Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja som kupil califor. orange bud z 10 sem. vyslo pet a 3 vyzeraju ze vyrastu okrem toho 5 no name ale 3 boli samce takze take smutne uvidime ako to dopedne...
Tak ja zkousim letos Shamana ato za oknem a pak na balkone,dneska jsem dal naklicit prvnich 10 semen.A v kvetnu rozjedu jeste TOP 44
,taky na balkone. Uz tesim,az se budu na balkone opalovat v lete a u toho pravidelne presouvat kyti ze stinu na slunce jak se toci slunce. Je
to super shichta,kdyz mate cely prazdniny off z prace.
feminized durban poison (mandala seeds)
tak 2-3 kousky na balkóně eště nevim jak to vyřešit s croppingem asi musim stlouct nějaký laťky dohromady a dát to kolem květináče
Pipoboy mandala seeds je iba sprostredkovatel ..to znamena ze maju v ponuke aj ine geny od inych seedbaniek ale objednas si to s mandaly...kapito? som rad
To ja planuju na me zahradce sklenik 4x3m.doufam,ze mi to tam nevezmou,kdyz tam budu spavat a je to hlidany mim ROTVIKEM,TAKZE JSEM V POHODE.a me modely jsou rezy WW a JACK HERRER + seeds-NO NAME.
no ja zacinam tak som si povedal ze najsamprv skusim semena a ked sa zadari tak aj rizecky, ale tu su taky ludia v okoli ze aj ten kto ma tak neda..cize aj rizky budem musiet objednavat...