Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od .:INDI:. a je to ešte horšie ked nieje čo hulit
to už jsem nezažil asi 5let...tráva in i out kdkoliv k dispozici...a povolený ovoce přestane chutnat každý si musí uvědomit jak nejlíp funguje, ale bejt imrvére zhulenej určitě není cesta ke štěstí
to už jsem nezažil asi 5let...tráva in i out kdkoliv k dispozici...a povolený ovoce přestane chutnat každý si musí uvědomit jak nejlíp funguje, ale bejt imrvére zhulenej určitě není cesta ke štěstí
Měl jsem období, kdy už mi tráva nedělala dobře (cca 3-4 roky non-stop hulení), ale už jen ze zvyku jsem stím nebyl schopnej přestat.... Po ránu jsem se cejtil jak bez mozku, šíleně apatickej, když na mě přišla rýma, flusal jsem černej hlen.. fakt nářez...Jak psychicky tak i fyzicky solidně v pí**... No, lehce jsem to omezil, ale opravdu jen lehce a nějak jsem to špatný období přehulil. A to že bych si už nikdy nedal, asi nehrozí...
Člověk přestane, jenom když mu to nedělá dobře víc než jen psychicky, když Vás po tom začnou bolet koule, nebo hlava... Věřte, že skéro spláchnete do hajzlu.
Taky jsem chtěl přestat... ale nemoh sem se rozhodnout, tak sem si dal brčko a už sem měl jasno ..
A dělám to takhle, když mi připadá že už v tom moc jedu, tak prostě na tejden nebo aspon na pár dní si dám voraz...
a to je asi všechno
sme teď s kámošem jeli asi 20 dní v kuse, před školou, po škole , mezi školou, až do večera a další den znova prostě kvanta, a teď sme si dali 3 dny voraz protože ty ranní zbytkáče byli už hodně silný a už zase pohoda, hulíme si dál