Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..ake mate skusenosti s eastseeds,su spolahlivy,chcel by som volaco objednat,ale bojim sa aby to aj prislo,predsa len ide o dost bubakov.poslu to na slovensko bez problemov??
diki za rady ....
Nazdar skafto.
Ja som objednaval z eastseeds pred zhruba 9 dnami. Peniaze som poslal prevodom lebo som sa bal posielat 180 euro postou, odporucam poslat prevodom vobec nie su take strasne poplatky za prevod ako niektory pisali. Do dvoch dni od prevodu poslali ze im prisli peniaze a dnes uz mam mazara a powerplant na stole a dali aj bonus 4x skunk haze takze spoko. Este som ich nedal rast lebo staviam moj plantabox. Takze skafto len smelo do toho. Mier ludia
Zdravím všechny,tak dneska my dorazila herijuana z http://www.sanniesshop.com/. v neděli jsem to objednal,zaplatil převodem,v úterý napsali,že dostali peníze a ve středu to bylo doma,takže velká rychlost.navíc poslali 10 semen Kush mix,pitpots na ty semena plus nějaký bakterie.jo semena za 30 euro plus pošta 3 eura,což taky neni moc,akorát ten převod byl za 220kč
Nazdar.A jakou adresu mam napsat na obalku kdyz chci aby fakt dorazila do seedbutique?A muzu si objednat treba i seherezadu outdor feminized,i kdyz nic takovyho jsem u nich nenasel?diky
dnes je to týden co jsem objednával seeds od www.hemcy.at poradíte někdo co dál dělat....čekat, nebo napsat mejla
*platil jsem hotově (doporučené poslání poštou)
Původní příspěvek od novator_one dnes je to týden co jsem objednával seeds od www.hemcy.at poradíte někdo co dál dělat....čekat, nebo napsat mejla
*platil jsem hotově (doporučené poslání poštou)
Este minimalne tyzden pockaj. Ono to nieco aj trva, kym pride tvoj list, kym to oni zaregistruju a zabalia a odoslu a kym to pride k tebe. Verim, ze ti to co najskor pride.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
V akej obálke prídu semienka od Dutch-Passion? Dajú ich do toho istého v čom im pošlem peniaze, keď o to požiadam? Vidno ich adresu (teda, že je to z Holandska) na zásielke?
Chcel by som spraviť takú srandu, poslať to na internát (je to dohodnuté s kamošom o odbere), ale sa bojím, že to bude nejako vidieť. Síce tam píšu, že to posielajú v nepriehľadnej a tenkej obálke, ale nikto nevie...
Ahoj lidi mám tokovou prozbu už mi asi 2 tydna nepřišly semínka ani žaden email dneska jdu zkontrolovat poštu zda dorazila objednávka ale pomalu už ztrácím neděje objednávál jsem z eastseeds.com.... kdoví možná že je to spožděno tím sněhem nebo já fakt netuším každopadně se už moc těším až se mi budou hřát u mě doma:-D poradtě prosím.
Původní příspěvek od Voltaire Ahoj lidi mám tokovou prozbu už mi asi 2 tydna nepřišly semínka ani žaden email dneska jdu zkontrolovat poštu zda dorazila objednávka ale pomalu už ztrácím neděje objednávál jsem z eastseeds.com.... kdoví možná že je to spožděno tím sněhem nebo já fakt netuším každopadně se už moc těším až se mi budou hřát u mě doma:-D poradtě prosím.
hlavně aby v týhle zimě někde nezmrzli...taky by mně to asi dosti nasralo