Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mně se to zdá celkem v klidu áž na ten doutník(kupuju si tlustý,teda podle peněz) kterej si dám až na konec a pěkně si ho vychutnávám.Ten už mně ke konci teda moc nejede poněvadž se mně motá mrtě škeble
citace Jay-jay: je to tak,někdy se sejde obojí.Chlast i brčka.Mno..ale už to není jako dřív.Teď tvrdé ani moc nemusím.Zato pivečko..............to je jiná
Tak ty my mluvíš z duše ja sem byl dřív na chlast přebor ale fuck off na to ,parkrat sem se huste poblil a pak zjistil ze to nema vubec cenu tak sem zacal poradne hulit
moje zkusenost alk+brcko nejsou moc dobre, zazil sem 30 min nevedomi( moc piv, rumiku a brcek) a od te doby konec s chlastem, vzdycky dyz si dam brcko, hned me prejde chut chlastat ani mi to nechutna, staci citit lih a jdu blejt)
pri tejto téme ma napadá otazka kedy ste boli prvý krát poriadne ale poriadne ožratý?
Ja na moju 18-ku.Doftedy som skoro vôbec nepil.oslavovali sme to spolu s fotrom on mal meniny Po oslave ked fšetci odišli tak som kukal v obyvačke telku a samozrejme tam zostal aj chlast na stoloch ktore sa mali upratať až rano.tak som si začal nalievať červené víno docela mi chutilo.potom som okusil vodku a vypil som jedného lahvača kolko som toho dokopy vypil ale asi nie vela (lebo ako som už vyššie písal doftedy som vela nepil) ale zrazu som bol namol a to fakt namol.Ledva som sa vypotacal / vyplazil z obývačky a tam som šablil ako štena a zobudil som sa ráno v komore rozbitý nasračky....Fakt HNUS
V jedenacti letech sme si s kamosema koupili kzdej tri cerveny draky a balik tresnovyho kabatu. "Vymaloval " sem celou chatu a tri dny sem se nemoh vysrat pak sem zacal radsi pestovat zeli.
Noo tak jsem včera popíjel se známejma vínečko, bylo ho trochu víc, pak jsem si dal brčko a začal kolotoč, že jsem se modlil ať o to přejde, dobrá nálada byla pryč a už jsem jen čuměl do mísy na hajzlu. Po pár dávkách se mi udělalo líp, tak jsem to rozchodil, jenže po půl hodině všechno zase znova a takhle se to opakovalo ještě asi 2krát. No fuj fuj fuj, tuhle noc jsem opravdu nevyšéfoval
V ideálnim případě se mi stane to co včera. Klasicky si dáme brčko a mě po chvilce napadne, že bych si dala nějaký alko. Včera to byly asi jen 2 decky vodky, ale stav naprosto ideální. Veselej, mírně euforickej a hlavně mě to probralo, škoda jen, že vodka došla. Další brk už byl uspávací.
Takže v celku mi kombinace s alkoholem problémy nedělá)když to nepřeženu s tim chlastem)a když mi neni moc dobře, tak mě z toho většinou dostane kouření.
nejvetsi mazec je, ked sedim po 6pivkach a 6 spekach s lidma v hospe......... sedim a uz poradne nevim kde mam ruce a najednou kouknu kolem a pak se jen usmeju > jo vzdycky me napadne jeste neco uzmoulat.... vytahnu naky veci a snazim se utocit dalsiho speka vsichni koukaj(nebo uz taky ne) jak se klepou ruce, neco se strati v zapomeni na podlaze, ale nakonec to s patricnym usilim dam.....
to sou fakt stavy nehorazny
ted, je to par dni, sem zrovna byl v hospe v takovejhle stavech, vstavam vod stolu, za mnou malej had lidi.... a naky vylity chlapici , tak 35 -40 let se bavi "ten urcite ma" , "", atd.... tak sem jim pak utocil brcko a zahulil s nima..... jeden prej dela v temeline nakyho inga u reaktoru a z toho druhyho vylezlo ze je tepley....
takze rozhodne po chlastu a huleni sou zly stavy.....
Já dřív k hulču vůbec nepila, ale tedka si to jedno, dvě pivka dám a úplná pohodička...taky jsem jednou pila vodku, a na to hulila, ale to mi vůbec nesedí.