Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli můžu poradit vždy dávám seeds do lednice aspon na dva tři týdny imituju zimu pak zasadím rovnou do hlíny nepamatuji zájeb ze semínky . Jednou jsem měl 75 seeds koupených ne no name vylezlo mi jich asi jen 17 viník byl jasnej JIFFY UŽ NIKDY . tO RADŠI VATIČKY KAPESNÍČKY NEBO ROCKWOL.
Hele asi tak: 1ml/l Kořeňák RootJuice Biobizz + 2ml/l Grow Biobizz - max - potom jen kořeňák střídavě s vodou (když začaly přibývat problémy s listy) a nakonec už jen voda a perlit. Nic víc ...ve zkratce.
já nevim u těch Biobizzů bych to ani neměřil, prostě když je dávkování 1ml tak bych dal 0,4ml/l další 0,6ml/l až se dostaneš na ten 1ml/l, nebo uvidíš dle reakcí kytek na novejch listech timhle stylem už bys to přehnojit neměl, tak případnou signalizaci problému s živinami bych bral jako nedostatek a lehce přidal...
Co takhle ne hnojit 6 týdnu když tam píšou že je tam hnojiva na šest týdnů :-D Tobě prostě není rady prostě nehnoj a nech je srovnat. Předevčírem síto přesadil a už tam zase chceš něco lejt.
u těch čistě bio hnojek nemá cenu moc koukat na EC, ani nevim kolik ti ten biz ukáže v týhle koncentraci, začínal bych prostě nížší než doporučenou tabulkovou koncentrací a pomalu se jí blížil...
Původní příspěvek od Vofce Co takhle ne hnojit 6 týdnu ...
Hážu sem každej krok a nikdo nereaguje jen trichome a já nemám s hlínou ani klonama ZK.
Leju tam vodu ...a nechávám si poradit kámo.Nemám s tím zkušenost a mě samotnému se to nedařilo rozjet tak se mi nediv.
EC 0,6 a 3 ks už docela zesvětlili tak mě to trochu logické přišlo ale na druhou stranu je to předhnojené vím.Proto čekám na rady od zkušenějších.
Tak jak?Pokračuji tedy s vodou a zítra hodím foto...
no já ti to už psal asi 3x :-) ať jim začneš dávat nižší koncentraci než máš v tabulce tudíž to nemíchej hned 1ml/l ale dej jim třeba jen 0,4 ml/l growu + to samý kořeňáku, další zálivku třeba voda a další jim trochu přidej atd....