Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Gavita PRO 600W,Tropf Blumat,20xWhite Rhino
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Hele ty jedes ty JIDB o kterych se tu hovori? jde o to ze na muj vkus to solidne palis... 1.5EC na takovy maly zebraky mi prikjde dost.

Kvalita predevsim!

Old Post 08-02-2016 v 15:35 PM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

jo používám ty JidB..no právě že každý tam lije toho trochu víc co jsem vypozoroval..jede to současně pod kw (jinde) taky v kokosu ruční zalévání a kámoš tam leje "prý tak od oka" :-)..když jsem mu to změřil ec bylo 1,7 a žije to..

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 08-02-2016 v 16:14 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

1,5 vpoho do kokosu podla genetiky aj viac, a hodne záleží od preschnutia-potom stúpa ec

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 08-02-2016 v 16:25 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 180

Já si právě netroufám dát tam více..

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 08-02-2016 v 16:29 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LonGermaX
Stálý Člen

Karma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Prave dusim je lepe vstrebavan pri nizssim ph, az budou mit zpravny vytok uvidis jak se pri 1,6 krasne zazelenaj.

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 08-02-2016 v 17:13 PM
LonGermaX je offline   Profil uživatele LonGermaX   Find more posts by LonGermaX   Foto galerie člena LonGermaX   Click here to Send LonGermaX a Private Message   Add LonGermaX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmax
Stálý Člen

Karma uživatele Madmax - 62% PěstitelskáKarma uživatele Madmax - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

Dusik.... No vidis a je to tu........ vytrhej a napufruj, nema cenu neco testit kdyz ti to kurvi ph, buď se na to vykasles a pockas jestli se to třeba za měsíc nesrovná, nebo to ted vyrves a napufrujes. Zkusil bych rychlou metodu podstřelit ten roztok na třeba 4,5 a nechat to vymáčet den, pak uvidíš o kolik to stahnes a podle toho dalsi roztok uz blizsi tomu co chces ve vysledku.Ale nikdy jsem to takhle nedelal jelikoz jsem mel cas ;-) KAzdopadne až to vyndáš prolej ten kokos správnou zálivkou a uvidíš změnu hned ;-)

Old Post 08-02-2016 v 18:26 PM
Madmax je offline   Profil uživatele Madmax   Find more posts by Madmax   Foto galerie člena Madmax   Click here to Send Madmax a Private Message   Add Madmax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 183

kur*a no tak JO...vytrhal jsem to a už to máčím v kýblu ph 5,5 johnsons baby :-)...zahrabal jsem ty díry po tom protože tam šli krásně vidět kořeny jak obrůstají ty sondy (to mě potěšilo )..zaliju to ale asi až ráno,teď je to mokré dost.

Old Post 08-02-2016 v 19:07 PM
lebanner
Stálý Člen

Karma uživatele lebanner - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Vadí to nějak kytkám když jim to pH kolísá? Myslim kolísání v nějakých přijatelných hodnotách, dejme tomu 5,8-6,5?

I've.. seen things you people wouldn't believe

Old Post 08-02-2016 v 19:27 PM
lebanner je offline   Profil uživatele lebanner   Find more posts by lebanner   Foto galerie člena lebanner   Click here to Send lebanner a Private Message   Add lebanner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 185

příspěvek č.181..

Old Post 08-02-2016 v 19:42 PM
LonGermaX
Stálý Člen

Karma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

Omlouvám se lidi. Obecně platí, že se má PH udržovat 5,8-6,2. Tím si zajistíš optimální příjem prvků. Jak jsem psal že dusík je vstřebáván tak jsem si to spletl s draslíkem. Proto se omlouvám a přikládám tabulku pro info. Dusík je vstřebávám po velkém rozsahu PH.

