Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První grow-400w,Jeck Herer,Ice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15
Autor
Téma 
Jeck Herer
Stálý Člen

Karma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

ANK: dík za chválu...
já jsem byl taky spokojenej,hlavně s kvalitou Jacka Herera... Už je všechno pryč,nejdřív jsem si myslel že uděláme náký zásoby na zimu,ale už sme všechno zhulili.. Teď budu kupovat 600w lampu,nasadim várku řezů JH (cca 15ks) a trošku sem vymáknul a přestavil growroom,už je to všechno připravený na 600w takže to chystám zanedlouho pořádně rozjet znova.. A hlavně budu už vod malinka zastřihovat,a dám větší květníky.. Chtěl jsem zkusit hydro,NFT ale už se mi nechce se do toho cpát tak eště letos pojedu hlínu.. Čuzz

Old Post 13-10-2006 v 15:04 PM
Jeck Herer je offline   Profil uživatele Jeck Herer   Find more posts by Jeck Herer   Foto galerie člena Jeck Herer   Click here to Send Jeck Herer a Private Message   Add Jeck Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

JAck kolko si toho mal?

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 13-10-2006 v 16:13 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Karma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Vážil jsem to když to ještě nebylo úplně suchý,ale dalo se to už vpohodě hulit a neškrábalo to,a mělo to 208g... Nechtěl jsem to právě přesušit,a takhle suchý mi to maximálně vyhovovalo... Na první indoor mě to celkem překvapilo,šišky byly obrovský a krásně nabobtnaný,ale myslim si že kdybych to bejval víc zastřihával,tak by se to víc rozvětvilo a mohlo z toho bejt daleko víc!
Příští várka bude pod tou 600w nejspíš,takže budu už vod malinka řezy hezky zastřihávat aby se rozvětvili,a taky už trochu vim co vod toho Herera můžu čekat,tak si myslim že to bude lepší!
Od 600w očekávám větší hustotu a velikost palic,větší výnos,protože prosvítí víc než 400w a pokryje i větší plochu,takže sem na to zvědavej!!
Čuzz

Old Post 14-10-2006 v 07:11 AM
Jeck Herer je offline   Profil uživatele Jeck Herer   Find more posts by Jeck Herer   Foto galerie člena Jeck Herer   Click here to Send Jeck Herer a Private Message   Add Jeck Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Příspěvek č. 212

Ještě koukám,že jsem asi zapoměl napsat slíbenej smokereport!!!
Po tomhle dlouhym měsíci,kterej jsem více méně strávil mimo realitu jsem na to úpe zapoměl..

Jack Herer mě šíleně překvapil... Je to absolutně nejlepší odrůda jakou jsem kdy zkusil,HIGH je vysoce společenský,z 90% sem po něm šíleně v euforii a pěkně vysmátej.. Když se ale trochu přežene dávkování,tak přichází pěknej stoned stav,to se mi stalo jednou,když sme dávali večer u kámoše čistý brko bez tabáku,dal jsem si snad 6-7 velkejch plic a po asi 15ti minutách jsem vůbec necejtil nohy a nemoh sem se zvednout z gauče,ruce mi vibrovali,a v hlavě mi děsně bušilo jak kdyby mi do ní práskal někdo kladivem
Do špeku jinak stačí trošku ''pocukrovat'' a stav je po tom pak šíleně happy,ale zase záleží celkem na situaci.. Když sem např. nervozní,tak bych rozhodně Herera nehulil,protože to se ten stav ještě několikrát znásobí a sem pak děsně stoned... Když je ale ňáká pařbička a je prdel,tak do týhle situace je Jack naprosto suuuperr!!
Ani po dlouhym nepřetržitym hulení sem nezaznamenal jakékoliv ztráty účinku na můj mozek,prostě si myslim že jentak účinek neztrácí,ani při dlouhodobějším hulení..
Je to přesně to co jsem dlouhou dobu očekával od marihuany.Neznám lepší odrůdu,z toho co jsem měl možnost okusit je pro mě Jack 100% nejlepší!!!
Zdarec a hodně úspěchů všem growerům!!

