Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kritika je na místě, protože je hromada věci co je třeba ještě podchytit a je to běh na dlouhou trat. Omlouvam se, ale up asi az zítra, ted jsem dodělal skříňky co si přála moje drahá polovicka a nyní jdu do sprchy a potom koukat na to jak Bělorusko dostane na pozadí . Třeba to dnes ještě stihnu, ale spis to vidím na relax u TV.
Jdeme fandit .
Listy ve skutečnosti nejsou tak žlutý, jak se na fotkách tváří. Je to vyšisovaný od světla jak wing pálí do krajů. Kytí jsem přestěhoval, krajní si vyměnily místo s těma na středu. Nějak se mě nedaří držet jednu lajnu, takže jsou tak porůznu podložený. Jinak se nic moc neděje, jen u jednoho Michoacanu se objevily takový divný květy, ale na koule to nevypadalo, tak jsem to oškubal a budu doufat, že to nebyl hermouš a nestihl zprznit některý holky. V matkárně taky víceméně pohoda, atak třásněnek se z velké části podařilo potlačit. Než přepnu na další kolo, budu muset box ještě jednou vystříkat, abych vymlátil zbytek těch šmejdů.
Foto:
1. levá část boxu
2. pravá část
3. michoacan určení pohlaví
4. matkárna, GSC a GG
5. řezy GSC, GG a Michoacan, připraveno na určení pohlaví
V neděli jsem soupl všechny řezy do lightmixu s trochou wermiku a šupem pod lampu, aby se ukázaly holky, snad jich bude co nejvíce. Rezy se chytly všechny včetně 6 phena Michoacanu, takže celkově je 14 ks GG4xCK, 5 ks GSCxCK a 1ks MC. V matkarne se všechny kyti nějak rozrostly a nevím jak se mi to podaří ukocirovat do doby než je budu moct hodit pod lampu, trošku to tam praská ve svech. Rezy maji par vad, což jsem zapříčinil já, když jsem na chudaky zapomnel a RW kostky vyschly na troud, v neděli vypadaly některý kousky dost mrtvolne, takže dnešní stav je víc než uspokojivý.
Tak nějak se nedaří. Když budete mít nutkání odložit zálivku na druhý den, ujistěte se, že jsou květníky dostatečně vlhké. Já to neudělal a asi jsem zprznil výsledek. Asi čtyři dny mi trvalo dát substrát do stavu, aby udržel vodu a na kytkách to zanechalo celkem velké následky, žloutnutí a ztráta velkého množství listů. No co už, poučení pro příště.
Seekce se má následovně:
GSCxCK z pěti rostlin jsou tři samice, za mě spokojenost.
GGxCK ze čtrnácti rostlin, zatím čtyři samice a tři kousky si nejsem stopro jistej, ale dle náznaku květu to vidím bledě.
MC deset semen, deset rostlin a z toho deset holek, asi haluz . Z těch co kvetou mám dvě favoritky, ale jsou hodně daleko od světla, takže z toho nic moc nebude, jen mě je bylo líto vyhodit. Aspoň na košt bude, vůně je hodně zajimavá, štiplavá, kyselá dost do hašiše a po dotyku hodně intenzivní, jsem zvědavej co na to pácháč další kolo.
Foto:
1. celkový pohled
2. to co zbylo po vyřazení hošanů
3. nejzajimavější Michoacan
Dnes to bude víceméně o fotkách. Už se ukázaly všechny holky, takže stav se ustálil na 10ks Michoacan cream, 3ks GSC a 7ks GG4. Na další kolo nařezáno jest, snad se klony povedou a jsem velice zvědav jak mě tyto strainy překvapí. Takže pokud se něco nepokazí, tak bude další kolo z klonů a zachovány budou matky ze semen. Uvažuju, že ty Michoacany hodím ven dojet, ale mám obavy, aby nedopadly jak matky diesla a orange, které byly nakvetlé, ale ve finále se přeply stejně na růst, takže jsem je byl nucenej osekat a nechám je vykvést ještě jednou až přijde čas.
Foto:
1.-2. levá a pravá strana boxu
3. holky GSC, GG + 1ks MC
4. MC
5. MC detail
Myslím si ze je u kytek do 30°C, ještě nevyuzivam klimu naplno. Klony mám v kuchyni, tam je teplota nižší, moc se s nima nemazlim, což me připomíná, ze bych se na ne mohl dneska juknout, od narezani jsem je neviděl a abych řekl pravdu ani nevím kdy jsem je rezal .
Takže klony zijou a pomalu se začínají ukazovat kořínky. Klony MC jsou takový mrzacci, protože původne jsem chtěl hodit na květ kytky ze semen a zrovna michoacan jsem asi 14 dni před odebíráním klonu trochu oholil pac me prerustaly a výsledek byl ten, ze nebylo pořádně co uříznout. Snad je to moc neovlivní v kvetu. Trošku me na poslední chvíly neprijeme prekvapily opice, protože ze sedmi holek se vyklubali dva hermousi a u ještě jedne si nejsem úplně jistej, takže ji budu pečlivě hlídat v příštím kole. Ted už mi jen zbývá doufat, ze se ve zbylých 5ks, respektive 4, bude nějaké překvapení, samozřejmě přijemne.
Pomalu bych mel dat klíčit na další round selekce a to Old time moonshine x F13 a ECSD x cocoa kush .
s gg4xck je to docela smola ze bylo tak malo samic, ale hermousi ma prekvapili este viac. Co som ich jel tak to boli ciste samice a par ludi ich testovalo tiez bez problemov. GG4 klon umi zhermit ve vysokych teplotach a Blueberry je obecne nachylna, ale aj ked vyhodia nejaky ten banan, vacsinou je sterilny a nikdy som tam semena nenasiel, ani zarodky.
Su to banany alebo skutocny hermaci? Nemas foto?
Urcite by stalo za pokus ich otrhat a dat im sancu, treba sa stabilizuju...
Fotky nemám, tak nějak tomu focení moc nedavam. Ty dvě co jsem vyhodil toho na sobě měly celkem hodně a proto jsem moc neváhal, mám od nich ale klony, takže myslis, ze je mám zkusit odjet? Teploty jsou okolo třicítky, níž to asi nesrazim, to bych musel mít doma jak v ledničce.