Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ano,s pravne by sa tema mala volat "30W on grow/250w on preflowers/400w on blooming"
...kedze modra usporka, pod ktorou som pestil, na moje pocudovanie ma realnu spotrebu 30W , prve tri tyzdne to kvitlo na 250w a potom som lampu vymenil za 400w s ktorou to uz dokoncim.
pridavam makro jedneho maleho vrcholku z najspodnejsich poschodi SSH, co ma po zafajceni najviac prekvapilo, bola chut. Napriek tomu, ze to bolo strihnute a rychloususene v obdobi najsilnejsieho hnojenia, tak ta chut bola priatelna uz teraz, co ma osobne potesilo. Sfajc z toho bol tiez, taky nakopavaci, zivy usmievavy, nedokopalo to cloveka. Smoke reportu sa ale zatial zdrzim, pretoze je este skoro sudit.
Takze rastlinkam pomaly uberam, dostavaju v tomto obdoby polovicne davky hnojiva, grow hnojku som vyradil uplne, kazdou zalivkou davam aj atazyme, cim pripravujem pomaly process preplachu. Zaliate boli dnes 2ml bloom + 2ml atazyme + 4ml topmax, dalsiu zalivku dam uz len 2ml atazyme a 2ml topmax a 13.3., co bude 60ty den kvetu, zacina cisty preplach vodou s atazyme a uvazujem, ze prilejem i trosku vinka. 16.-18. budu tri dni v uplnej tme a bez akejkolvek vody, co bude predmetom isteho stressu na zaver. Co sa tyka luny, tak mi to vychadza tak, ze to zo zeme vyberiem v obdobi plodu a schnut hore korenmi to bude akurat pocas fazy kvetu, konkretne v Blizencoch.
Ak mate nejake cenne rady na zaver, ako uspesne zavrsit toto dielo, tak nevahajte a piste.
Zdravim, mas to suprovy, doufam ze budu mit taky takovy uspechy, az se do toho obuju poradne Z tech fotek to vypada lahodne a tecn cukrik :P No tesim se na smokereport
dik za reakcie, ta usporka zerie realne 30-32w takze celkom nic moc (odhadom +-2000lm), aj ked mne to rastlo solidne a to mali rastlinky i poriadne suchy vzduch, okolo 30 percent. Aspon je to dokazom toho, ze na rast staci daleko nizsia wattaz. Druhe kolo ale idem do osvedcenej plug n grow pravdepodobne do 200w verzie.
Ta Ecolite 105w bude mat realne pocitam tych 40w. To uz fakt radsej PnG 125W za 800kc.
Teplota miestnosti je 22st +-1st. v skrinke mam od 25 do 30 stupnov od kvetinacov po vrcholce. Ale vetranie je slusne, cez 400m3/hod...
Suprove to zdaleka nemam. Haze vysli krasne a mam z nich naozaj velku radost, ale nadruhej strane vidite, ze white rhino su nic moc, snad na celom fore som nevidel tak slaby vysledok tejto odrody, takze som sa mnohemu priucil. A to je zaklad, ved toto je pilotny grow a na nom som si to mal okusit.
Takze flushing nakoniec pokracuje, dnes som prelial kazdu kvetinku 2l cistej H2O s upravenym pH na 6 za pomoci citronu a tym odstranil akekolvek ziviny v substrate. Dnesnym dnom su kvetinky 60. den na kvetovej periode, v utorok ich posledny krat preplachujem a pojdu na 48hod do tmy.
Prinasam seriam poslednych fotiek "za ziva", konecne s lepsim fotakom.