Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Výlet s marihuanou přes hranice / pašování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Byli jste někdy pašeráci?
Už sem si vezl, žádný problém.
Nepotřebuji to k tomu, abych riskoval.
Ne, bojím se.
Vezl, chytli mě, špatná zkušenost.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

Hele tenhle Threand smázněte pochopte může si to tu číst kdo koliv.
Takovýhle threandy ani nezakládejte

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 18-07-2005 v 09:45 AM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Karma uživatele KJR - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Ale na tom slunicku se pomalu ani nevyplati hulit protoze to dava takovy dardy ze uz si z toho pridu debilni
je tu nakejch 40 stupnu a uz mi z toho hrabe...ted sem cekal na internet asi pul hodiny protoze naky maly rusaci stahovaly demo medal of honoru = pitomci nakonec jim doslo ze to na tom Pentiu I nerozchodej

A TAKOVEJCH BITCHES POHROMADE SEM UZ DLOUHO NEVIDEL

Nigerzitty KOzař Řízky! crew

Old Post 18-07-2005 v 14:19 PM
KJR je offline   Profil uživatele KJR   Find more posts by KJR   Foto galerie člena KJR   Click here to Send KJR a Private Message   Add KJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 195

No predevcirem sme to s bratrem odpalily na diskotece a najednou tam v tom kotli nakej security-turek zacal cmuchat<doslova> a sel to bonzovat nakymu dalsimu turkovi
tak sme to tiply a delaly jako by nic

Oni o tom ty turci radsi nechtej ani slyset....Obcas se tu s nakejma vylejem a kdyz se jich zeptas jestli kourej hasis tak ze prej jo,tak sme tu jednoho opilyho turka tak zcadily ze sem mu z ty jeho anglictiny nerozumel ani slovo

Spis nakou rostenu co huli by to chtelo

Old Post 18-07-2005 v 14:45 PM
KJR je offline   Profil uživatele KJR   Find more posts by KJR   Foto galerie člena KJR   Click here to Send KJR a Private Message   Add KJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

KJR: tak na diskotece ani jinde mezi lidma bych to neodpaloval, to jsi opravdu dost odvaznej....jinak myslim ze dovezt si tam neco malo opravdu neni problem. A sehnat myslim uz vubec ne. Nevim teda jak to chodi v primorskych letoviscich ale v Istanbulu se to sehnat da, kdyby se tam nekdo chystal muzu dat kontakt na myho good-english-speaking frienda, se kterym jsem se tam seznamil a kterej ma matku cesku (prej) - jinak se narodil v turecku a dela tam pruvodce turistu. Ten rikal ze v Istanbulu ti sezene prej cokoliv ale radsi prej nehulit na verejnosti....Ja sem hulil jen po vecerech v mym hotelovym pokoji, nekde ve meste bych si to netrouf odpalit. Jinak pri mym pobytu v turecku jsem si psal neco jako denicek, tak pro ty zvidavejsi ho sem muzu prekopnout ale jen na pozadani

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 18-07-2005 v 15:33 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Prosím Prosím odhal svý soukromý.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 18-07-2005 v 15:57 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

blockhead: sem s nim

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 18-07-2005 v 16:26 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tazman007
Stálý Člen

Karma uživatele tazman007 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

ja tam byl a sehnal sem na discu travu stačí říct hašiš nebo neco podobnyho a oni rozumy tomu věř

Old Post 18-07-2005 v 18:23 PM
tazman007 je offline   Profil uživatele tazman007   Find more posts by tazman007   Foto galerie člena tazman007   Click here to Send tazman007 a Private Message   Add tazman007 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tazman007! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Pohodička denicek z istanbulu Příspěvek č. 200

jeste opravuju to ze jsem v istanbulu byl asi mesic po tech teroristickych utocich, podle data na denicku (21.11) to byly asi 3 dny...
nevim asi se mi to za tu dobu vykourilo z hlavy, ale pri pobytu ve meste jsem nemel pocit ze pred par dny se tady neco takovyho stalo...tak asi proto

ted k tomu denicku- je to neupraveny text ktery jsem psal vetsinou zhulenej, takze to neberte moc vazne

21.11.2003

V bezcelní zóně na letišti sem si dal rum. Né tak obyčejnej tuzemák, ale pravej kubánskej! Byl dobrej, ale kurva drahej. Pak přišlo asi to nejhorší - kontrola zavazadel. Hulení se mi povedlo úspěšně převýzt, ale za to mi ty šmejdi sebraly nůžtičky na hulení. Prej že je to zbraň! No, letěl sem poprvý letadlem tak mě nenapadlo že takhle malý nůžky můžou bejt zbraň... Teď sedim na pokoji, je úplně skvělej, mám tu kuřáckej koutek s popelníkem a před chvílí sem tu hulil. Sem strašně zhulenej, tak pudu asi spát. Je už taky 0:38 místního čacu, tj. 23:38 CET a to je dobrej čas na spaní.

22.11.2003

Vstal sem asi v půl 9 a dal sem si cígo. To je správný probuzení. Hlavně že na něj nemusim nikam chodit, dal sem si ho rovnou v posteli. Pak sem šel na snídani a hned potom sme vyrazili na prohlídku Starýho města. To mě moc nebavilo, tak sem řek že se du někam podívat sám a šel sem do hotelu. Tady sem si ubalil brčko, zhulil se, otevřel si plechovku tureckýho piva (který je docela hnusný, ale má 5% alkoholu), takže osvědčená kombinace hulení + chlast mě opět dostala. Napadlo mě že bych večer moh jít zkusit sehnat hašiš, doufám že se vydaří, ještě sem tu nikoho hulit neviděl.

