Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přikládám pár běsných foto, malinkej výběr
1)první snímek je z pedologického výjezdu v roce 2001. Osvěžovali jsme se v jednom bazénku a kamarád nás pak i nadále během výjezdu provázel ve svých šikézních, leč praktických trentýrkách. Lokalita - Ústí nad Labem
2)památný dub
3)prachatický komín, nekvalitní výslede snímku je zcela namístě
4)Orlické hory
5)Tento nádhernej buk už nevydržel,ale je to skvost. Objem asi 24 kubíků a byl faakt monster
6)foto od nás z města, šla sjem tak kolem a tak jsem si vyfotila místního floida, jak fotí. Hehe. drzost
7)Židovský hřbitov Boskovice, foto z r. 2004, rozloha 14 528 metrů čtverečních, tudíž jej činí jedním z nejrozsáhlejších v ČR.
8)lesní žena vyvoraná na houbách, nemožnost napojit se na stojáka
9)Boudečka v lese
10)Zo Slovenského hřbitova...nevím už jaké město
11)zbytek
12)Slovenští občané se s názvem knajpy opravdu nepárají,muhehe
další probírka
1) výlet po Drahanech
2)svatyňka v lese, ta svatá je v životní velikosti a vypadá jako živá, Jizerský hory myslím?
3)modrá je dobrá
4)záchrana strakapouda
5)minichajdka
1) Boskovice, městečko nacházející se na střední Moravě, mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou v nadm.v.asi 380m.n.m. Kolem samej zelenej kopeček.. Toto jsem fotila z jedné mojí oblíbené vyhlídky,která je opravdu High.
2)Pěchotní srub na kterej jsem narazila,když jsem šla na hříbky. Byl opravdu monster.
3)Horor foto kostel Sv.Jakuba
4)kobylka,dalo by se říct ,optický klam
5)Tohoto sumce ulovil můj kamarád na .... to byste rádi věděli,že?
6)motokross