Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » končím, THC už nikdy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12
Autor
Téma 
.:INDI:.
Stálý Člen

Karma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

a je to ešte horšie ked nieje čo hulit

Hlavne si veriť

Old Post 07-07-2010 v 23:53 PM
.:INDI:. je offline   Profil uživatele .:INDI:.   Find more posts by .:INDI:.   Foto galerie člena .:INDI:.   Click here to Send .:INDI:. a Private Message   Add .:INDI:. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

citace:
Původní příspěvek od .:INDI:.
a je to ešte horšie ked nieje čo hulit

to už jsem nezažil asi 5let...tráva in i out kdkoliv k dispozici...a povolený ovoce přestane chutnat každý si musí uvědomit jak nejlíp funguje, ale bejt imrvére zhulenej určitě není cesta ke štěstí

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 08-07-2010 v 00:30 AM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Danger
Stálý Člen

Karma uživatele Danger - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

citace:
Původní příspěvek od AHM4D

to už jsem nezažil asi 5let...tráva in i out kdkoliv k dispozici...a povolený ovoce přestane chutnat každý si musí uvědomit jak nejlíp funguje, ale bejt imrvére zhulenej určitě není cesta ke štěstí

Že to říkáš zrovna ty......

Buh

Old Post 15-07-2010 v 17:16 PM
Danger je offline   Profil uživatele Danger   Find more posts by Danger   Foto galerie člena Danger   Click here to Send Danger a Private Message   Add Danger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cookino
Stálý Člen

Karma uživatele cookino - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

heh no ja nemam pratele, kteri by pestovali a kdyz si chci dat pauzu - musim vsechno spotrebovat...jinak se neudrzim

Old Post 15-07-2010 v 19:24 PM
cookino je offline   Profil uživatele cookino   Find more posts by cookino   Foto galerie člena cookino   Click here to Send cookino a Private Message   Add cookino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Měl jsem období, kdy už mi tráva nedělala dobře (cca 3-4 roky non-stop hulení), ale už jen ze zvyku jsem stím nebyl schopnej přestat.... Po ránu jsem se cejtil jak bez mozku, šíleně apatickej, když na mě přišla rýma, flusal jsem černej hlen.. fakt nářez...Jak psychicky tak i fyzicky solidně v pí**... No, lehce jsem to omezil, ale opravdu jen lehce a nějak jsem to špatný období přehulil. A to že bych si už nikdy nedal, asi nehrozí...

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 04-11-2012 v 20:40 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 182

Člověk přestane, jenom když mu to nedělá dobře víc než jen psychicky, když Vás po tom začnou bolet koule, nebo hlava... Věřte, že skéro spláchnete do hajzlu.

Old Post 04-11-2012 v 20:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 183

Taky jsem chtěl přestat... ale nemoh sem se rozhodnout, tak sem si dal brčko a už sem měl jasno ..

A dělám to takhle, když mi připadá že už v tom moc jedu, tak prostě na tejden nebo aspon na pár dní si dám voraz...
a to je asi všechno
sme teď s kámošem jeli asi 20 dní v kuse, před školou, po škole , mezi školou, až do večera a další den znova prostě kvanta, a teď sme si dali 3 dny voraz protože ty ranní zbytkáče byli už hodně silný a už zase pohoda, hulíme si dál

Old Post 05-11-2012 v 07:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sw3ap
Stálý Člen

Karma uživatele sw3ap - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Tak si taky dávám oraz alespoň do Vánoc, s tou pamětí je to hodně špatný a pořád si připadám zhulenej, což není pro studium dobrý

Old Post 07-11-2012 v 19:16 PM
sw3ap je offline   Profil uživatele sw3ap   Find more posts by sw3ap   Foto galerie člena sw3ap   Click here to Send sw3ap a Private Message   Add sw3ap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás