Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože touha po změněném stavu vědomí je přirozená lidská potřeba - stejně jako hlad, či sexuální puzení...
A když jsem se v 15ti rozhodoval co dál dělat, marihuana pro mě byla jasnou volbou...
Neříkám, že se nenapiju chlastu, to bych kecal, ale pokud bych si měl vybrat, zda půjdu na party a budu na pífku a nebo na kofole a brčku, nepřemejšlel bych ani pikosekundu... Je to prostě moje droga...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Hulíme protože nás to baví,děláme všechno co nás baví.
Hulit nás baví hodně,tak čadíme.....
ale umíme se sejmout....
Alkoholu moc neholduji.Raději smotnu brčko.
A taky v situaci když si to žádá umím vypnout.
3promile jen tak nerozchodíš.....
->Budu na pifku a na brku/ach... Nedělá problémy... Kofolu si spíš dám k obědu nebo k filmu;o)
citace:
Původní příspěvek od Wokap Protože touha po změněném stavu vědomí je přirozená lidská potřeba - stejně jako hlad, či sexuální puzení...
A když jsem se v 15ti rozhodoval co dál dělat, marihuana pro mě byla jasnou volbou...
Neříkám, že se nenapiju chlastu, to bych kecal, ale pokud bych si měl vybrat, zda půjdu na party a budu na pífku a nebo na kofole a brčku, nepřemejšlel bych ani pikosekundu... Je to prostě moje droga...
Ja hulim hulo proto,abych nebyl driv sedivej,kdyz me nekdo nasere.Hulim ho taky proto,ze je to v podstate moje laska,kterej muzu s klidem duverovat a bejt ji vernejA hulim take proto,ze pochopim vice"o co tady jde!!"nez ti nehulici.A jeste take kvuli spanku.
Dřív jsem pil alkohol . .. a marihuanu jsem si dal jednou za měsíc s kamošama jako změnu a považoval jsem ji za něco nebezpečnějšíh než chlast . . . . ale jelikož jsem človek co rád ví co do sebe cpe taxem začal studovat ruznou lit. . . . časem se zjistil že je težké najít pravdivé info ale lze ho najit . . .. . a zjistil jsem že chlast je tvrdá droga a marihuana nikoliv. . . . . čaem jsem zjistil že když na akci piju (a opiju se) chovám se jako nekdo jinej a zvlaště ke slečnám se chovám tag jag se mi nelíbí . . . . . . a naopak když hulím jsem rozvažnej ,přemyšlivej a nemyslím na to jak tu kočku předemnou přehnout . . . . . jelikož jsem fcelku cholerik a navíc znamení střelec taxem byl dříve kopka TNT co bouchala při každém malém otřesu ale marihuana to zemně docela vymítila . . . . . a taxem prakticky přestal skoro chlastat (opiju se 2 do roka) . . . . ale hulím více méně denně . . . . . ale to má taky své nevýhody (kdo taky hulí nekolik let denně a nepěstuje indoor chápe) . . . . mno dalo by se psát dlouho ale to by stačilo - stejně to nikdo nepřečte celé . . . pokud vubetz přečte nejaké písmeno žejo. . .
už sem na to přišla..jeden z důvodů,proč hulim,je že když už si mám ničit zdraví,tak určitě né např.cigaretama,z toho nic nemáš,zato když se zhulíš,máš z toho blaženej pocit který většinou stojí za to sice je to stejně škodlivý,ale jak vidim,většina na to ohledy nebere a navíc je to velmi chutná rostlinka
Tak ja hulim samozřejmě protože mě to chutná a baví..kdyby mě to nebavilo tak nehulim to je jasný ne.. Je to parádní stav, aspon člověk trochu zapomene na ten dnešní zkaženej svět
Taky hulim proto že už sem si na to tak nějak zvykl
..všimli ste si toho že tady nikdo nenapsal že je na tom závislej?(ja asi tochu su, jak na pěstění tak na hulení