Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a hlavně chci lidem dělat radost - ne je srát, protože sme tu jenom jednou a bejt furt nasranej neni dobrý, páč potom neberou ryby, nehrajou mi pak bicí, nechce se mi šukat a ani smát .......
Stdent Vysoke Skoly Ekonomicke (tenhle rok nastupuju do prvniho rocniku).
A snim o tom, ze budu jednou vlastnit mrakodrap se svym jmenem a v nejvyssim patre budu mit obrovskou kancelar a vsichni budem furt hulit a ja nejvic - v tom obleku a lidi si budou rikat: "Podivejte se na toho uspesneho byznysmena - kolik toho vzivote dosahl a to pritom hulil a huli jak svin a o 106" a "ta marihuana asi nakonec nebude tak strasna, jak sme se vsichni mylne domnivali. Tak ji teda zlegalizujem..."
... a svet bude o neco lepsi
Ale to je jen me male skromne prani...
System administrator v bance, v praci zasadne nehulim, narusuje to koncentraci nerad bych na triku nejakej prusvih a chechtat se sefovi do oci neni nejlepsi .p)
No, ja teď čerstvě (1 měsíc) pracuju jako nákupčí (a dispečer) ve strojírenské firmě. Plechy, tyčky, kulatiny, barevné kovy a podobný maras.
A protože sem tu nový a šéf má "moderní přístup k práci" tak tu nekouřím ani cigarety ikdyž sem pravidelný kuřák.
A brka? Práce je hodně, obvykle se zdržím a o půl čtvrté tu už není ani noha. Takže se dneska chystám a až bude vše ready dám si pořádného špeka vedle na záchodcích a budu si fárat na compu. :-))
Ale přes den bych si nedal, už tak sem z těch cifer tumpachový.
No ja delam v jedny firme pres telekomunikace atd.. internet, telefony a ruzne. no a ja rysuju na pocitaci. Ale obcas se stavi kolem poledni kamos, ze zajdeme na jidlo a pak dame brcko.. fakt hukot.. pak se vratim, sednu si do kresla a modlim se, aby po me nikdo nic nechtel k tomu si jeste pustim winamp a takovy ty cary jak tam ruzne litaj, dobrej kotel Posledni dobou k tomu uz ale moc casto nedochazi
Student na jedny socharsky skole............................pukame na praxich........a na modelovanich a na vlastne porad..........ta skola je fakt moc greeeeeeeeeeeeeeeeeeen.............
Tak ja mam manualnu pracu.
robim ako maliar-natierac.A pocas tejto prace rozjimamm nad roznymi duchovnymi vedami speceny-nespeceny.
tohto roku som prehulil januar az koniec marca snad kazdu sichtu.
makkam s rovnako starymi(20-25) blizkymi kamosmi,ktory su tiez filozoficko-transcendentalne zalozeny.
ked nieco fukneme, pustime sa vsetci pekne do prace, ktora nam ide pekne od ruky k ruke.
Ja mam najradsej ked mozem pri praci meditovat na transcendentalnych zalezitostiach.Hlavne o Bohu.takze pri praci nepouzivam hlavu(mam to skutocne v rukach) ale dusu.je to pre mna velmi uzitocna meditacia, ktora mi pomohla (urcite navzdy) UKONCIT BEZNE LUDSKE STRASTI A TRAPENIA.