Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
zdravim, hezkej grow, líbí se mi jak pilně se tomu věnuješ
jenom prosim jednu věc.. to radši šlupky od banánů než kristalon na květ... a do budoucnosti doporučuju ten biobizz, ale grow kupovat nemusíš, osobně odjedu celej round jen s bb fishmix na růst a bloom na květ, poslední dobou ještě bloombastic od atami a jede to vždy super... jestli si z prahy, můžu ti trochu odlejt, posílat se mi nechtěj...
jinak hnojim minimálně, mám 45l substrátu v jedné nádobě, tak 5-6 rostlin, žížaly v substrátu, takže mi revitalizujou, provzdušňujou a hnojej hlínu přímo u kytek jen kvůli tomu musim používat organický hnojky a střídmě no...
PS: věř že kristalon hulit nechceš
budu sledovat,
zatial
Tak jasný ale jak jsem se tu již několikrát zmínila momentálně na hnojky nemám.... nemám ani korunu je to bída.... takže si s ním budu muset vystačit, navíc si myslím, že když jí dám dva týdny flushe, tak to zas tak děsný nebude
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
+ na vyklíčení jdou už dva dny moji kříženci Orange Budy a White Widow
ze kterých se chystám udělat nějaký řízečky z toho půjdou dva řízky do skříně a 2 řízky a matky do skleníku
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Kristalon je fajn, taky s nim hnojim svoje outdoory 5 let a nikdy jsem neměl problém. Samozřejmě to do toho necpu po tunách. A ve výsledku není nic cítit, nechápu kde se vzala ta fáma, že lidi říkaj jakej jeto hnus, to nějakej chytrák s tim určitě přehnojil a od tý doby se to šíří.
Jinak moc pěknej grow, budu sledovat...jen si nedovedu představit kolik toho bude...přeju ti co nejvíc samozřejmě :-)
na kristalon si nemůžu stěžovat.... s tou výnosností si nedělám velké naděje je to jen jedna kytička navíc jsem na ní dost experimentovala.... na druhé kolo se chystám hned jak uschne, už mám vyklíčené dvě Orange budy z kterých udělám řízky a pojedu z řízků kvůli velikosti rostlin...... doufám že to budou samičky
navíc nemám váhu takže to bude leda odhad ale to co si člověk vypěstuje sám vždycky chutná líp ne?
Jinak moc se mi líbil tvůj super crooping u outdooru 2008