Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
my sme minule hulili natanku ktorz troni pri ceste ktora je hlavnym tahom na vychodne slovensko, pohodicka > stojime si hore asi siesti a vedla nas si to veselo kalia auticka proste to bolo ..... krasne.....
ve druháku sme hulili přímo v koncentráku v Osvětimi... chtěli sme tak zmaštěnecky uctít památku... ale fakt nedoporučuju. ta prohlídka potom nebyla ani trochu příjemná.. museli sme odejít asi po čtvrt hoďce. dyž tam vydíš ve vytrýnach ty vlasy a věci a plynový komory a tak a k tomu řikaj ten psycho výklad, tak se nám z toho udělalo férověš šoufl... nicméně je to docela kuriozní místo
Porto - stadion Dragao - na záchodě o poločase zápasu CR-Dansko 3:0, jooo,druhá půlka stála fakt zato!!
Skotsko - vrcholek hory (jméno už nevím,ale byla v té oblasti nejvyšší,kolem 1000m), byl to dobrej veget zčángrovanej koukat na ty hory okolo,připadal jsem si skoro jako v nebi!!
Myčka v Globusu - ideální místo, pár minutek čas kdy Vás nikdo nevidí ani neslyší
igee, no tak to je fakt vostrý! To bych si asi nedal.. mně stačilo zkouřenej sledovat schindlera a byl to humus.. ale vidět nějaký takovýhle místo na vlastní bulvy.. čéče ty máš žaludek!
nejvetsi hardcore byl asi jeden podzimni vecer na Prazskym hrade gdyz sem tam pingloval. Hulit na dvorecku v podloubi nedaleko hradni straze---dobrej zazitek
Zdravim všechny..
Kuriozitních míst kde jsem všude zahulil je spousta, protože vždy když na nějaky vychytaný místečko narazim, tak tam taky hned zahulim. Nedávno jsme s kámošema vylezli na vysílač GSM T-mobile někde v Jevanech, bylo to fakt hustý, hlavně slejzání dolu........
3 lidi 15 min. ve sprchovem koute ucpanem nahore perinou, aby nedochazelo k zadnym ztratam...
A musim rict, ze jako docela jako JO! Opravdu jsme tenkrat byli bytelne zpeceni..
A kdekoli na vyvysenych mistech, na strechach, stromech, kopcich, na vode, pod vodou, vlastne skoro vsude jinde, nez hulim normalne je to dobry..
No ja , po dlouholetem hadani a po predkladani velkeho mnozstvi informaci o MJ sem premluvil babicku aby to taky vyzkousela.Babicka ale v zivote nekourila,tak sem ji nabidl ze ji neco uvarim.
Takze v blizke dobe se s babickou pekne zasmnieju.
PS: Samozrejmnie na nejakym kurioznim miste...
PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
hmm,nejvetsi namrd to asi byl se zkurovat ve vajicku v rakousku (8 mist)jizda nahoru trvala pul hodiny takze sme to stihli zakourit celkem dost...
jinak na skolnich hajzlech behem hodiny,na lavicce pred mestskou policii a asi taky davani brka v jwednu rano na narodni tride pred fizlarnou,doslo nam to az kdyz opred nama zastavil policejni anton
...jinak vcera jsem kouril v luxusnim podniku, kde chodi jem mistni snobarna a musi se tam v kvadru a je to fakticky luxus. Probihalo to stylem sklon se pod stul-zapal-zahul-posli dal... byl to hooodne aromaticky model a za chvili to v cele restauraci fajnove vonelo greenem a snobaci jen kulili oci
Ještě sem si vzpomněl na jedno místo...zahulil sem na hajzlíku Městskýho úřadu při minulejch volbách (a ne jen jednou) Dycky sem se tam vypalil a pak si šel sednout do volební komise a kontroloval občanky
Jinak taky s rodičema v našem sklípku.
čus
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.