Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a este jeden do placu, kamosova prihoda z vojny:
zhuleny na prach sa motal po kasine, ked ho zrazu zastavi postrach kasaren, major xy:
major - VY! dostal som na Vas staznost!
kamo - na Vas?
kamo odisiel, major zostal a dumal, kde spravil chybu, a kto sa na neho mohol vojakovi stazovat..
Vymyslel jsem nový slovo (né úmyslně teda) - zhranaťovadlo. To bylo v den, kdy sem sousedoj vykládal o reportáži v Ptákoj Loskutákoj, kde vyráběli hranatá vejce. Adios
Sedim v práci, zhulenej jak motyka a týpek z ochranky, kterej je tady na záskok, do mně hustí, jak jsou ty lidi z hulení debilní a kdesi cosi. Tak teda poslouchám, kejvu hlavou a náramně se bavím. No a teď jsem se právě dozvěděl, že když má člověk infekční nemoc, tak ho zavřou "na tu inkubaci" (to mi zrovna vypráví o tom, jak sem přistěhovalci dovážej mor a tuberu apod.). Je to moc zajímavý slovo, ta INKUBACE, nemyslíte? Píšu to rovnou real-time a jelikož se mi zrovna chlubil tim, jakou má bouchačku, tak radši ani nemyslim na to, co by mi udělal, kdyby věděl, jak jsem zhulenej a že ty perly z jeho výkladu posílám rovnou na net