Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Blade: diky moc za reakci
samce nevlastnim...nikde... nikdy jsem nemel :-D
Mno vlastne prave proto jsem to sem postnul... aby mi nekdo podle te fotky...nebo toho popisu rekl jestli to je samci kvetna holce.... tzn hermafrodit... nebo je to jenom hodne nakvetla holka.... co jsem videl tady na groweru... tak ty samci kvety jso proste uzavreny koule... a u me je to spis listovej vacek,vetsinou pokrytej pryskyrici,ze kteryho jdou bliznicky.
Navic to maji obe kytky.... kazda je jinej vzor...
U me jde o vacek,temer duty...ve kterym je pidimidi bila kulicka....ktera jak jsem zjistil je i v ostatnich kvetech v palickach. A lezou z ni dve bliznicky. Skladba je temer stejna jako u kvetnich kalisku v palicce...
2LateNightJamm:
Mám opačný názor. Takýto úkaz sa mi vyskytoval takmer vždy u nounejmov. Minulý rok som mal dokonca jednu rastlinu, ktorej šišky sa skladali iba z takýchto prázdnych vačkov. Myslím, že niekto tu dával na grower tiež takú fotku.
Ja to chápem tak, že tá pidigulička je potenciálne semienko, ktoré však nemusí vyrásť. Iba ak ho samec oplodní.
Je pravda ze ten vacek je treba uz velky...nicmene ten vacek s bliznickami vevnitr je temer porad stejne velky.... takze ten vacek je z vetsiny duty...
Navic se tyhle vacky vyskytuji hlavne ne stoncich... nikdy jsem je nenasel v okoli palic.
Mam podle meho nazoru dobrou genetiku, Nebula with Bushman z rizku z matky z rizku z Vidne
Keď to bol no name, neznamená to, že to bola zlá genetika. To bol len môj prípad. Inak je to presne tak, ako píšeš, že tie vačky sú hlavne na stonkách. Často som si myslel, že tam rastie semienko, ale nakoniec boli vždy prázdne.
zdarec groweri,mam takovy problem,mam kyticku a zacali se me u ni delat ,,poupata,, jako u samce,ale z tech poupat zacali vylezat bliznicky,je to hermafrodit?fota dodam je k jen budu mit fotak po ruce
Původní příspěvek od k/-\pr zdarec groweri,mam takovy problem,mam kyticku a zacali se me u ni delat ,,poupata,, jako u samce,ale z tech poupat zacali vylezat bliznicky,je to hermafrodit?fota dodam je k jen budu mit fotak po ruce
predem dekuji
hehe hele, davide, to je fakt těžký říct. podle tohohle popisu se pozná leda tak něco o schopnostech pisatele. ale nic ve zlým hele-sežeň fotku a za chvíli to máš vyřešený, ale takhle...?..ti leda řeknu, že je blbost, aby ze samčího květu vyrůstala blizna. máš to nějak zmatený, ale poznat samčí květ není žádná věda, takže si asi někde ve FAQ najdi samčí květ a jestli se to bude shodovat s tím, co máš doma ty, tak máš vystaráno--tu kytku můžeš s (ne)klidem vyškubnout a zahodit.
Moze mi niekto poradit aky stary ma byt kontrolny odrezok na zistovanie pohlavia ?
A co s nim potom nedat mu ani trochu svetla alebo to prepinat 8/16 ?
Vdaka !
Musí být dostatecne stary, aby byl schopny vykvest. Pokud myslis stari matky, ze ktery to rezes tak myslim, ze to byva kolem 1 mesice. Jinak stari rizku neni dulezity (pokud je matka dospělá).
Svetlo ma byt tolik, aby to vykvetlo. Kdyz ti ve tme vykvete rizek, tak je to ok na zjisteni pohlavi. Jinak muzes klidne tech 12/12 nebo jinak.
takze mam tak chapat ze rastlina z ktorej to budem rezat by mala byt minimalne mesiac stara ? o odrezky mi nejde chcem len zistit pohlavie, tak to mozem nechat uplne v tme ? inak vdaka za radu
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
Tayem de Toxi,ted sem se na tu kytku byl podivat znova,a us trochu povyrostla,a spatne sem se koukal,je to hermafrodit....(ale na 1. pohled to tak vypadalo jak sem rikal)i kdyz je to kravina.Ted teda kdyz vim co to je,tak se zeptam,co s tim,vyhodit,nebo otrhavat ,,koule,,??? nebo co?
kApr: jestli je to hermafrodit, tak doporučuju vyhodit. není třeba zbytečně riskovat.
vytrhávání samčího květenství je moc pracný a těžko uhlídatelný, i když samozřejmě sou i tací, co to dávají.