Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pro the Tractorist klíkek, nikdo tě nezastřlí pro tvůj názor :-) Do týdne sadím taky ultimáte a teď ho pojedu po šesté, přepl to tak akorát.
Hoj Pokuston teď to chceš zastřihnut všechno? Když jo tak ať ti zbydou aspoň čtyři patra. Sice bych udělal pokus jen na několika, ale jsou tvoje děti :-) Z hnojkama ti neporadím, jedu bio a při změnách na kyti ti taky rači radit nebudu, však víš mobil. Zatím je máš pěkné :-) Jinak tě ssllééduujjůů ;-)
Ps: jem moc zvědavý jak bude ultimáte stabilní z řizků. Takže tě budu sslléédovat asi dost dlouho :-) Hoj
kami27,super diky moc,aspon vim ze tam jsi,jsem stresmen! Zastrihovat asi nebudu,premejslel jsem o tom a moc jsem to chtel vyzkouset ale pravda je ze nemam moc experienc a tak sem se rozhodl ja nechat rust bez zastipu (skusim mozna jen ty nejvetsi tri kusy).aspon poznam jak ta kytka vypada prirozene a dalsi kolo budu testovat (klony budu delat tento vykend,objednaly jsme clonex,neznas to? nebo nekdo z vas?) Dnes dojedu okolo obeda domu tak postnu nejake nove foto,od nedele vecera jsem je nevydel tak jsem zvedavej jak se vytahly! Napisu vsechny detaily,pomerim a pkomentuju aby si z toho neco mel (poznal)
Tak jsem tady,prosim kouknete na prvni foto,vedle rozprasovace je po prave strane ta nejvetsi z nich a v levo cislo dva,pote dam dnes (tet focene) te nejvetsi,na metru je rozdil za dva dny pod 250w/Mh 7-8cm na kytce! Ja jsem vice nez spokojen,bez postriku (jen nedele vecer a dnes cca hodka a pul zpet druhej,tot vse co se H2o tyce! pak dalsi kocky #
Posledni foto je rozprasovac vs nejvetsi a okolo
Foto 1+4 jsou z 2.12 posledni den rustu zbytek z dneska
Foto 2+3+5 den 2 12/12
Jo a pro zajimavost Ph metr ma 15cm ti co sleduji vedi co myslim a muzou porovnat i pozdeji
A tak neco pro oko,ne?
Foto c.1 je pohled do boxu
Foto c. 5 je pohled z vrsku zvlhcovacky na ten nejvetsi kousek plus zadni cast boxu (prava)
Den 2 - 12/12
jo a ten cas je blbost,Teplota a vlhkost skutecna!
Zvlhcovacku pouzivam minimalne,jak jsem doma tak strikam (celkem 2x ) a vlhkost diky podneby (a hlavne pocasi,mlha,mzeni,dest,den pekne a znova mlha,mzeni atd,nekdy nekolykrat za den) a k tomu ze jsem kousek od more je proste paradni,kdyz nejede zvlhcovacka tak je 49-52% coz je super ne? pridam ofuk a pak 600w dodela sve (doufam ze potlaci na 40-45%) Takze na kvet dobre a na rust perfekntni,nebo se pletu? Komentujte prosim!
Jointza: Jasne,doplnim. Dnes den2- 12/12 Odtah zatim resime zachodakem (100m3?) Je to des ale kamos objednal ufo s fyltrem a cekame kdy dorazy,psaly ctvrtek,takze o vykend bude ufo v provozu a ja napisu i nejake info o nem,tet nic nemam. Ale musim rict ze zatim jsem spokojenej se zachodakem,teplota v pohode a vlhkost taky,sice se krouti na max (odesel regulator otacek) ale dava to! Jeste tam mam ofuk 15cm ten jede taky celej cas co se opalujou No vypadaj dobre takze asi jim to vyhovuje, Jinak diky za chvalu