Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Plus pridávam nejaké fotky pred sprchou, dostali poriadny preplach. Čudoval som sa lebo zo sprchy mi tiekla voda s ec 0,7. Na koniec taká voda tiekla aj z kvetináčov. Možno ich ešte raz prepláchnem pred kosou.
A samozrejme som sa ulakomil na koštofku joj ako mi to pripomenulo trávu z prvého pestu, krásne niečo táto je však jemnejšia a tiež už dobre zhuluje, ale ajtak trochu škriabe a nemá chuť. Tieto dve veci si myslím, že ešte vieme pekne doladiť
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Ja zhasnem druhého a kosím tretieho. Bude to menej, než som chcel, ale hádam to niečo urobí. Nemôžem sa dočkať, keď to budem už strihať a hrať sa s tým , a potom to húliť samozrejme.
Toto je 49. deň kvetu, demontoval som práve svetlo a do utorka bude v tme, v utorok po robote idem kosiť. Nemôžem sa dočkať ľudia.
Fotky sú aké sú, kvety no.... výnos nebude žiadna sláva, ale niečo z toho bude. Zas som robil veľa chýb, najväčšia bola, že som skoro prepol a neohýbal som ich dostatočne dlho a podobne, o tom budem písať na záver.
Takže budú mať čistú tmu skoro dva dni, väčšina listov je zelených, preplach bude asi kratší, než by mal byť, ale aspoň niečo
servis..to sa ti podla mna ukáže na chuti málo preplachu..ja som dnes peplachoval 4krat..aj som uvažoval že uz dnes ju dám dole,no nespravil som.akurat som dal asi90%listošov preč..takze este pondelok utorok posledný preplach..niečo som dal dole aj ja na skušku,no som prekvapený po 4tom preplachu je chuť fajnová.necitim nič spatne a aj popol je pekne šedý a nie černý..pošlem ti do ss ako to vyzeralo dnes.
Fiha tusim sa ti zadarilo pekny pohlad je na ne,musim povedat..ale tusim si tu predoslu rastlinu viac roztiahol do sirky ako tieto klony..alebo sa mi to len zda?aj ked palicky su celkom robustne..myslim ze si spokojny,ja by som urcite bol
Prichádzam so záverom po dovolenke. Vyzerá to dobre šišky sa sušili v stane na sušiaku fotky som bohužiaľ musel vymazať. Teplota bola okolo 20 stupňov a vlhkosť okolo 60%, taže super, a sušili sa 6 dní, potom išli do pohárov, každý druhý deň sú otvárané na nejakých 20 minút. Šišky sú tvrdé, voňajú ako pomaranče, aj tak chutia trochu škriabu, bude to nedostatočným preplachom, ale verím , že to ešte dozreje a chuť sa zjemní.
Posledná fotka sú zbytky na bubblehash dnes mi prišli mechy, takže v blízkej dobe sa pokúsim o svoj prvý hash. Samozrejme zdokumentujem.
Madical: ja mám vodu zo studne, takže chlór v nej určite nebol
A samozrejme ešte gramáž Vás zaujíma, máme 95g.... nieje to veľa, ale zase som sa naučil veľa vecí a budem pestovať ďalej
Teraz na leto chcem vysadiť von do kvetináčov tri automaty, rád si nechám poradiť nejaké dobré modely.