Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nu, drzim palce, at boj vyhrajes :] .. Osobne se mi nejvice osvedcily hlistice (Steinernema feltiae), ale uznavam, ze na nejake dva tydny to nema vyznam resit, nez prijdou po objednavce, uz bude pomalu cas na kosu ..
Jinak jak se koukam na detaily, nech si vice casu na pruplach, listy jou plne dusiku, at mas cistou chut :]
j hlistice jsou fajn. Ja bych chtel na radu mistnich plantazniku kosit az ten 75 den, s tim ze 60 den planuju nasadit prvni cistou vodu. Takze bude 15 na flushi, to by melo stacit. Roztok hodlam pak vymenit jeste po tydnu za uplne cisty. Melo by to doject na nejakem +-0.4. Mezi nama uz se nemuzu dockat. Tohle budou zasrane dlouhe 3 tydny a kousek! Vite co je nejvetsi legrace tehle sklizne ze jestli to budu kosit 75 tak to vyjde skoro na moje narozky lepsi darek sem si nemohl dat!
Pod led počítej ,že doba svícení se ti zkrátí tak +,- o 5 dní.
Nevím čím to je,teď jsme to probírali s klukama co mají Cree a i u mě co jedu pod Verem to dělá taky.Myslel jsem,že je to náhoda nebo genetikou,ale dělá to každé kolo a u každého COB čipu.
Uvidíš sám.
Jestli to tak je, tak holt nasadim vodu o trosku drive. Nahodim to v patek 28 to by melo bejt 58 a nejhure i tecch 12 je dobrejch a 17 bude lepsich. Dik za tip ja nemam rad gaucaky tak to by mohlo byt pak nemile prekvapeni.
Původní příspěvek od fikus37 Pod led počítej ,že doba svícení se ti zkrátí tak +,- o 5 dní.
Nevím čím to je,teď jsme to probírali s klukama co mají Cree a i u mě co jedu pod Verem to dělá taky.Myslel jsem,že je to náhoda nebo genetikou,ale dělá to každé kolo a u každého COB čipu.
Uvidíš sám.
Bude to asi zpusobeno rozdilnym pomerem R:FR spektra oproti HPS..(slozitymi procesy fotomorfogeneze a reakci na červene a daleko cervene spektrum svetla )kvuli cemuz rostlina reaguje na LED jinak nez pri HPS,navic asi souvisi i s tim,ze HPS nejakou chvili po zhasnuti vyzaruje FR a tim meni procesy ve fytochromech.. I to mozna vede k prodluzovani kvetu u HPS oproti LED..jestli to teda chápu správně..
Btyw hosi to je zmar tento tyden to je neuveritelny. Koupil sem si nejaky hulco at mam co hulit. Mno prijedu domu na kole, seck mokry a zasrany riakm fouknu to hned do prackuy. Tak to pustim rikam si je cas ubalit jointa, a hled nemuzu hulo nikde najit. Mno kde jinde by mohlo bejt nez v pracce. Mel sem takoveho nerva ze sem doma zbil ledincku jaky sem curak. Tak bacha na to hosi co davate do pracky
Kdyz uz tak nakopat okurka Ale sam sebe bit nechci. Nakonec mi jeste neco vcera doslo na "topeni" ale kazdopadne hrozna skoda. Chut to nema temer zadnou ale aspon to zhuluje. Budu to holt kvuli chuti mixovat s tim co mi schne na kost
Hola hola priznivci drobneho pestovani, vsem dik za karmice dycky to potesi. Jelikoz sem dneska ve skrini docela koukal rozhodl sem se vam udelat par fotek. Me mezi nama prijde ze snad ani ten 70 den bude pozde. No posudte sami ja sem z toho uneseny. Bojim se co tam za 20dni bude