozrejme aj v oktobri
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
Já toto, jen mě zklamal auto tao mix od budha seeds... 10 feminizovanych auto semen vše různé modely a bez popisu co je co.... To mě nasralo... Ale nějak to preziju
Původní příspěvek od techem Já toto, jen mě zklamal auto tao mix od budha seeds... 10 feminizovanych auto semen vše různé modely a bez popisu co je co.... To mě nasralo... Ale nějak to preziju
Tao je česká seedbanka, máš na mysli nejspíš Assorted auto. Jsou to tuším nové a experimentální odrůdy, co nejsou běžně v prodeji, něco jako Safari mix od Mandaly.
3x Royal Dwarf od RQS
1x Auto Northen Light od Pyramid seeds ( v pravo ten hrantik , su stare cca 2 mesiace +- dni , juhozapadne okno . O tyzden by mali prist auto white widow , auto sensi skunk , auto blu pyramid . Ak mate skusenost s odrodami budem rad za rady (pm) ať roste
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává