Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky pánové a dámy.Kytí už pěkně rostou a pomalu bych potřeboval jestli by se se mnou někdo podělil o zkušenosti se sušením....chtěl bych co nejvíc názorů,ať si to pak můžu pěkně probrat.Tak dík za ochotu a hůlu zdar
Chtělo by to hledat! No nic si to nový. Ale přeci jenom zkus zadat název tvého threadu do vyhledávání (v pravo nahoře na jakékoli stránce).
Jinak obecně platí pomalu-né u topení. Teplota-ohad do 20 °C, pokud možno ve tmě a hodně větrat, pozor na plíseň.
Zkus to hledání najdeš podrobnější informace-zadej různé varianty od slova sušit nebo nějaká spojení.
Neber to jako buzeraci, ale podobnými tématy je grower narvaný k prasknutí.
JO to horsky slunicko mam stejny ale to slunce podle me pomaha pri pretvoreni neaktivniho thc a aktivni...
A mimochodem chtel sem to upravit jenom aby to svitilo
abych s tim mohl svitit na Kyti proto ze to ma dobrou
vlnovou delku svetla... ale diky memu umu jsem zkratoval barak!! A samozrejme tu drahou zarovku
tak nato hosi bacha!!!!!
Rychlosušení je shit, ale co si budem povídat. Někdy se fakt hodí. Mno já mám pár vychytávek: Nejčastěji testuju záštipky, tak, že je mrsknu za okno auta na palubovku, dle okolní teploty, zavřu okna (nebo nechám otevřené pouze jedno, aby nefungovala cirkulace). To celé tak, aby se na palubovce dala v klídu udržet ruka. Za pár hodin, je to suchý. Když jsou pařáky tak i za 3/4 hod. Funguje jen za slunečného počasí (ostatně jindy to nemá cenu sklízet/zaštipovat->vzniká plíseň na "poraněných místech)
Další metoda je to mrsknout na kotel je tam teplota kolem 35°C což trvá několik hodin (dle velikosti) většinou do dvou dnů.
Nebo také je možno použít sušičku na houby, křížaly a jiné, kde je možné si nastavit teplotu sušícího vzduchu. Tu nastavit co nejpomalejší, dle potřeby za jak dlouho chceme hulit.
Pokud někdo nemá ani jedno, a zrovna se netopí (což většinou) Je docela efektivní zkusit to za ledničkou, tepelný výměník lednice vydává, v prostoru za ní, teplo. Neni tam moc horko a myslim, že je to ideální teplota.
Všechno je to otázkou několika hodin (až dvou dní) a myslim, si, že už tohle je dost velká prasárna. Takže rychlejší způsoby (mikrovlnka apod.) vůbec nepřipadaj v úvahu. Ale proti gustu.............. N4
Cao.
Ja to dam vzdycky do plechový krabičky (od tabáku či energitka) a na otevřenou krabičku svítim z blízka žárovkou - krabička se ohřeje... . Stačí tak hoďka.
Letos sme s kámošema testovali dva rychlo způsoby sušení. A to - 1) ponožka na fénu a v ní paličky (s tím, že v ponošce byl ještě srolovanej papír, aby se hulení nepřichytávalo na stěnu ponožky) a musím říct, že chuť vborná, síla naprosto dle předpokladu ( prostě normál), akorát, že to vůbec nevonělo. A doba sušení - maximalně 2 x na dvě minuty s 10 minutovou přestávkou, takže celkem necelá čtvrhoďka. 2) paličky položené na krabici před velkým větrákem na vyteplování místností. Stejnej tok tepla jako u fénu, ale není to ono (je to tím, že se teplo nesoustředí a uniká do okolí). A chuť zvláštní, ale neškrábe. Síla spíše slabší. A opět to vůbec nevoní. Dohromady to chce tak 2 hodiny. Jestli máte někdo něco lepšího tak napište, ale ten první způsob si napřed zkuste, protože je fakt dobrej. A mikrowlnku neberu, to je fakt o ničem ani nevím, kde se to vzalo. dík
já mám naprosto osvědčenej způsob sušení a to, že paličky přivážu na provázek a pověsim do naší horkovzdušný trouby na takový to kovový mřížovaný patro(doufám, že víte, co myslim) .
Zkuřuje to dost a hlavně je to asi za 10 minut usušený, že se to dá drolit!!!!!!
Zdarek hosove!
jak mrskate paldy domrazaku?za cerstva,nebo az je to klasicky ususeny?
kdyz bych to dal do mrazaku cerstvi uschne to?neco jako ze by z toho matrose voda vymrzla?kdyz jsem daval castecne ususeny na mrazak tak mne to pripadalo ze to jeste trochu oschlo a bylo to zavreny ve sklenici ...
kdo ma zkusenosti s mrazakem dejte vedet
Mrazaak je docela luxusni, co se týče mých zkušeností, radil bych začít s hloubkovým mražením někdy těsně před doschnutím palic. Potom ale když to z mrazáku vyděláte tak si dejte pozor aby jste si vydělali tolik co zkouříte za pár dní a zbytek rychle vratˇte do mrazáku aby se vám voda která zůstala v ganje nesrazila, bylo by to potom zapařený a možná by to zkyslo - Kyselý zelí ))
Možná bych to měl napsat ještě jednou, není to moc složitý ???
Ahoj, mohl by se tady nekdo prosim rozepsat o zkusenostech se skladovanim v mrazaku? Zajimalo by me hlavne, do ceho to davate, jaky prisady (pom. kury, atd.) a hlavne jestli to zmrazeni a nasledny rozmrazeni nema vliv na chut... A daj se zmrazit uz ususeny palice?
diky