Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je nejhorší zhulit se na praxi a pak jid na soustruh nebo na frézu či jinej stroj,už sem to několikrát posral:-D Ale nedat si před školou/praxej špeka či sklo je divný:-D
My na učňáku přes praxi pálili ve svařovně kde mají odsavaní a tak ten čoud šel přes ventilátor hned ven . Jinak makat na dílně je taky pohoda, akorát to trochu trvá jak se s tím tak mazlíš ...
Původní příspěvek od DieCatastrophe: škola a hulenie to nejde dokopy... určite nie ak máte vyššie ambície ako ,,nevyletet"
Väčšinou trvá dlho na rauš a potom sa tam už len nudím... zhulovať sa nonstop každú druhú prestávku mi imho nepríde ako riešenie.
Ale jde to nesmíš hulit každou druhou přestávku, stačí když si dáš ráno o velký (9:20) a pak třeba o druhý velký (12:05)
To je pak pohoda... a hlavě ti pak ta škola rychle uteče
no jasne...nvm jak vy ae ja si ve skole obcas dam sluky...jinak bych tam asi nekdy CHCIPL!!! je to tam hrozny ti nekteri lidi....nadavam jak to jde a moc to nepomaha...proste dementi vzdyt to znate ...fakt hruza...je to docela psycho kdyz ste zhuleny a chodite tam mezi tema ...treba dnes se mi stalo: dali sme si sklo ve dvojce a kdyz sem sli do tridy tak kamo me pujcil propisku (ja mel v batohu ae nejak sem si myslel ze proste nemam)...na konci hodiny mu rikam at mi ji pujci este...on ze ji mam a ja ze ne ze sem mu ji daval. On ze to neni pravda a ja ze 100% sem mu ji vracel...on se tda vsude dival a rekl ze ji nema a ze to nechape a ja tky proste dmnce jak rpase...celou dalsi hodinu sem nemohl nic psat(delat ze si pisu) a ucitel ze ptal kde mam veci atd...nejak nechapace sem dal nejakou dmnti vetu dohromady ze tu nic nemam a ze to mam vse doma...on mel keci a ja na neho nechapave hledel ze jo jo...az doma sem zjistlil kdyz sem vytahoval klice ze tam mam 3propisky a v batoho secky veci...no nejak me to ve skole nenapadlo se podivat a byl sem PRESVECENEj ze nic nemam... asi me ta skola fakt neba
palma : samozrejme že to čo nevieš ťa nebaví.
A podla tvojho písaného prejavu... by som príliš neoznačoval iných za dementov.
škola vám dáva vzdelanie ... núti vám ho. Kde sa budete učiť ako ,,dospelý" ?? budete listovať 10 encyklopéd, hladať na 100 rôznych linkoch... a aj tak nenájdete vec, ktorú vám tam strkajú až pod nos. Každý to bude vedieť, len vy budete tí sprostý... kedže v stave zhulenia si neviete ani zaobstarať pero.
No jo decka, ale vezmite to aj z ineho uhla pohladu. Myslite, ze je to pre ucitelov "zabava" ucit v takych podmienkach? To vas to ucenie fakt tak boli? To co ziskate na ZS + SS je minimalny zaklad do zivota a dava vam vacsiu sancu do buducna nieco vytvorit a priblizovat sa k vasim snom.
Sa ani velmi necudujem, ze vedomosti dnesnych teenagerov su tam kde su :prdel:
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
no jen takova mala pripominka: muj prispevek berte jak chcete...jen chci oznamit ze nejsem zadna duta hlava a to co delam si mozu dovolit pac sem ve 3taku na docela solidni skole a nemam problem se znamkama.....ae kazdy snad vy co dela tak to berte jko srandu tdy ty prispevky..*spo moje.....jinak skola je jedna z nejdulezitejsich veci ve vasem zivote....tak si kazdy uvedomte jetli vam to stoji za to hulit ve skole nb celkove...ae kdyz ste na Groweru.cz v mistnosti skola a huleni tak
ja som začal v tretej na gympli huliť každý deň. také dva roky to bolo super, maturita super, čítanie ma bavilo, prvý rok na výške super, tešil som sa na prednášky, aj keď som bol často zničený. chodím na odbor, kde musíme mrte čítať, ako fakt mrte, ale baví ma to stále. problém teraz mám, že vždy zaspím a menej si pamätám. čo je druhá najdôležitejšia vec pre to štúdium. ale hulím do školy každý školský deň stále ...
Původní příspěvek od LemonJelly No jo decka, ale vezmite to aj z ineho uhla pohladu. Myslite, ze je to pre ucitelov "zabava" ucit v takych podmienkach? To vas to ucenie fakt tak boli? To co ziskate na ZS + SS je minimalny zaklad do zivota a dava vam vacsiu sancu do buducna nieco vytvorit a priblizovat sa k vasim snom.
Sa ani velmi necudujem, ze vedomosti dnesnych teenagerov su tam kde su :prdel:
bolí a moc
učitelé ty nevědí, ikdyž jednou mi třídní řekla že mám oči jak kráálík to byl mazec