Old Post 14-10-2006 v 07:29 AM
ANK
Stálý Člen

Karma uživatele ANK - 80% PěstitelskáKarma uživatele ANK - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

cus, nojo kdyz je uroda tak se vzdycky planuje ze se neco necha i na pozdejsi dobu, ale nez si neco stihnes uvedomit je vsechno pryc..
jo a jak si psal ze uz mas, ze mas vymakanejsi growroom a pripravenej na 600W, mas to vyfoceny..? nebo uz mas udelany na to new tema..? docela bych se na to rad mrknul...

ja uz totiz mam objednanou komplet sadu 400w mela by uz do par dnu dorazit, a budu to davat vsechno dohromady, tak by se mi docela hodilo videt ten tvuj growroom jestli by to pro tebe nebyl problem..

jinak budu snad zacinat uz za tyden, mozna....
Herera mit sice nebudu ale BLUEBERRY 6rizecku...to by snad mohlo stacit..

tak kdyztak predem dik....

Old Post 14-10-2006 v 11:22 AM
ANK je offline   Profil uživatele ANK   Find more posts by ANK   Foto galerie člena ANK   Click here to Send ANK a Private Message   Add ANK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warl0ck
Pěstitel

Karma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

Ty mas taky pekny salamy.. Ty woe Jak to delate? .. Rozhodne dostanes K+.. Pak sem hod link na novej thread (nebo pod caru), jak pise ANK, jsem taky zvedav, hodne zvedav.. Peace

Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.

Old Post 14-10-2006 v 11:47 AM
Warl0ck je offline   Profil uživatele Warl0ck   Find more posts by Warl0ck   Foto galerie člena Warl0ck   Click here to Send Warl0ck a Private Message   Add Warl0ck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Příspěvek č. 215

ANK: Ne bohužel vyfocený to nemám ale fota budou... jen koupim new foták a hned to bude.. Příští tejden to asi rozjedu,v úterý by měla bejt new šestikoule.. Čavas

Old Post 14-10-2006 v 12:30 PM
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

Když se ale trochu přežene dávkování,tak přichází pěknej stoned stav-------------------------

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 14-10-2006 v 13:55 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Příspěvek č. 217

Tak a tady Vám ještě ukážu nějaký fotky ze skleníku,těsně před sklizní,model Orange Bud..
Chuť naprosto vpohodě,neškrábe,zhulení je takový pohodový,žádný sedativum mám to moc rád,je to takovej příjemě povzbudivej model..
Účinek trvá tak 2-3 hodky,po odeznění jsem nikdy necejtil únavu,apod. je to zkrátka takový pohodový hulení přes den..
Jenom dodávám že jsem to vůbec nehnojil,možná jsem měl,kvůli většímu výnosu a kvalitě,ale byla to jenom taková záloha tak jsem se tomu moc nevěnoval,a úplně mi to teď vyhovuje
Check it

Old Post 29-10-2006 v 13:16 PM
mto1
Stálý Člen

Karma uživatele mto1 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

hezky moc. K+

Old Post 29-10-2006 v 19:19 PM
mto1 je offline   Profil uživatele mto1   Find more posts by mto1   Foto galerie člena mto1   Click here to Send mto1 a Private Message   Add mto1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANK
Stálý Člen

Karma uživatele ANK - 80% PěstitelskáKarma uživatele ANK - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

jojo OrangeBud je hodne v pohode hulco jako zas tak pohodovy ho neznam, jak tady pises, ale naladu mi zatim pozvedlo vzdycky..Hlavne mas pravdu v tom, ze po odezve necitis unavu, aspon po mych zkusenostech to tak vzdycky bylo..proste primovej stav

jinak krasny kytky..

Old Post 29-10-2006 v 19:30 PM
ANK je offline   Profil uživatele ANK   Find more posts by ANK   Foto galerie člena ANK   Click here to Send ANK a Private Message   Add ANK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ju-Lee
Nový Člen

Karma uživatele Ju-Lee - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

Chcem zacat pestovat hydroponii a nemam nic ine ako zeminu da sa to ?

Old Post 28-01-2007 v 12:39 PM
Ju-Lee je offline   Profil uživatele Ju-Lee   Find more posts by Ju-Lee   Foto galerie člena Ju-Lee   Click here to Send Ju-Lee a Private Message   Add Ju-Lee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Ju-Lee------> cože =P

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 30-01-2007 v 08:35 AM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Takovýhle příspěvky mi vždycky zvednou náladu!

citace:
Původní příspěvek od Ju-Lee

Fotr woe!

Old Post 30-01-2007 v 08:47 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Příspěvek č. 223

Old Post 30-01-2007 v 10:09 AM
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

citace:
Původní příspěvek od Ju-Lee

Ty to určitě dokážeš!!!

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 30-01-2007 v 10:22 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-06-2009 - prvni grow-400w WW,JH,NL - 88 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás