Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alkohol vs. THC - tráva + alkohol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Mě míchání vůbec nevadí a čast si dávám více kombinaci (alkohol+pivo(to nepočítám k alkoholu)+doutník+eukalipt+cígo+ganja(v jaký koliv podobě)

Old Post 25-04-2005 v 19:15 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Jo zapomněl jsem říct že normálně vůbec nekouřím

Old Post 25-04-2005 v 19:16 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

2CHOURIS.Tak to je dost.Kdybych něco takovýho ve většim množství požil já, tak asi hned ležim na zemi v blitkách.

Old Post 26-04-2005 v 15:21 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 180

No mně se to zdá celkem v klidu áž na ten doutník(kupuju si tlustý,teda podle peněz) kterej si dám až na konec a pěkně si ho vychutnávám.Ten už mně ke konci teda moc nejede poněvadž se mně motá mrtě škeble

Old Post 26-04-2005 v 15:44 PM
Crusty-vyhul
Stálý Člen

Karma uživatele Crusty-vyhul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

citace Jay-jay: je to tak,někdy se sejde obojí.Chlast i brčka.Mno..ale už to není jako dřív.Teď tvrdé ani moc nemusím.Zato pivečko..............to je jiná

Tak ty my mluvíš z duše ja sem byl dřív na chlast přebor ale fuck off na to ,parkrat sem se huste poblil a pak zjistil ze to nema vubec cenu tak sem zacal poradne hulit

Old Post 27-04-2005 v 08:38 AM
Crusty-vyhul je offline   Profil uživatele Crusty-vyhul   Find more posts by Crusty-vyhul   Foto galerie člena Crusty-vyhul   Click here to Send Crusty-vyhul a Private Message   Add Crusty-vyhul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan klobouk
Nový Člen

Karma uživatele pan klobouk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

moje zkusenost alk+brcko nejsou moc dobre, zazil sem 30 min nevedomi( moc piv, rumiku a brcek) a od te doby konec s chlastem, vzdycky dyz si dam brcko, hned me prejde chut chlastat ani mi to nechutna, staci citit lih a jdu blejt)

Old Post 27-04-2005 v 09:32 AM
pan klobouk je offline   Profil uživatele pan klobouk   Find more posts by pan klobouk   Foto galerie člena pan klobouk   Click here to Send pan klobouk a Private Message   Add pan klobouk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

pri tejto téme ma napadá otazka kedy ste boli prvý krát poriadne ale poriadne ožratý?

Ja na moju 18-ku.Doftedy som skoro vôbec nepil.oslavovali sme to spolu s fotrom on mal meniny Po oslave ked fšetci odišli tak som kukal v obyvačke telku a samozrejme tam zostal aj chlast na stoloch ktore sa mali upratať až rano.tak som si začal nalievať červené víno docela mi chutilo.potom som okusil vodku a vypil som jedného lahvača kolko som toho dokopy vypil ale asi nie vela (lebo ako som už vyššie písal doftedy som vela nepil) ale zrazu som bol namol a to fakt namol.Ledva som sa vypotacal / vyplazil z obývačky a tam som šablil ako štena a zobudil som sa ráno v komore rozbitý nasračky....Fakt HNUS

Old Post 04-05-2005 v 16:13 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hnědojed
Stálý Člen

Karma uživatele Hnědojed - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

V jedenacti letech sme si s kamosema koupili kzdej tri cerveny draky a balik tresnovyho kabatu. "Vymaloval " sem celou chatu a tri dny sem se nemoh vysrat pak sem zacal radsi pestovat zeli.

Mejte se ... ))))))))

Old Post 05-05-2005 v 12:59 PM
Hnědojed je offline   Profil uživatele Hnědojed   Find more posts by Hnědojed   Foto galerie člena Hnědojed   Click here to Send Hnědojed a Private Message   Add Hnědojed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 185

No ale můžu vám říct že většina lidí co chlastaj a začnou hulit od alkoholu odchází. A TO JE FAKT.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 05-05-2005 v 14:20 PM
Host
Host

Příspěvek č. 186

Noo tak jsem včera popíjel se známejma vínečko, bylo ho trochu víc, pak jsem si dal brčko a začal kolotoč, že jsem se modlil ať o to přejde, dobrá nálada byla pryč a už jsem jen čuměl do mísy na hajzlu. Po pár dávkách se mi udělalo líp, tak jsem to rozchodil, jenže po půl hodině všechno zase znova a takhle se to opakovalo ještě asi 2krát. No fuj fuj fuj, tuhle noc jsem opravdu nevyšéfoval

Old Post 29-10-2005 v 23:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Ganja v kombinaci s alkoholem(hlavně pifko)...no problema! Nic lepšího snad ani neznám...možná jen stejná kombinace plus houbičky...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 30-10-2005 v 00:06 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 188

V ideálnim případě se mi stane to co včera. Klasicky si dáme brčko a mě po chvilce napadne, že bych si dala nějaký alko. Včera to byly asi jen 2 decky vodky, ale stav naprosto ideální. Veselej, mírně euforickej a hlavně mě to probralo, škoda jen, že vodka došla. Další brk už byl uspávací.
Takže v celku mi kombinace s alkoholem problémy nedělá)když to nepřeženu s tim chlastem)a když mi neni moc dobře, tak mě z toho většinou dostane kouření.

Old Post 30-10-2005 v 06:10 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

nejvetsi mazec je, ked sedim po 6pivkach a 6 spekach s lidma v hospe......... sedim a uz poradne nevim kde mam ruce a najednou kouknu kolem a pak se jen usmeju > jo vzdycky me napadne jeste neco uzmoulat.... vytahnu naky veci a snazim se utocit dalsiho speka vsichni koukaj(nebo uz taky ne) jak se klepou ruce, neco se strati v zapomeni na podlaze, ale nakonec to s patricnym usilim dam.....
to sou fakt stavy nehorazny
ted, je to par dni, sem zrovna byl v hospe v takovejhle stavech, vstavam vod stolu, za mnou malej had lidi.... a naky vylity chlapici , tak 35 -40 let se bavi "ten urcite ma" , "", atd.... tak sem jim pak utocil brcko a zahulil s nima..... jeden prej dela v temeline nakyho inga u reaktoru a z toho druhyho vylezlo ze je tepley....

takze rozhodne po chlastu a huleni sou zly stavy.....

Old Post 30-10-2005 v 10:53 AM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Serzo_RASTA
Nový Člen

Karma uživatele Serzo_RASTA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

Kdyz si trochu zahulim, tak potom dostanu chut pit, ale kdyz se vuhulim hodně tak už nechci vubec chlastat, je to paradox

Old Post 30-10-2005 v 13:50 PM
Serzo_RASTA je offline   Profil uživatele Serzo_RASTA   Find more posts by Serzo_RASTA   Foto galerie člena Serzo_RASTA   Click here to Send Serzo_RASTA a Private Message   Add Serzo_RASTA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Serzo_RASTA
Nový Člen

Karma uživatele Serzo_RASTA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

ale kdyz sem namrdany, tak potom prdy mi naramně chutnaji

Old Post 30-10-2005 v 13:51 PM
Serzo_RASTA je offline   Profil uživatele Serzo_RASTA   Find more posts by Serzo_RASTA   Foto galerie člena Serzo_RASTA   Click here to Send Serzo_RASTA a Private Message   Add Serzo_RASTA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Já dřív k hulču vůbec nepila, ale tedka si to jedno, dvě pivka dám a úplná pohodička...taky jsem jednou pila vodku, a na to hulila, ale to mi vůbec nesedí.

Old Post 31-10-2005 v 20:57 PM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás