Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zahradníku díky ti a jen tak dál! :-)
Tyhle zkušenosti mě moc zajímaj- po létě plánuju koupi vapíku a rozhoduju se mezi I-inhale a Vapir-one.. Jelikož se taky zajímám o bylinky tak se úplně vidím jak vapuju a vapuju bylinky a experimentuju a zkouším.. Zatím jen tiše závidím :-) Pokračuj! :-)
Vůbec ale nechápu, že se dodneška nenašel někdo, kdo takovou mašinku vyrobí a nabídne za pár stovek.... Nebo že by jsem byl na omylu a je to tak složitej a na výrobu nákladnej vehemecht ???
Původní příspěvek od flatboy čaute máte někdo zkušenosti s tímto vapíkem?http://www.vaporizer.cz/vaporizery/vapir-one-5.0-4/ chtěl bych si nějaký pořídit, ale 10k na volcano nemám... četl jsem že ten vapírone má na hovno balóny, že mají nějak na p*ču ventil, a po naplnění a sejmutí z vaporizéru, se musí prej ta díra držet aby to neunikalo, což je celkem na hovno . Tak si to chci ověřit z více zdrojů páč s takovou bych na to vysral, a asi šetřil na volcano...
Zdravim mám vapira one už 4 roky a krom jedný závady kterou sem si odstranil sám běhá naprosto super.Těd k tý teplotě nechápu že tu všichni řešej nejakech 190C nebo tak ten poták je tam od toho aby se dala teplota pomalu zvyšovat z přibývajcí teplotou už není tolik aktivních látek.Tzn dělám to tak že začnu cca na 150C a pak si přidávam až do 204C podle intezity éteru .Mít nastavenou konstantní teplotu je zbytečné ? Jinak balony jsou opravdu na prd ale co ty nejsou až tak třeba. Vapir je dle mě supr vaporizer.Měl sem i iolite (Chtěl sem něco přenosnýho co nepotřebuje elektriku) a největší shit pač pokud se nedá regulovat teplota a éter musíte přímo tahat do plic (éter neni hnanej větráčkem) tak je to opravdu štípajcí hnus tak že doporučuju od IOLITE dát raděj ruce pryč.
Jednou za čas cca 4měsíce Vapíra rozeberu vyčistim ten kovovej nasavač a když se to pekně uválí do hada tak to vám je hašišák mnam mnam.
jelikož chci od mariány to nejlepší bez nějakých vedlejších rušivých elementů
tak pouze vaporku a to hned vypařovací dýmku - je to pohodička
a maximální spokojenost.
EDIT: tak dneska mi přišel poštou a celej natěšenej jsem ho šel hned vyzkoušet. no prostě bomba,jednoduchý a rychlý.nacpal jsem to,co si obvykle dávám do své skleněnky,jsem jak paprika a zbyla tam polovina.chce to chvíli nahřívat a při tahání mít plamen tak 3cm pod baňkou.tabák trochu hnědne ale nekouří.polovina je ještě zelená,tak při druhém testu uvidim,jak se bude měnit.jo akorá pozor na horkej konec :-)