Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TopSpin, záležitost, kterou můžu jen doporučit... Jsem spokojen, i s papouchem dobrá domluva, všechno proběhlo rychle. Hoši podpořte tady toho šikovnýho pána
Původní příspěvek od xpapousek Čus, myslím že pojezd není špatný, určitě by šlo dát topspin+pojezd, osvítilo by to efektivně zase o něco větší prostor.
Kdo jde do pojezdu+topspin tady na groweru? Poskytnu topspin zdarma
xmalcom? hmm?
mít na to prostor, vyzkouším hned... pomůže topspin i s teplotou ?
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
bull: Hned provedl jednoduchý test - 30 min. svícení bez rotace, při 600W 28*C, během pár minut po zapnutí ofuku teplota klesala až na krásných 26*C. Teplo prostě dobře odchází všemi otvory, při rotaci ještě lépe. Samo, že v parném létě to asi nijak nepomůže, pořád tam bude 600W, ale skutečnost je to pro mě potěšující
hardiron : S TS je to prostě jiné, nezadržuje teplo, teplota v roomu mi klesla dokonce o 2 stupne. Což je určite dobrá zpráva pro lidi , kteří mají problemy s teplotou
takze ano, pomuže s teplotou, resp. s odvodem tepla od výbojky
tak teda první dojmy z topspinu , nutno dodat že ho mám prakticky staticky - trochu se otočí když je ofuk v jedný poloze ale jen málo...
nemyslím si že by to s tím pohybem světla bylo až tak žhavý , už vůbec ne 40x za minutu když už tak méně - to musí bejt kytka celkem zblblá ne ale třeba se mýlím
jako bez debat je to nejrovnoměrnější osvětlení co můžu vidět tak se to nedá srovnávat. funguje to dobře.. ale vlaštovka je na tom jen o něco hůře. a podle mě rozdíl mezi vlaštovkou za tisícovku a tímhle za skoro tři tisíce zas tak velkej nebude. ve srovnání se shitama úplně jasný ruku na srdce nemůžu se dívat jak s šuntem za čtyry kila osvětlím efektivně 400w okolo výbojky a zbytek u stěn nic moc
ale zase original awing je zhruba stejně drahej a taky nedosahuje takových kvalit sdílení svěla do rohů, takže si to musí promyslet každý sám jestli se vyplatí investice, ale naštěstí to nemusím tak řešit a za druhý mě to nebaví se v tom tak štourat , ale chtěl sem napsat svůj názor. dělám to protože mě to baví je to malé hobby
ogaroiquiz: děkuju za názor/recenzi, jako plus ke dražším stínítkům bych přidal, že vlastnosti plechu vydrží o hodně déle skoro na původních hodnotách což se u levnějšího materiálu, kterej sodíkovka doslova "vypaluje", říci nedá.
ad otáčení: myslim, že kdyby to bylo takhle, tak je zblblá i kytka pod ve větru se hopající větví stromu, a to myslim nehrozí. Hlavní směr ostvětlení je i pod TS zhora, takže myslím cajk..
Zdar, měl sem ten samej problém, stínidlo bylo spíš statické než aby se točilo, když tak nad tim přemejšlim ani nevim jestli se kdy točilo, ale to bych ještě brál, problémem spíš bylo to že vybojka z e stínidla spíš tak čumí tudíš stínilo nemá co odrážet a tak stínidlo suplementují stěny stanu. v růstut to je relativně v pohodě ale v květu když sou rosliny vyšší tak se z toho stává ježek v kleci....
Black Sheep: cus, tak nevím, jestli bylo vadné ložisko, tak ti ho rád vyměním, jinak by se mělo točit bez problému
no a k tomu trčení výbojky, to je pravda, byl to problém TS 1.0
TS 2.0 tvar zlepšil a výbojka je zapuštěná hlouběji, pokud bys měl zájem je možné upgradovat z TS 1.0 na 2.0, viz první příspěvěk tady v tématu.
yabasta: ahoj, jako přemýšlel no. Dříve když jsem topspin dělal jen do XL boxu, tak se někteří dožadovali menších do L boxu, ale potom co jsem je zařadil do nabídky, tak moc na odbyt nejdou. Takže nevím no..
Ahoj ve spolek, nejdou editovat příspěvky, takže reference nemůžu doplňovat na začátek, tak to dám sem na konec:
citace:
Původní příspěvek od ALCAPONE Zdar,mám Top Spin i DS a maximální spokojenost,hlavně TopSpin to je fakt úplně někde jinde,nemůžu tvrdit že je lepší než to nebo tam to,ale za mě to nejlepší věc co mám ve stanu..
Původní příspěvek od xpapousek yabasta: ahoj, jako přemýšlel no. Dříve když jsem topspin dělal jen do XL boxu, tak se někteří dožadovali menších do L boxu, ale potom co jsem je zařadil do nabídky, tak moc na odbyt nejdou. Takže nevím no..
yabasta: njn, to je to nejhorší na tom, rozdíl v ceně oproti velkým modelům by byl minimální, ale uvažuji o opětovném zařazení levnější varianty s horším plechem, určite ne obyč stucco plech, ale nějakej kompromis by byl možná vhodný. Tak možná i nějaký model "M" do skříní 80 na 80, ale to je asi max...
p.s: Topspin možná uvidíte na cannafestu, tak přijďte