Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bakteriemi samozřejmě neprehnojis, ale díky jejich přemnožení se začnou uvolňovat větší dávky živin a ty to popalej, je třeba držet rovnováhu mezi bakteriemi a houbami. Jakakoliv nerovnováha se podepíše na pH substrátu a následných deficitech. Pokud jsou kytky zdravé zelené, je logické nic nelit i melasa může v tu chvili spise uškodit. At už je Loyd Bitir nebo ne, rady nemá špatný a útoky od Fikuse jsou zcela zbytecne (stejně tak na Browsera) a jen tu dělají dusno. Fikusy i toto vlákno je zajebany hlavne díky tobě, laskave se sklidni a nebo smaz ucet. Nemyslím si, ze je někdo zvedavej po tobě stále uklízet bordel.
L1st3r, kdo začal útočit byl nějaký Loyd, tak proč to píšeš mě? Žádné útoky nedělám, tak si přečti kdo tady útočí a kdo hned uráží s nadává. Toto vlákno je zajebano díky mě? Umíš číst? Tady prudite do madiho a je to díky mě? Moje názory jsou takové jaké jsou, pokud je nechceš číst, tak si mě dej do ignore.
To že tady poslední dobou jsou borci co pod mars hydrem mají palice jako pod 600 watt hps, na to jsem musel reagovat a napsat svůj názor, protože pod tím světlem je to nesmysl. Kdo má trochu zkušenosti s těmito světly, tak to ví.
Nikdy jsem nikoho nezačal urážet. Browser mi tady začal hned nadávat a nějaký Loyd co tady přišel jen prudit.
A URČITĚ SI NEBUDU KVŮLI TOBĚ MAZAT ÚČET!!!!
Opět tady zajebavas madimu vlákno ty, tak se uklidni a smaž si účet.
Ja si vazim , veskerych prispevku ohledne pestu jak od Listra tak od Fikuse a dalsich.
Fikus byl uplne prvni grower ktery me dobre poradil oholedne led-panelu pri mem prechodu s HPS na Led. Jinak bych byval objednal nejakou cinu z alibaba.com.
A vzdy me Fikus dobre poradil pokud jsem o to pozadal stejne jako Listr a par dalsich.
Fakt se mi ale nelibi ataky,provokace nebo urazky ktere miri na me nebo na nekoho kdo mi tu prispiva konstruktivne.
Takze ted chlapi , prosim uz jen k pestu.
Dekuji za vasi projevenou inteligenci predem !!!
Kdo to od ted porusi tak je u me fakt uz uplnej trapacek !
Nechte me prosim alespon uz doject tohle vlakno v klidu.
Naposledy upravil Madical-Strains 19-04-2018 v 14:52 PM
Původní příspěvek od odo Vyzerá to dobre! Ako to voní?
sorry, ako vysoko máš panel od rastlín? Máš tam tie objektívy, alebo si ich dal preč? Už sa mi to tu zle hľadá v tých hádkach.
Vyčisti si prosím objektív na foťáku! Náš ho zachytaný. Budeš mať tie fotky o triedu ostrejšie! :-)
diky!
1.-Voni to az tak silene , ze kamaradka na na me uz 2x nelehala abych to uz konecne seknul, ze pry se boji ze na ni nejaky soused zavola .... Musel jsem ji nekolikrat presvedcovat aby jeste trochu malinko vydrela ,ze uz to brzy bude. Rikal jsem ji aby box neotevirala.
Dnes jsme k ni s kamosem stehovali susarnu tak az pride dnes z prace domu , bude asi zase trochu v soku. Ale ja ji pomaham stale tak jednou muze taky neco udelat pro me.
2.-Od tech nejvyssich vrcholku je panel 65-70 cm.
3.-Nejdrive jsem ty krajni rustove cocky sundal ale tyden po prepnuti jsem dostal uplne novou optiku na rustove cocky ktera osviti fakt z vysky 65-70 vsechny kraje.
To je jina !
4.-Vycistim cocku na fotaku mobilu , pokud to bude spinave.
Kamo mas to super..... Nemas nahodou jeste nejaky extra seminka tohodle? Rad bych je zkusil kdyztak PM.Obdivuji tvoji vydrz a vuli pres vsechny ty prihody to vypada opravdu skvele.
Diky za pochvalu.
Ja mam jeste poslednich 5 seminek BDS ale z tech chci prave "vyselektovat" jednou v budoucnu matku , protoze nova seminka uz asi od toho amika nedostanu. Pokud budu mit jednou to stesti to zase rozjet tak budu tu matku potrebovat.. Tu matku co jsem mel v matkarne tak tu jsem uz davno vyhodil, mel sem spatny svetlo v matkarne a ji se vubec pod nim nedarilo.
Promin.
Ted vypadaj sice k zakousnuti ale jeste me ceka suseni v susarne ve ktere jsem nikdy nesusil po oddelenych odvetvenych a odlistenych palickach z Trimmeru.
Vzdy jsem pred tim susil cele kytky vzhuru nohama i se vsemi vetvemi v boxu yakze pozvolne suseni bylo garantovano hlavne tim ze kvety byly jeste na kytce ale ted ,kvuli tomu ze me berou krece pri trimovani s nuzkama , jsem byl nucen si zapujcit Trimmer.
Obavam se ze to poseru, kdyz to nemam vychytany.
Po suseni uz tak moc k zakousnuti mozna nebudou.
Ale dostal jsem docela presny navod od zkuseneho growera ktery s tim susi, tak snad se zadari a nepresusim to. Doufejme.