Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
hoveho
Stálý Člen

Karma uživatele hoveho - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

a este jeden do placu, kamosova prihoda z vojny:
zhuleny na prach sa motal po kasine, ked ho zrazu zastavi postrach kasaren, major xy:
major - VY! dostal som na Vas staznost!
kamo - na Vas?

kamo odisiel, major zostal a dumal, kde spravil chybu, a kto sa na neho mohol vojakovi stazovat..

)
hvh

Old Post 28-03-2005 v 07:18 AM
hoveho je offline   Profil uživatele hoveho   Find more posts by hoveho   Foto galerie člena hoveho   Click here to Send hoveho a Private Message   Add hoveho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaming
Stálý Člen

Karma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 210

Kamarát viac menej skúrený na kašu po 1 dni na chate:...herák a kochak...vymením niečo sladké za jointa...

Old Post 28-03-2005 v 09:19 AM
jaming je offline   Profil uživatele jaming   Find more posts by jaming   Foto galerie člena jaming   Click here to Send jaming a Private Message   Add jaming to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaming
Stálý Člen

Karma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% PěstitelskáKarma uživatele jaming - 74% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 211

....zetor mal vždy pri húlení kvalitne bonmonty...teraz ma napadá jeden....prší dážď s vodou

Old Post 28-03-2005 v 09:21 AM
jaming je offline   Profil uživatele jaming   Find more posts by jaming   Foto galerie člena jaming   Click here to Send jaming a Private Message   Add jaming to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Los_Meskalinos
Stálý Člen

Karma uživatele Los_Meskalinos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

nemel a šoupej zubama vo podlahu když se baví chytří

Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.

Old Post 29-03-2005 v 09:53 AM
Los_Meskalinos je offline   Profil uživatele Los_Meskalinos   Find more posts by Los_Meskalinos   Foto galerie člena Los_Meskalinos   Click here to Send Los_Meskalinos a Private Message   Add Los_Meskalinos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wiwer
Stálý Člen

Karma uživatele wiwer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

nejvic sem se bavil kdyz kamos vymyslel ruzny hlody a potom me rekl ze su ritopich---tak natohle zase ja nezapomenu)

Old Post 29-03-2005 v 13:24 PM
wiwer je offline   Profil uživatele wiwer   Find more posts by wiwer   Foto galerie člena wiwer   Click here to Send wiwer a Private Message   Add wiwer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

Vymyslel jsem nový slovo (né úmyslně teda) - zhranaťovadlo. To bylo v den, kdy sem sousedoj vykládal o reportáži v Ptákoj Loskutákoj, kde vyráběli hranatá vejce. Adios

Viva México!

Old Post 23-04-2005 v 15:32 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jožka
Stálý Člen

Karma uživatele jožka - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

Vrahem je Vdova.

Old Post 23-04-2005 v 15:59 PM
jožka je offline   Profil uživatele jožka   Find more posts by jožka   Foto galerie člena jožka   Click here to Send jožka a Private Message   Add jožka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaya
Nový Člen

Karma uživatele Kaya - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

walkside

..smoke dank no crank..

Old Post 24-04-2005 v 01:35 AM
Kaya je offline   Profil uživatele Kaya   Find more posts by Kaya   Foto galerie člena Kaya   Click here to Send Kaya a Private Message   Add Kaya to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BBVlada
Stálý Člen

Karma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Napadlo vás někdy, Kde má trtáva prdel?Jako prostě kde sere...tot záhada

Old Post 29-04-2005 v 20:46 PM
BBVlada je offline   Profil uživatele BBVlada   Find more posts by BBVlada   Foto galerie člena BBVlada   Click here to Send BBVlada a Private Message   Add BBVlada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaya
Nový Člen

Karma uživatele Kaya - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

"poloz mi prdel ty zmrdo"..(org.:polib mi prdel,zmrde)
or something like this..fte chvili..:-D

..smoke dank no crank..

Old Post 29-04-2005 v 20:51 PM
Kaya je offline   Profil uživatele Kaya   Find more posts by Kaya   Foto galerie člena Kaya   Click here to Send Kaya a Private Message   Add Kaya to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nastyan
Stálý Člen

Karma uživatele Nastyan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

hele to je........... no co to je?!?

Old Post 29-04-2005 v 22:12 PM
Nastyan je offline   Profil uživatele Nastyan   Find more posts by Nastyan   Foto galerie člena Nastyan   Click here to Send Nastyan a Private Message   Add Nastyan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

Bohužel jsem už pár týdnu nehulil, takže z tý dezorientace jsem dnes pronesl větu: "já si chci zatulit!"(zahulit)

Viva México!

Old Post 30-04-2005 v 18:54 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wosel
Nový Člen

Karma uživatele Wosel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Sedim v práci, zhulenej jak motyka a týpek z ochranky, kterej je tady na záskok, do mně hustí, jak jsou ty lidi z hulení debilní a kdesi cosi. Tak teda poslouchám, kejvu hlavou a náramně se bavím. No a teď jsem se právě dozvěděl, že když má člověk infekční nemoc, tak ho zavřou "na tu inkubaci" (to mi zrovna vypráví o tom, jak sem přistěhovalci dovážej mor a tuberu apod.). Je to moc zajímavý slovo, ta INKUBACE, nemyslíte? Píšu to rovnou real-time a jelikož se mi zrovna chlubil tim, jakou má bouchačku, tak radši ani nemyslim na to, co by mi udělal, kdyby věděl, jak jsem zhulenej a že ty perly z jeho výkladu posílám rovnou na net

Old Post 30-04-2005 v 22:46 PM
Wosel je offline   Profil uživatele Wosel   Find more posts by Wosel   Foto galerie člena Wosel   Click here to Send Wosel a Private Message   Add Wosel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Kamoska po vikendovem tahu:

Hej ted jsem si na neco vzpomnela.... ??? .... kurva, ja jsem tak vykalena, ze uz se ani nedokazu zamyslet..

p s y c h o 8 4

Old Post 01-05-2005 v 08:57 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.N.W.P!
Nový Člen

Karma uživatele G.N.W.P! - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

kamos na kamosku: ty si blba jak toceny schody ...

Good night white pride!

Old Post 01-05-2005 v 21:17 PM
G.N.W.P! je offline   Profil uživatele G.N.W.P!   Find more posts by G.N.W.P!   Foto galerie člena G.N.W.P!   Click here to Send G.N.W.P! a Private Message   Add G.N.W.P! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

Harry Potter a kámen mRduců

Dej blbovi funkci a vymyslí formulář.

Old Post 01-05-2005 v 22:04 PM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás