Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hash je chutove luxusni, taky miluju sucháče z vymrazeneho kryglu nebo tzv hovno v trave
hasis ma jine ucinky a taky se neda kourit porad, jak sem si vsiml ve spanelsku...kde sme kourili pres 10g denne bez nejakych problemu a porad sme museli zvysovat "davky"
takze samozreme hash JO ale ne porad, spise pro zpestreni...
Haš je paradní věc. Na většině zahraničních akcí mi tak přišlo že se preferuje spíš kouření hašiše naž ganji. Každopádně všimli jste si že hašiš nevytváří takovej shit jako ganja? Je snad možné že jeho kouření je "zdravější" než kouření ganji? Mno ať je to jak chce jde o velmi příjemnou věc a je jen škoda že u nás je spiše zatím rozšířené kouření čisté bylinky.
hm tak has jasne je to prijemna zmena medzi fajcenim makaku...ale
preferujem hlavne vlastny, minule sa mi podaril paradny odvtedy uz nechcem komercny has...
peace
Jsem koukal na fota hašiše na Google obrázky a našel jsem tohle : THC-A Crystalline hash, odkaz na stránku Konopicko.cz - ZDE. Prý 99,9% THC. Už jste to někdo hulili ?