Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já mám doma 3 kytky moje první zkušenost s pěstováním konopí mám jednu techniku,jednu AK-47 a nakej noname od kamose zastrih sem vsechny FIM a ty vetvicky zacali vyrustat u vsech tak sem je ustrihal na technice(takovej pokusnej králik) a uvidíme..dik když tak sem pak dám fotky co se stalo
jasně, ty větvičky tam nech, budeš to mít hustší, to se nestříhá. no a ten FIM dopadl tak napů, rozdvojilo se ti to, takže aspoň něco. příště asi o trochu vejš, ale ty fotky moc neřeknou
tak ja nevim řekni kde to mám vyfotit za minutku to mám a můžu to sem dát nebo jestli to nemyslíš tak že by se na to bylo lepší kouknout ve skutečnosti....
Jak sem řikal že sem ostříhal všechny větve co vyrůstaly s nižších pater tak už žádný jiný nerotou ale všechen růst přešel do horních větví a ty jdou už větší než větve který sem zastříhávál před tim než jsem zastřih tudle....ale ta druhá víc košatí což je myslim lepší)
ty větve ze 4 patra sou stejně velký jako ty rozdvojený z 5týho nemám ostříhat ty lístečky kolem toho jak vyrůstaj větve aby šlo světlo na ty větvě a ne zbytečně jenom na listy???díky
to razor: nestříhej celé listy, ale jenom některé čepele, ty které cloní další větvi, ale už to tu někde je...
Rostlina v našem náručí mění tvar. Ohýbá se a narovnává a podvoluje se tlaku našich tužeb. Měníme ji a náš vztah s ní mění náš způsob života. Staráme se o ni a ona se stará o nás. Kouříš-li to občas, staneš se moudrým.Kouřiš-li to hodně, stane se z tebe osel.
To zastřihávání FIMem má docela hezky nakreslený AEROCELL jinak co sem se díval na ty fotky těch pokusů, tak se to +/- podařilo asi jednomu. Podle mojí zkušenosti není vhodný použít FIM hned u malý rostlinky, která má jenom 3 patra. Nejdřív ostříhejte z kytičky lístky, které jsou kolem dokola špičky tak, aby vám zůstal jen takovej jekoby pupen. (Tím trochu srazíte růst a začnou se tvořit boční větve navíc a tak trochu kytku nutíte k tomu, aby byla samice, popř. se v krátké době projeví samec, takže se pak nebude rozčilovat u 2 m samce). Pak musíte nějakou dobu počkat až zesílí boční větve nebo pokud máte rostlinu, která hodně roste do výšky-proces opakujte. Po zesílení bočních větví můžete začít uplatňovat metodu FIM-mě se to osvědčilo u počátečního růstu šišek, kdy se vám vytvoří mezi hl. stonkem a boční větví samičí "děloha" s hašišovým vláknem. Správné zastřihnutí metodou FIM je vlastně rozpůlení toho "pupenu", který jsme tvořili na začátku.(Pupeny by měly být větší a už připomínat malinkou šišku). Zastříhávejte jen v růstové fázi a když kytka začne dozrávat, tak úplně FIM vypusťte, jinak si zbytečně srazíte výnos. Mám to odskoušený u outdooru, takže nevím jak se zachová indoor. Jo a někdy to může přejít až v nekontrolovatelné větvení, tak opatrně. Pokud si stále nejste jistí pokusím se ještě něco nakreslit(nemám momentálně foťák) a nebo dodejte foto a já vám poradím.