Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem včera po bramborákách koukal taky na Jay s Bobem. Moooc dobrej výběr
Jinak rutina, udělej něco na baráku a takový píčovinky
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
to Protiva:já taky čuměl na na Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder,fakt hustý nejlepší byla ta část v tom Miramaxu jak natáčeli film,ještě ted se tomu řežu když na to vzpomenu
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Po jointu se dá dělat kupa věcí....záleží na tom s kym hulim nebo jestli čadim sám....když hulíme v partě tak po jointu dem všichni pro kolu na ex...pak už jen zevlíme a kecáme a kecám a pak dem domů...Když čadim sám,tak si pokaždý zapnu counter strike..ať už 1.6 nebo CS:S
Pak je tu ještě varianta že sem zalezlej u Warl0cka a hrajem na guitary
To ja jsem jenom zalezlej doma a hraju bud CSS ci CS1.6 a nebo jak uz psal Everl0st tak parime na guitary.. Ono neni ani spatny kouknout na nejakej psycho filmecek.. a nebo se venovat kytickam..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Vacisnou po brcku kopem heka , hudba , shisha ,hry, nekedy skateboarding len tak z haluze... btw speceny to moc nejde , a vazne dobra vec pre mna je plavanie , skakanie do vody z mrtnej vysky, pred tym su strasne obavy a lepaky a potom obrovska ulava a haluze v polete a potom nadsenie ze som to dal , ale to vacsinou v lete ...
Light that shit !
Smoke that shit !!
Pass that shit !!!
Jo, když jsem sám, tak já rád zhulenej čumim na bednu, hraju na kompu, nebo na kytaru. Kytara je fakt dobrá!:-)
Občas du třeba i rovnou spát! (ne to sem udělal jen jednou)
No a když sem někde s kámošema, tak hrajeme různý haluzný hry...všelijaký píčoviny - uplně cokoli - co nás první napadne!:-) (od člověče napij se až po rozpočítávání )