Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja zacal ve 13ti, ale fest (to znamena min 1*tydne ) az na gymplu. ted je mi 22, to dela 9 let. nepozoruju na sobe zadny trvaly nasledky a s chlastem sem skoro prestal. teda kdyz je huleni
asi ve 14 nebo 15 ale už je to hafec dlouho..........na muj první zážitek s hulenim nezapomenu asi do konce života.....šel sem si na to lehnout a blil sem až do rána
No ja hulil poprve ve 13 ale ve srovnani co kupuji dnes to bylo seno.Od 15 sem hulil pravidelne ale tak max 1 do tydne.Dneska je mi 18...hulim skoro kazdy den a jsem v poho rekl bych ze i lip.Navic mi kdyz hulim nechutna chlast takze jsem prestal temer pit alkohol ktery mi prijde ze vic nici zdravi.Nici vubec huleni zdravi? :F
Původní příspěvek od mc.LaRWa poprwý sem hulil w 8-mý třídě a paq taq jednou za pár měsíců ale pořádně sem začal až w prwáku na střední. newim proč ale poprwý sem se nezduněl wůbec ale podruhý sem byl totál našrot.jinaq wod prwáku (už je to 6 let) sem NEhulil dohromady taq 14 dní a musím říct že KD paměť mám w piči, stejně jako plíce (ale je fuckt že kouřim i cíga) a pociťuju že sem už furt takowej myšlenkowě zpomalenej. stejně hulit nepřestanu přece neumřu zdrawej
umřeš blbej, to taky není špatný, že
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Ja zacala v 15 (?), uz ani nevim...poprvy to se mnou nic neudelalo...neumela jsem totiz poradne slukovat...Ale pak uz to jelo. Druhy brko vypal jak nevim co...
Jinak me napada, kolik lidi jste vlastne zkazili hulenim? Ja treba krome jinyho asi pulku nasi tridy, brr
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
Ja som zacal v 14, v 15 som sa rozbehol. V 16 som prvikrat skusal pestoval, do 18 som hulieval kazdo denne a teraz tak 3-4-5 krat do tyzdna a som s tym spokojny viac ako ked som vyhuloval kazdy den.
Vsetkeho vela skodi !!!
Čusík všem...Já sem začala teprv před rokem(teď je mi 14)...Ale rovnou sem to rozjela! Hulim snad každej den a docela ve velkym!Takovejch 5-10 denně a nedá se říct, že by to byly žilky...Možná to bude tim městem, protože tady hulí snad fakt každej. A teď je to o to lepší, že přestanu utrácet těžký prachy, protože matka řekla, že můžu pěstovat a ona to zkusí taky A jestli o něčem můžu říct, že toho nelituju, tak je to hulení! A dřív sem i dost pila, teď jenom výjmečně...
Milkiniska: tak ti přeju úspěch v pěstování, ale ve čtrnácti letech radši brzdi, jóó? možná si to neuvědomuješ, ale tvůj organismus a hlavně hlavu si tím pěkně devastuješ. A když ti to neřekně tvoje mamka, tak musím já
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash