Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Voltaire Ahoj lidi mám tokovou prozbu už mi asi 2 tydna nepřišly semínka ani žaden email dneska jdu zkontrolovat poštu zda dorazila objednávka ale pomalu už ztrácím neděje objednávál jsem z eastseeds.com.... kdoví možná že je to spožděno tím sněhem nebo já fakt netuším každopadně se už moc těším až se mi budou hřát u mě doma:-D poradtě prosím.
Určitě jim zkus poslat urgenční email.Požádají tě o číslo zásilky,ve které jsi poslal peníze (je na podacím lístku) a pokud jim peníze dorazily, obeznámí tě se situací. Mě se to stalo před vánoci, neseděla jim prý adresa a do pár dnů mi semena přišla doporučeně!!! a s dvojitým bonusem.|EastSeeds neojebává. Toť má vícenásobná zkušenost.
p.s. a zmrznutí se samozřejmě bát nemusíš, semenům zima nevadí.
Děkuji za odpovědI:-D pokusim se setrojit nějaký rychlý email:-Dsice mi moc anglina nejde ale pokusím se:-Da určitě dám vědět:-) tedkom se chystám na poštu tak držte palce:-D
to Voltaire: Myslim ze otazka ake osivo kupoval clen fora nieje k teme tak tu prosim zbytocne nespammuj a co sa tyka toho meskania prense ako napisal Iqtyq staci im napisat mail a uz len cakat a dufat ze zasielka sa nikde nestratila....
Hoj chtel bych si koupit OUTmix z www.hemcy.at ,a rad bych se dozvedel kolik bude cena za cestu, pres ucet to platit nebudu. Nejlepsi by to bylo pres postu ale nevim jak s prachama jestli poslat postou jim hned a nebo me to pride a potom zaplatim poradi nekdo? sem nikdy pres net seed nekupoval. dikec PEACE
zdar chlapi, včera mi přišli seminka od www.greenhouseseeds.nl , přesně za 14 dní od odeslané objednávky mi přišly, takže spokojenost nadevše, jestli vyjdou a to nepochybuju, tak budu objednávat jedině přes tyhle amrterdamský chlapíky. RENOME vynikající, tak se mějte
to Dýmy: Uz je to tu omielane dookola jak perpetum mobile. Princip objednvania cez postu je asi taky , ze im najprv v neutralnej obalke posles peniaze aj s vytlacenim objednavacim listom (to je ten ktory obdrzis po objednavke od seedsbanky) a cakas na s5ny , v ktorom bude napisanie niecov tom zneni , ze penieze uz obdrzali a objednavku na druhy den posleme a tebe nezostava nic ine ako cakat na opalku a v nej uz seeds ...budem drzat palce ...zatim
Tak bych chtěl s potěšením říct že eastseeds.com je banka na urovni.Sice jsem si počkal,ale dočkal pohodové jednání žáden strach:-) A KLÍDEK mohu jenom doporučit:-) at to jede:-P
Klasika nahazdes do kosika, co chces. Potom vyplnis meno, adresa atd., nasledne sposob platby. Ak zvolis platbu cash, tak im posles peniaze v obalke s vytlacenou objednavkou ( urcite ti poslu mailom ich adresu a pod. ) a cakas cca. 2 tyzdne. Platba kartou alebo prevodom to vsetko urychli.
Osobne som od nich nic nebral. LJ.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!