Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
j přesně zastříhávat musíš podle kondice kytky. loni jsem jednu zohýbal tak, že měla přes 15 hlavních vrcholů a mnul jsem si ruce jakej to bude mít vynos a nakonec jsem celej den stříhal 15 řídkých košťat na kterých nebylo ani 150 gramů.
letos si dělám tenhle mix organiky (no till) pro guerilla pěstování. mírná úprava pro konkrétní rostliny (sativy a automaty mín kompostu) a podmínky - přímýho množství světla atd...
horní část jamy nabouchanější, dolní vzdušnější
40% canna terra bio plus
25% cocos (s trichodermou)
10-15% kompost (půlnapůl biobizz wormhumus a diy s trochou minerálů)
7% hydroton a perlit
additiva:
plagron biosupermix
guano black granule (1-6-1 s humic acids)
biotabs startrex (bakterie a fulvic acids)
hydrogel.cz (krystalky)
ghe mineral magic (silikon, minerály)
ca-mg
pytel jemnych suchych pilin
mulcovaci kuru z borovice na povrch
tekutý hnojení a přídavky:
na jednorázový zalití bactofil lahvička
agro bylinky (s melasou) jako růstový
na začátku květu cannaflush
v květu an bud candy (sacharidy)
závěr asi aptus humic blast
Nestihl jsem otevřít skleník a připekl jsem kytky (řízky cca 14 dní v substrátu) co nejlépe udělat pro jejich záchranu? Zatím jsem je trochu zastínil a pořádně zalil. Díky za radu
ahoj
mam jeden dotaz zasadil jsem samana na misto kde se nekolik let choval dobytek slepice prasata atd podle me je tam luxus hlina saman roste pred ocima doposud jsem nehnojil nemam ani jeden listek zluty kytka ma 2metry a dva chlapi ho neobejmou podle me mu nic nechybi ale muj kamarad si mysli ze bych mel koupit hnojeni na kvet a hned jak se zacnou delat palice zacit hnojit co si myslite ??? mam nechat samana at si bere ziviny z pudy ktera je za mnoho let dostatecne pohnojena trusem zvirat a nebo dat na rady kamarada nakupit hnojeni a hnojit hnojit hnojit
predem diky za rady
Původní příspěvek od zhuleny cap predem diky za rady
kup treba jen od biobizzu za kilo 250ml bio bloom(nebo lepe topmax ale ten je 250ml asi za 250korun) a jak zpozorujes ze zacina kvest tak ji dej klidne dvojnasobnou davku at ji nakopnes a pak se spolehni na hlinu co tam mas.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
ahoj, trochu mi prerusta kyti ve skleniku a poradne nevim co s tim.. zastipnuta uz je, muzu znovu, nicmene vzhledem k tomu co je za mesic a jak dlouho jeste pojede, mam sanci ju udrzet dal od skla a dotahnout do konce? na supercrop uz je predpokladam taky pozde.. za kazdou radu predem dekuju
je to fem big bud xxl od ministry
edit- ne mi vlozit fotka ani z telefonu, ani z pocitace, nicmene kytka ma tak 2m a do stropu ji zbejva tak 30cm..
Bohuzel ji nemam u sebe a zatemnovani spis neklapne (je to asi 20km daleko a sklenik jednoho duchodce,co tam ma spoustu dalsich veci:/). Ma ale pri stene a pod stropem kari sit- je mozny ji jeste v takovym stadiu tahnout do sirky?
zdar .. stale mozes urobit cokolvek co ti napadne - strihat , lamat , ohybat ..... kludne mozes zobrat noznice na zive ploty a zredukovat ju na polovicu .. aj tak ma este kopu casu rast kym zacne kvitnut a dovtedy na tom skleniku vytlaci tabule aj sama konope celkovo rastie rychlo .. no ale v skleniku/foliovniku rastie super rychlo .. jedine co tu pomaha kontrolovat vysku rastliniek je neskorsie vysadzanie - mesiac neskor ako vonku .. teda v polovici 6. mesiaca ..
no ale vazne .. podla toho co nato hovori domaci pan by som sa zariadil .. ak mu to nevadi tak to roztiahni kam sa da - pocitaj ale s tym, ze to naozaj bude na cely sklenik vo finale a bude sa lepit na sklo z kazdej strany .. v opacnom pripade by som ju naozaj zredukoval - aj pocet vetiev aj dlzku vetiet .. vobec sa toho neboj .. ved je to burina
Zdar ! Neboj se! a sestříhej to minimálně na polovinu výšky.Páč spodní větve,co teď vypadaj jak mrzáci,budou za měsíc/měsíc a půl ve stejné výšce jak to más teď a budeš to řešit zas ;-)
Já bych : seknul pod půlkou a nechal 5-6 větví,až se za 14 rozjedou tak v půlce ty větve zlomit směrem od stonku.To růst zpomalí a kyti brutál zhoustnou .Po čase nějaké větve i vystříhat,aby měli od mezi sebou dost místa.
Je třeba planovat,bo kytiz ti začnou kvézt až na konci srpna a to i tak cca 30,ale spíš víc cm vytáhnou..
Tak asi tak :-)
Ať se daří