Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
ja nejradci bud nedělám nic a jen se válím někde v přírodě nebo rád dělám nějaký nášupi (to je ale na dlouhý povýdání), pak je super lyžování, koupání, slunění a zevšeho nejradši jezdí vyfajčený PO POLŇAČKÁCH na fichtlovi to je nejvéttší ůlet.
Nějraději po brku dělám to že komunikuju s někým kdo je taky vypálenej,to je děsná legrace,nebo mě baví záseky,ale chvilkový,když trvaj jen půl hodky,nesměj bejt tříhodinový,to už vypadá blbě,občas zkoušim jezdit na freestylovym kole,ale to mi v tom stavu moc nejde,ale nejradši se du někam projít,nebo najíst a napít
To já sem měl nedávno gunja čokoládu a ta mi dává strašnou strašnou sílu a chuť cvičit mam doma improvizovanou tělocvičnu tak na to vždycky vlítnu.Připadám si jak pepek námořník))))))
já nejradši maluju obrazy,,jelikož to je pro mě největší inspirace(nahulit se),,,začínám psát knížku,která je pak druhý den úplně na nic,,takovej výmaz,,rychlomyšlenky se nedají stíhat zapsat tak je z to celkem bordel,,nebo koukám na filmy,,vždycky dělám něco jinýho...včera zrovna dávaly fakt vtipnej film (až na trapnej konec přesně z americkýho filmu,,ale to byl asi účel),,to sme se po špeku fakt smáli od začátku do "konce"
popis z internetovýho programu::
Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder - (Jay and Silent Bob Strike Back) Filmový Hollywood si o takový "nářez" dlouhou dobu koledoval. Americká komedie (2001).