Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevim na topeni ti to zaručeně uschne rychle jenže budeš mít z toho uplně suchou sračku a chuť bude stát taky za hovno Je lepší to prostě sušit déle v chladném tmavém a suchém prostředí , já osobně to suším tak 10-14dní pak je to hulení jakž takž použitelný .
A paličku/kytičku je zbytečné zaštipovat pokud ji už máš na 12/12
jo, čím je sušení pomalejší, tím je hulení sladší;
zaštípnutí palic -těžko říct-záleží na situaci (kdy se to eště) vyplatí, ale určitě se to pak dál větví
Kam ten spěch? Nech to vklidu "odstát", jinak zaštípnout můžeš, ale nic od toho nečekej, jen se někde objeví malé paličky, které nebudou nic moc a zbytečně tim kytce ubíráš sílu na ty ostatní-má to spíš negativní efekt.
Mám kurevskej problém.Mám místo na pěstění asi 60ti kytek, ale vůbec nevim jak mám takoví množství usušit a jestli se mi vůbec vyplatí to chávat schnout jako celý kytky nebo jestli není zase takovej "hřích" to usušit po palicích?
P.S.: do sušení celejch kytek se mi moc nechce a měl bych s tim docela problémy , ale snad bych to zvládnul.
Tak jestli to vůbec stojí za to?
DÍKY za vaše rady.
Jo a ještě- potřeboval bych tak 100 semen na outdoor.
Jestli někdo máte tak se ozvěte a myslim , že se určitě dohodnem na nějakym change (i za prachy by to bylo v pohodě, ale naturálie by asi byli příjemnější pro oba)
No do toho bych samozřejmě nešel sám.A nesklízel bych to najednou a navíc je to na fakt gut místě.
Radši si udělám zásobu na celej rok.A navíc pochybuju , že mi jich doroste všech 60 . Počítám tak s 30-40 a to je pro 7-8 lidí myslim na celej rok docela dost.
Na tom topení Ti to uschne sice rychle, ale strácí to sílu, fajn chuť atd...
Já jsem sušení posral u Outdoor 2002 a stálo to zahovno- kopalo to jak sviňa a smrďelo to jak zapálený seno! Prej čím dýl, tím líp. No ale zas to nepřehnat ať se to samo nerozpadne