Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máme stejné klony od stejného matkare. Každou chvíli někdo dorazí s organickym pěstováním a vždy to je jen o tipování co je organika a co je "plagron, Ah nebo JIDB"
Muj názor je, že pokud uděláš dobrý pruplach a používáš kvalitní hnojiva, tak není možné poznat biobizz od JIDB.
Nejlepší hlášky jsou jak borec si dá sluka a řekne že cítí kamenitou půdu a přitom to je děláno v nft
jj souhlasim ..navic ja jsem ted nekde cetl,ze plagron neni 100% BIO ,nemaji na butelkach 100% Organic (Bio) ale jen 100% Natural..nedostali od nekoho certifikaci,tak ze zas asi takove Bio to nebude :-) Ja ted jedu poprve GH primo jen BioSevii ktera je sice na Hydro,ale leju to do pudy...
Podle tabulek je max 2ml/l ale ja jim davam k 1.8 EC a to je skoro 4ml/l a kytky v pohode..
Minuly kolo jsem jel Modrou radu od Plagronu a Predtim zelenou a rozdil jsem fakt nepoznal...navic muze tam byt mensi zkresleni,jelikoz ja dlouho curuju protoze hulim jen pres vap a to chce precizni usuzeni na curovani ,jelikoz ve vapu to pak poznas a je to mega rozdil...Pres vaporizer mam za 4 roky zkusenost,ze cim dele se to susi a curuje (ja treba i 4mesice) tim je to lepsi bomba
Vapik je paráda, já jedu brčka nebo pokud chci poznat nějaký rozdíl, tak dávám sklo.
Sušení dělá fakt velký rozdíl. Já mám ještě cannalope haze a chuťově to bylo nejlepší, tak po 5 měsících.
Stonky ale hlavne vetve jsou docela tenke takze se dost prohybaji pod "tihou" palicek.
Palicky jsou mensi nez bych si pral. Nezavisly pozorovatel ale tvrdi ze jich je mnohem vic nez obvykle na pocet kytek.
Je to male , mas uplnou pravdu.
Uz jsem na to nekolikrat upozornoval ve svych vlakech.
Pokud jedu ze semen tak mam palice jako prase, o tom neni pochyb, pokud jedu s klonu , to uz se stalo 2x , jednou to byly vlastni klony BDS a pak sehnane klony Cannalope Haze tak jsou ty palicky proste vzdycky mensi.
Proste u klonu mam vzdycky mensi paldy. Proto jsem se uz nekolikrat zminoval o vyhodach seminek a malem me tu nekteri za muj nazor ukamenovali .
Proto moje vlastni zkusenost je.. NENI NAD SEMENA !!!
Samozrejme tim v zadnem pripade nepopiram nektere vyhody klonu.
Hoj madi, jedu s klonů vlastně celý můj g.zivot a párkrát jsem vyzkoušel i semena a musím uznat že máš pravdu.
Ať si kamenujou koho chtějí, ale semena jsou na výnos lepší. Na podzim udělám report se semen, tak uvidíš sám.
Hosi semena nebo rezy tot otazka
Ja jsem udelal g/w i se vsemi el spotrebici jen na rizkach semena ale jsou dobra preci jenom dobre prirovnani telo nebo ruka samozrejme telo cele je lepsi
Seminka jsou podstatne drazzi nez rezy trvaji dele nez rez jsou ruznoroda phena vykyvy ve vynosu ale kdyz muzes udelat selekci dobre narostlich semen a vybrat nej semena pro pokochani neni nic lepsiho
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
jestli muzu i ja rict svoji praxi,tak to je tak ze vzdycky kdyz jsem objednal semena na in tak to bylo velke zklamani.myslim 3/3
dobrej matkar a klony,je pro me lepsi.
-tento vas poznatek o velikosti palicek semena/klony jsem vubec neregistroval.ale dava to smysl,ze seminko bude lepsi na vynos.jako logicky.mi to sedi.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..