Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ABORTED Zdravim groweři pred par týdny sem zakoupil řezy AK47 ktere mi pripadaly slabé nato hned je hodit na flek...proto sem je presadil z kelmku do vetsich kvetinacu a dal do boxu pod 250w sodik....všechno bylo ok po cca 10 dnech kdy nabraly silu sem je soupl na flek.vse se zdalo byt v pořádku až tedka posledni dny zacly listy odprostřed silně žloutnout.posudte sami dle fotek.PROSIM MOC O RADU.dekuji za kazdo odpověd.
ABORTED.
podle mě je to deficit železa ale můžu se mílit
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
ví že je ktomu určený thread ale nešel mi tam vložit moc se omlouvám ..... přihnojil? je to 5 den v kvetu poprvé jsem hnojil na kvet ec 1.7 terra bloom
Tak výkyvům zamezit nemůžu. Jsou na balkóně. PH jsem měřil, je v pořádku, zatím nehnojeno. Nevím, je to druhá várka, u té první jsem dělal vše stejně a takový problém jsem neměl.
zdravím začali se mi dělat na rostlinkách hnede flíčky a zhoršuje se to na fotce je OG kush od dinafemu. Substrát je pro výsev a množení nahoře a vespod zahrad substrát B zalevám to vodou z řeky (sry za kvalitu fotek). díky za pomoc
Původní příspěvek od ABORTED Zdravim groweři pred par týdny sem zakoupil řezy AK47 ktere mi pripadaly slabé nato hned je hodit na flek...proto sem je presadil z kelmku do vetsich kvetinacu a dal do boxu pod 250w sodik....všechno bylo ok po cca 10 dnech kdy nabraly silu sem je soupl na flek.vse se zdalo byt v pořádku až tedka posledni dny zacly listy odprostřed silně žloutnout.posudte sami dle fotek.PROSIM MOC O RADU.dekuji za kazdo odpověd.
ABORTED.
taky tenhle problém řešíme s václavíčkem...zdá se mi že tady se lidi jenom ptají a nedostávaj odpovědi..máš někde v okolí pole které je ošetřováno herbicidmi?Já to měl loni na 3 kytkách a začalo to myslím až v na začátku květu .. následně to zničilo palice tak že z nich zustalo kulový..myslím že to bylo na fleku poblíž kterého se to objevilo i ted..možná typ nebo PH pudy..zalejvám ale upravovanou vodou s PH 6 hnojím krystalonem fakt nevím..
ABORTED.
A povím ti na rovinu že z tvých palic nebude nic...presne takhle to vypadalo u mně loni..vrcholy aj s listy uschly a bylo to v ...
Zdravím, na kytce mi začaly žloutnou okraje listů, sice sem se koukal čím by to mohlo být, ale kdyby mi někdo zkušenější napsal co to nejpíš je, byl bych vděčný, dík. Btw nevím jaky ph tam mám, dnes mi známý pučí metr a proměřím to .
A povím ti na rovinu že z tvých palic nebude nic...presne takhle to vypadalo u mně loni..vrcholy aj s listy uschly a bylo to v ...
Díky za odpoved kámo! flek je za domem na kompostu kde nikdy s ph ani nicym jinym nebyl problem...vypada to na zakomplexovaneho souseda ktery to pres plot necim strikl...kazdopadne se nevzdavam poridim nove rezy kvetinace substrat a sezonu zachraniM!!!!
a este jednou diky za nazor uz sem myslel ze je G. DEATH ale vidim ze tu prece jeste nejaky ten verny grower zustal )
Zdravím zkušenější pěstitele a zároveň prosím o radu.
Nic podobného jsem zde nenašel, tak se ptám. Problém mám v horních listech viz foto. Jedná se o automat AK-47 na balkóně na jižní straně. Hned vedle mám druhou rostlinu: stejná genetika, stejný podmínky (klíčení, substrát, zálivka, slunce) a ta je v pořádku.
Poradí mi někdo prosím o co jde a jak s tím bojovat??
Tak ta první mi přijde nedokrmená - růstové hnojivo
A ta druhá vypadá naopak jako spálená hnojivem.
Musíš uvést víc informací.. jak často a čím hnojíš, v čem pěstuješ a tak dál.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdar ludia, neviete mi prosím popradiť.Ide o WW od Fair Seeds, 7 deň od vykuknutia(trvalo im asi 5 dní kým vyšli zpod zeme).Robia sa mi hnedé flaky na listkoch aj okraje listov hnednú,na pár lístkoch sú zkrútené špičky,aj sa mi zdá že od stredu akoby žltly.Zasadené v Biobizz light mix, ph vody 7,teplota 28/18 st.,vlhkost cez den 30% v noci 60%,zatial nehnojené,dik
Zdravím zkušené zahradníky. Zasadil jsem durban poison od dutch passion. Pěstuju venku. Hnojím jen nakvašenou kopřivou. Kytky jsou velké asi 150cm, ze začátku rostly krásně, ale v posledních několika dnech se na nich projevují dost drastické změny.
Téměř 80% listů je "napadených", schnou hlavně od konečků a po stranách. Připisuju to částečně moc silné koncentraci zálivky a částečně teplotnímu stresu, protože posledních pár dní pekelně smažilo. Nevíte jestli je možné vůbec kytku spálit kopřivama, má na to vliv vysoká teplota? Vzpamatuje se? http://postimg.org/image/9ic7d27lh/http://postimg.org/image/5onchnfn9/http://postimg.org/image/8k0foijn9/
Budu prolévat dešťovou vodou a nehnojit, dá se dělat víc?
Druhá věc je, že mi žloutnou vrcholové pupeny od středu k okrajům, nejdřív jeden pak další. Může to být způsobeno spálením? Já soudím, že je to nedostatek některého z kovů pravděpodobně Fe. Jedna kytka má vrcholky téměř všechny žluto-bílé. Nevíte jak můžu do kytek dostat železo nejrychleji? Četl jsem tady něco o rezavé vodě.. ale.. si nějak nedokážu domyslet tu přípravu.. http://postimg.org/image/lydikjqb9/ http://postimg.org/image/ihg1vbgmt/
Před týdnem jsem použil BIOOL kvůli kolonii smutnic, nedali mi k tomu víčko, tak jsem to odhadl :-D. Je možné, že bych to spálil i tím? Stříkal jsem s tím i další kytku Master kush z Vídně a nepozoruju, že by jí to nějak ublížilo. Proto tuhle možnost pokládám za nejméně pravděpodobnou. Poslední indicie je, že celá "nemoc" se projevila velmi náhle, prakticky během 2-3 max 5 dní