Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
listy se mi krouti jaky by byli oschle ale na dotek tomu tak neni ani je si nemyslim ze bych kvetinu dostatecne nezaleval listy zacinaji byt mirne nazloutle ale po nejakych skudcich ani stopa.ma nekdo nejakou radu??
Bubleman: me to prijde jako nejaky skudce.Listy jsou zkroucene dovnitr, podle me je neco vysava. Koukal jsi na svilusky? Nebo kukni na koreny jestli tam neni nejaka potvora
ahoj lidi koukal sem na skudce jako prvni nikde nic uz se jede kvet teprve pet dni ale jede je to jen u jedne z rostlin a genetika :white rusian zaleval sem denne omezil sem a dva dny sem dal pauzu jen s vlchcovackou dnes rano sem prolil jen vodou po praci sem diorazil dom a listy se zacinaji rovnat jeste ne uplne ale je to lepsi ph udrzuju 5,9 staci to:???
caute lidi mam problem s listy,spodni zloutnou a na spickach mi hnednou (pouze spicicky)jinak maji jakoby zobaky ty listy jinak nektery jsou krasne zelene leskly a nektery svetli,a ty spodni svetle zluty,zadny parazity na kytkach nemam koukal sem na listy lupou i ze spoda,jediny co me napada je spatny PH zalivam odstatou vodou 24hod nekdy i dele hnojim kazdou stredu 4ml bloom+ 2ml PK 13/14 teplota pres den 26C - 28,6C vlhkost 50% pres noc je min 19C - 21C meraky nemam diky za odpoved
Rejnold:no asi to bude N.přece jen kytka potřebuje N celou dobu a asi jí to nestačí trošku v bloomu jednou týdně.Kup nějáký kapky za pade a změř si kohoutkovku a případně přidej na grow složce
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Původní příspěvek od Grunger Zdravím, ve 45 dni květu kytka vypadá nejhůř co kdy vypadala navíc je opožděná ve vývoji.
Co sní je? chybí jí dusík?
zdar
tohle nevypada na dusik. Spise na Magnesium (horcik). Na vine nejspise bude priliz nizke PH - at uz zalivky nebo hliny. Doporucil bych srovnat ph hliny vapencem a zalivat vodou s PH7.
tak at to roste :-)
edit: nebo to udajne muze byt i zalivkou s neodstatou vodou (chlor)....
Původní příspěvek od Grunger Potřeboval bych nějakou alternativu místo těch přípravků co snižují kyselost vody...
Vápenec do půdy, hmm ten jsem neviděl nikde snad pět let...
Finance nejsou.
alternativa na snizeni kyselosti vody je pridani sody bicarbony (jedla soda) a alternativa vapence je krida, jinak ten vapenec sezenes v zahradnictvi....
a proc kazdy breci ze nejsou finance -> holt kazdy konicek neco stoji a pokud na to nemam tak smula nebo se musim uskromnit nekde jinde (doufam ze nejsi zlatokop ktery to dela kvuli zisku .....)
Já jen nechci dávat peníze špatným lidem... proto pěstuji...
no, tak jsem si sehnal to vápno hodně na jemno, teď bych potřeboval trošku poradit jak moc je posypat.
Mám 11l hlíny v květníku.
Průser je ten, že jsem ho přidal do vody změřil pH a nezměnilo se, tedy v prvních 2minutách.