23:00
Večer sem sháněl asi 1,5 hodiny, ale bohužel nic nesehnal...Zjistil sem, že prej se tady docela hulí, ale kde hulení sehnat nikdo neví. Asi se hulí na takovejch místech který sou někde, kam já nemůžu jít, protože bych se tam ztratil. Je to kurva velký město, má 20 mil. obyvatel! Právě dopíjim druhou a poslední plechovku piva co tu mám, zhulil sem všechno kouření a už sem absolutně bez konopí. Nejspíš se pudu zaseknout na turecký televizi, je to docela výplach.

23.11.2003

Dneska sem byl na průzkumu Novýho města. Je to tam docela zajímavý. Potkal sem 2 feťáky, jeden čuchal z pytlíku ňáký sračky a druhej měl lepidlo. Tomu druhýmu bylo asi 14 a byl docela nepříjemnej protože za mnou furt lez a chtěl prachy.

22:30
Večer se mi podařilo koupit hašiš! Potkal sem takovýho týpka, co dělá v jednom hotelu a ten mi prodal takovou černou placičku za 15 milionů tadytěch tureckejch peněz. Už nemám moc peněz, ale zkuřuje to dost. Teď vim vo čem mluvim.

24.11.2003

Po raním cígu vydatná snídaně a potom lodí přes Bospor do Asie. Rozdíl mezi Istanbulem na Evropský straně a v Asii sem nějak nepoznal. Taky si nás fotili nějaký novináři, ptali se proč sme sem jeli když útočej teroristi a říkali jako že sme odvážný a že budem v novinách. Nevim sice v kterejch, ale stejně je to super.
Večer sem pokecal s tim týpkem, kterýho sem potkal včera a kterej vypadá jak hippie a za pouhejch 5 milionů sem dostal tureckej místní skunk kterej je prej silnější než ten hašiš, tak sem se do toho pustil. Ten zbytek haše sem zkouřil s nim a skunk sem si nechal na noc.
01:30
Ten chlápek měl fakt pravdu, nic takovýho sem ještě nehulil. A to sem tam toho dal fakt malinko! Asi půl hodiny sem vůbec necejtil ruce! Teď je 1:30 místního času, sem rozsekanej na úplně malinkatý kostičky, koukal sem se do zrcadla a mám oči fakt jak angorák. A to já moc často červený oči nemívám

25.11.2003

Den před odjezdem sem si koupil pár suvenýrů, hlavně teda pravou tureckou vodní dýmku.
Večer sem to hulení nakonec všechno zkouřil a ještě sem si k tomu dal "extra" pivo se 6,5% alkoholu. Pak následovalo kóma... Přece nebudu vozit drogy přes hranice, né? Musim nacpat všechny věci do baťohu, nevim jak to zvládnu páč ta vodnice zabírá docela dost místa...

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 18-07-2005 v 19:50 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

Hle kuci ) az vymyslite 100% pasovaci metodu dejte mi vedet zajedu na dovcu do maroka DDD

ins

Old Post 19-07-2005 v 15:12 PM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 202

Tak sem se dneska vzbudil ve tri,dal sem si malicky brko,sel sem na obed a pak do bazenu,,,, a co nevidim---MOJE OBLIBENA SKLUZAVKA ---- tak sem se sklouznul jednou,dvakrat,trikrat a poctvrty sem to vzal po brise--- a co se nestalo--- URAZIL SEM SI OBA PREDNI ZUBY takze jich mam jenom pulku tak sem zacal pobihat a hledat fotra at vola nakyho zubare nebo co, s matkou to malem slehlo!!!! tak sme sli na panaka a fotr volal znamyho co s tim... NASTESTI to nemam urazeny k nervum takze vypadam jenom jako curak bez prednich zubu a za TEJDEN mi tam znamej da korunky

Takze ted uz tu na ty rostenky muzu zapomenout ajnsto vypadam fakt k zulibani

KURVA KURVA KURVA KURVA to by me v ZIVOTE nenapadlo ze sem tak vypatlanej!!!

FAKT HUSTA DOVOLENA

Old Post 19-07-2005 v 15:28 PM
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 203

a kazdej na me cumi jak tele na vrata----fakt dobrej pocit

a docela by me zajimalo jak se nazeru

Old Post 19-07-2005 v 15:30 PM
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

hihi dobra haluz...co to bylo za brcko??? treba bych zkusil si zahulit dalsi maly brcko

ins

Old Post 19-07-2005 v 15:42 PM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 205

no mam sebou dva modely{ted uz jen jeden} a to co sem hulil dneska je Blueberry od kamose z idoru...A dava to dobry pecky

Old Post 19-07-2005 v 17:10 PM
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 206

Az se vratim tak se vyfotim a soupnu to sem....to stoji za to--Mam tam uprostred diru ve tvaru A vypadam jak upir

Old Post 19-07-2005 v 18:19 PM
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

KJR Ty si tiež eso...

jaman

Old Post 19-07-2005 v 22:53 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Příspěvek č. 208

Blbost tady u recepce maj naky 3 kompy chcipaky tak se tu cestou na pokoj dycky stavimj..... a mam za ukol precist idnes a informovat fotra a maj tu klimatizaci-venku je 40 stupnu--docela maso

Old Post 20-07-2005 v 14:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás