Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Este som zabudol rastlinky sa mi trochu vitiahli vyssie nepochopil som sice tom ako je mozne ze az tak ale neva ,musel som nadvyhnut skrinu o cca20cm..N a k hnojkam pribudol Top Max myslim si ze to nieco ma do seba sisky su celkom mohutne ,na to ake som to mal minule kolo
velkost palic ak tym myslis susky je ovplynena watazou cim nizsia tym mensie a redsie palice....a zavysi to este od genetiky...Ale myslim si ze pod 2x 70w budes urcite spokojny,aspon si myslim ja som zatial pestitel pod 70w nechcem prechadzat vyssie este nie som taky skuseny ale tento pokus vypada slubne a je to aj dost pekne na 70w podla mna.....nezabudaj vsetko zavysi od pestovatela ako sa o to staras.a to zalievanie hnojenie a vsetky veci ktore s tym suvisia.....
prikladam foto z 27 dna kvetu....Zalievku striedam raz davam voda +vsetky hnojiva,no a potom uz len voda a top max .....Dnec dostanu rastlinky vyzivu 1,5ml bio Grow,3ml Bioo bloom.3ml Alg-a-mic,1ml Top Max...
Mazaru to ide troska pomalsie neviem sice preco vypada zdravo.....len pomalsie kvitne ale mysli ze ked budem kosit el nino mazar bude kurat dozrety vyrovna sa to v dnoch
Takze prikladam foto z 30 dna, vypada to fakt slubne ......palice sa strasne nafukuju a posipaju priskricou,vydno ze to jevytaz Hight Cannabis Cup ....Ale ak mozem dodat Hnojivo Top Max robi svoju pracu palice su fakt tvrdsie vecsie a nufuknutejsie,vona zatial nic moc nerazi to ako tie pred tym citit to ale pachac mi zatial netreba.....mam trosku mensie problemi z rastlinkou zacina zltnut ale bude to asi mensi nedostatok dusika....Vcera som rastlinky prvy krat zalial cistou vodou co su prepnute na kvet,nech sa aj im trocha dopraje cistoty....O 2 dni zvysujem davku 4ml topmaxu na liter vody, podla tabulky bioo bizz,doteraz bol davkovany po 1ml na liter vody,ostane hnojiva boli podla vlastneho uvazenia..... Top Max ma to nieco do seba vrele odporucam zaujemcom bioo bizz,,,neviem si ani predstavit ake palicky mozu byt po pouziti bio haven musi to byt sleha.....
No a tu su tie slubene foto
skoda ze sa mi nevydaril srog co som mal na plane nebude toho vela ale bude to dost silne dufam.....na buduce planujem srog uz mam aj pomocky tak dufam ze to vide...