Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Protože touha po změněném stavu vědomí je přirozená lidská potřeba - stejně jako hlad, či sexuální puzení...

A když jsem se v 15ti rozhodoval co dál dělat, marihuana pro mě byla jasnou volbou...

Neříkám, že se nenapiju chlastu, to bych kecal, ale pokud bych si měl vybrat, zda půjdu na party a budu na pífku a nebo na kofole a brčku, nepřemejšlel bych ani pikosekundu... Je to prostě moje droga...

Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...

Wokap´s out 2oo5

Pokoušu tě!

Old Post 11-02-2007 v 13:40 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshbrain
Nový Člen

Karma uživatele freshbrain - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

hulim pac je to fááájn

DIXXXpit CaNa

Old Post 11-02-2007 v 15:00 PM
freshbrain je offline   Profil uživatele freshbrain   Find more posts by freshbrain   Foto galerie člena freshbrain   Click here to Send freshbrain a Private Message   Add freshbrain to your buddy list     Navštiv homepage uživatele freshbrain! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alu
Nový Člen

Karma uživatele Alu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

mama povedala..

Old Post 12-03-2007 v 16:40 PM
Alu je offline   Profil uživatele Alu   Find more posts by Alu   Foto galerie člena Alu   Click here to Send Alu a Private Message   Add Alu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Ááááááá Paráda Příspěvek č. 212

Hulíme protože nás to baví,děláme všechno co nás baví.
Hulit nás baví hodně,tak čadíme.....
ale umíme se sejmout....
Alkoholu moc neholduji.Raději smotnu brčko.
A taky v situaci když si to žádá umím vypnout.
3promile jen tak nerozchodíš.....

Čuss

Old Post 12-03-2007 v 17:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 213

nehulim casto (kazdy bere casto inac ), trafku si skor vychutnavam, a preto lebo je fajn a byvi ma to.... a je lepsia ako chlast!!

Old Post 12-03-2007 v 21:29 PM
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Preco? Příspěvek č. 214

pretoze sa mi to paci ved trava to je nieco uzasne!!!

A porovnavat travu s chlastom? To snad nie...

Old Post 13-03-2007 v 07:41 AM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hempstar
Nový Člen

Karma uživatele Hempstar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

Ja HULIM preto lebo je to asi jedina vec ktorou sa viem odreagovat...ja to mam proste raaaad :/

Legalize it

Old Post 16-03-2007 v 15:28 PM
Hempstar je offline   Profil uživatele Hempstar   Find more posts by Hempstar   Foto galerie člena Hempstar   Click here to Send Hempstar a Private Message   Add Hempstar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jerome J. James
Stálý Člen

Karma uživatele Jerome J. James - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

->Budu na pifku a na brku/ach... Nedělá problémy... Kofolu si spíš dám k obědu nebo k filmu;o)

citace:
Původní příspěvek od Wokap
Protože touha po změněném stavu vědomí je přirozená lidská potřeba - stejně jako hlad, či sexuální puzení...

A když jsem se v 15ti rozhodoval co dál dělat, marihuana pro mě byla jasnou volbou...

Neříkám, že se nenapiju chlastu, to bych kecal, ale pokud bych si měl vybrat, zda půjdu na party a budu na pífku a nebo na kofole a brčku, nepřemejšlel bych ani pikosekundu... Je to prostě moje droga...

...Drak...;o)

Old Post 17-03-2007 v 16:48 PM
Jerome J. James je offline   Profil uživatele Jerome J. James   Find more posts by Jerome J. James   Foto galerie člena Jerome J. James   Click here to Send Jerome J. James a Private Message   Add Jerome J. James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

heej...ani nevym,ale ani mi to nevadi...

Old Post 14-04-2007 v 21:15 PM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 218

taky nevim a je mi to jedno

Old Post 15-04-2007 v 06:25 AM
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

Ja hulim hulo proto,abych nebyl driv sedivej,kdyz me nekdo nasere.Hulim ho taky proto,ze je to v podstate moje laska,kterej muzu s klidem duverovat a bejt ji vernejA hulim take proto,ze pochopim vice"o co tady jde!!"nez ti nehulici.A jeste take kvuli spanku.

Old Post 15-04-2007 v 08:53 AM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rkcz
Stálý Člen

Karma uživatele rkcz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

Hulim proto, abych se vyhl stereotypu.

world aware :: free party is not a crime

Old Post 15-04-2007 v 09:08 AM
rkcz je offline   Profil uživatele rkcz   Find more posts by rkcz   Foto galerie člena rkcz   Click here to Send rkcz a Private Message   Add rkcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sky-triper
Stálý Člen

Karma uživatele sky-triper - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Dřív jsem pil alkohol . .. a marihuanu jsem si dal jednou za měsíc s kamošama jako změnu a považoval jsem ji za něco nebezpečnějšíh než chlast . . . . ale jelikož jsem človek co rád ví co do sebe cpe taxem začal studovat ruznou lit. . . . časem se zjistil že je težké najít pravdivé info ale lze ho najit . . .. . a zjistil jsem že chlast je tvrdá droga a marihuana nikoliv. . . . . čaem jsem zjistil že když na akci piju (a opiju se) chovám se jako nekdo jinej a zvlaště ke slečnám se chovám tag jag se mi nelíbí . . . . . . a naopak když hulím jsem rozvažnej ,přemyšlivej a nemyslím na to jak tu kočku předemnou přehnout . . . . . jelikož jsem fcelku cholerik a navíc znamení střelec taxem byl dříve kopka TNT co bouchala při každém malém otřesu ale marihuana to zemně docela vymítila . . . . . a taxem prakticky přestal skoro chlastat (opiju se 2 do roka) . . . . ale hulím více méně denně . . . . . ale to má taky své nevýhody (kdo taky hulí nekolik let denně a nepěstuje indoor chápe) . . . . mno dalo by se psát dlouho ale to by stačilo - stejně to nikdo nepřečte celé . . . pokud vubetz přečte nejaké písmeno žejo. . .

Old Post 15-04-2007 v 22:39 PM
sky-triper je offline   Profil uživatele sky-triper   Find more posts by sky-triper   Foto galerie člena sky-triper   Click here to Send sky-triper a Private Message   Add sky-triper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

už sem na to přišla..jeden z důvodů,proč hulim,je že když už si mám ničit zdraví,tak určitě né např.cigaretama,z toho nic nemáš,zato když se zhulíš,máš z toho blaženej pocit který většinou stojí za to sice je to stejně škodlivý,ale jak vidim,většina na to ohledy nebere a navíc je to velmi chutná rostlinka

Old Post 16-04-2007 v 16:26 PM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Proyx
Stálý Člen

Karma uživatele Proyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Tak ja hulim samozřejmě protože mě to chutná a baví..kdyby mě to nebavilo tak nehulim to je jasný ne.. Je to parádní stav, aspon člověk trochu zapomene na ten dnešní zkaženej svět
Taky hulim proto že už sem si na to tak nějak zvykl
..všimli ste si toho že tady nikdo nenapsal že je na tom závislej?(ja asi tochu su, jak na pěstění tak na hulení

Old Post 16-04-2007 v 17:18 PM
Proyx je offline   Profil uživatele Proyx   Find more posts by Proyx   Foto galerie člena Proyx   Click here to Send Proyx a Private Message   Add Proyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

proč vlastně hulím???
z principu

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 16-04-2007 v 19:21 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás