Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano, mas pravdu , fakt se vetvi uplne uzasne ve 13 dnech od vykouknuti z hliny uz maji 4 patra a nekterym se tvori 5.te. Neuveritelny !
A mas opet pravdu , holky me delaji obrovskou radost
EDIT:
Premyslim jesli je mam vubec zastipovat.
Pravdepodobne je ale alespon 1x nebo 2x zastipnu abych podporil rychlejsi vyvin a rust bocnich vetvi. Uvidime jak se budou vyvijet dal.
Naposledy upravil Madical-Strains 22-06-2019 v 20:30 PM
Stale 13 holek. (Ta nejblize samotna v rade , mela uz od zacatku trochu zdegenerovane listy , ci co.)
Dnes rano presazeno do 8.ks. textilnich a 5.ks. plastovych kvetinacu + zalivka s PH 6,5.
PH snizeno jablecnym octem cca 5,5 ml ( ne cl ) na 5l. odstate vody.
Takto to vychazi u me odstate kohoutkove vody, kazdy to bude mit jinak.
RO zatim nemam nainstalovano, mozna nebude s touhle kohoutkovou ani potreba , tak pokud nebude potreba nebudu to resit.
EDIT: Oprava preklepu
Naposledy upravil Madical-Strains 25-06-2019 v 08:59 AM
Kyselina citronova je do organiky udajne vhodnejsi a me vyhovovala dokud jsem mel
funkcni PH metr.
Ale na nestesti pro me se spatne davkuje narozdil od tekuteho octa.
Proto jsem presel na jablecny ocet.
Ocet , jako takovy v zasade odsuzoval Metracek , mozna mel ale na mysli ten obycejny a ne jablecny , dalo by se rict ze byvaly zdejsi odbornik na organiku a on podle me opravu "umel".
Jen muj nazor.
Co je lepsi , sam zatim jeste nemohu posoudit , teprve s nim zacinam ale je evidentni ze uz by kyti urcite protestovaly kdyby se jim to nelibilo.
Navic ted jsem zjistil ze jablecny ocet obsahuje mnoho uzitecnych latek !
Kyselinu listovou a kyselinu pantotenovou, vitamín C, vitaminy B1, B2 a B6, beta karoten, biotin či niacin.
V jablečném octě se nachází rovněž množství minerálů, jako je například železo, fosfor, sodík, vápník, hořčík nebo draslík.
nejaké info odkaz k benefitom o tomu jabl. octu niekde? Z můjho pohľadu je zaujímavá pufračná schopnosť jabl. octu, že ako to je stabilné, ale myslím, že pri organike to až tak nehrá rolu, lebo živný roztok sa spotrebuje hneď a v tom substráte si to žije už celé svoj vlastný "život" :-) Musím to otestovať. Dosť by ma zaujímalo, že prečo odborník Metráček preferoval miesto octu kyselinu citronovú? Nepletieš si to s kyselinou dusičnou, prípadne kys. fosforečnou??? - to tieto 2 kyseliny můžu údajne v organike spůsobovať problémy?!
Prečo sa Vám kys citronová zle dávkuje? Ja dávam permanentne 15 kvapiek na 4+2 litre mixu dažďovky a vodovodnej.
MEDI - 5,5 cl - to je na ml koľko??? Ako si došiel k takemu dávkovaniu, ak nepoužívaš pH meter?
Já teda zatím vždy narazil na kyselinu citronovou v pevném skupenství, jako krystalický prášek- a ten se dávkuje opravdu špatně. S octem je to hned, jelikož je kapalný a dávkuje se prostě lépe. U kyseliny citronové musím nejdříve rozpustit prášek, kdy nikdy nevím jak moc silné či slabé to je...
Já bych to tolik neřešil. Podle mě to je skoro jedno...
2.- To tedy nevim proc Metracek preferoval kys.citronovou pred octem.
Ale jak sem psal mozna ze mel na mysli ten obycejny lihovy ocet.
A NE , urcite jsem si nepopletl kyselinu citronovou ani ocet s kys. dusicnou ani s fosforecnou.
Bavime se tu o organice takze kys. dusicnou a fosforecnou ani nesmim vyslovit.
3.- Kdyz jsem tu kys. citronovou shanel tak me bylo receno ze kapalnou snad ani nikdy nikde nemely.
4. Ja davam 21 kapek j. octa na 1 l odstate vody a vysledek je presne 6,5 PH.
A prisel jsem na to tak , ze jsem si pujcil PH metr u nas v growshopu a proste jsem si to nameril. Samozrejme jsem se prerekl a mel jsem na mysli mililitry , ne centilitry !
Jinak dik za upozorneni za preklep s centiltry , opravim....
Takze na 5 litru vody me vyslo 5,5 mililitru jablecneho octa.
5.- Jinak Trisuli ma pravdu nikde jsem kapalnou kys. citronovou taky nevidel a to jsem se na ni primo poptaval.
Zdar ,jablečny ocet je super věc ja ho použivam na pročišteni organismu střev a zesiluje imunitu a odkyseluje organismus rano na lačno lžičku polevkovou do pulitru vlažne vody není to chuťovka v indoru valim k.citronovou at se daři ahoj