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 09-02-2016 v 07:01 AM
LonGermaX je offline   Profil uživatele LonGermaX   Find more posts by LonGermaX   Foto galerie člena LonGermaX   Click here to Send LonGermaX a Private Message   Add LonGermaX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmax
Stálý Člen

Karma uživatele Madmax - 62% PěstitelskáKarma uživatele Madmax - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

citace:
Původní příspěvek od lebanner
Vadí to nějak kytkám když jim to pH kolísá? Myslim kolísání v nějakých přijatelných hodnotách, dejme tomu 5,8-6,5?

samozřejmě že vadí, ty se snažíš dávat kytkám vyvážený poměr živin které potřebuje a velmi zjednodušeně řečeno při různém ph si bere každou živinu jinak a některou například vůbec, některé prvky zase při nedostatku nebo přemíře blokují přísun jiného atd. A navíc záleží i na médiu ve kterém pěstíš. Jenže máte všichni obrovské štěstí že byli lidé dávno před vámi co zjistili optimální PH a toho my se budem bez jakýkoliv pochybností držet, jelikož je to věc daná a neměná, takže optimum pro kokos a hydro je v tomto případě 5,8 a vše okolo je více či méně špatně a zbytečně to tu zasírá thread. Prostě chceš mít krásný kytky-výnos-pohodu jedna z věcí který neoseres je ph.

Old Post 09-02-2016 v 10:57 AM
Madmax je offline   Profil uživatele Madmax   Find more posts by Madmax   Foto galerie člena Madmax   Click here to Send Madmax a Private Message   Add Madmax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 188

tak sondy už drží ph 5,9 asi 3x jsem dolíval kyselinu,počkám pro jistotu ale do rána jestli to ještě nevyskočí.

Old Post 09-02-2016 v 16:39 PM
Madmax
Stálý Člen

Příspěvek č. 189

ráno vyměn vodu za nově namíchanou a dej tomu ještě nějaký čas na ověření ;-)

Old Post 09-02-2016 v 18:05 PM
lebanner
Stálý Člen

Příspěvek č. 190

citace:
Původní příspěvek od LonGermaX
Omlouvám se lidi. Obecně platí, že se má PH udržovat 5,8-6,2. Tím si zajistíš optimální příjem prvků. Jak jsem psal že dusík je vstřebáván tak jsem si to spletl s draslíkem. Proto se omlouvám a přikládám tabulku pro info. Dusík je vstřebávám po velkém rozsahu PH.

citace:
Původní příspěvek od Madmax

samozřejmě že vadí, ty se snažíš dávat kytkám vyvážený poměr živin které potřebuje a velmi zjednodušeně řečeno při různém ph si bere každou živinu jinak a některou například vůbec, některé prvky zase při nedostatku nebo přemíře blokují přísun jiného atd. A navíc záleží i na médiu ve kterém pěstíš. Jenže máte všichni obrovské štěstí že byli lidé dávno před vámi co zjistili optimální PH a toho my se budem bez jakýkoliv pochybností držet, jelikož je to věc daná a neměná, takže optimum pro kokos a hydro je v tomto případě 5,8 a vše okolo je více či méně špatně a zbytečně to tu zasírá thread. Prostě chceš mít krásný kytky-výnos-pohodu jedna z věcí který neoseres je ph.

pokud budu mít v rezervoáru namíchanej roztok tak mu postupně bude stoupat pH, takže když to nebudu několik dní kontrolovat tak to dejme tomu z 6,2 vyleze na 6,7 (hlína), pH se sice zvedá, ale furt se drží v příjatelných hodnotách, jde mi o to jestli kytkám vadí, že dostávají každý den zálivku s trošku vyšším pH a pak dejmu tomu za 5 dní to znova padne na tu původní hodnotu (až to srovnam zase) ? Nemam čas to každej den kontrolovat a chci si taky pořídit tropf blumat jako kolega James.

Jinak sorry James za lehkej offtopic

Old Post 09-02-2016 v 20:01 PM
lebanner je offline   Profil uživatele lebanner   Find more posts by lebanner   Foto galerie člena lebanner   Click here to Send lebanner a Private Message   Add lebanner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 191

Však v té nádrži se ti to ustálí,tak do dvou dnů,stejně to musíš na začátku kontrolovat a upravit než se ti ten roztok ustálí..pak už to drží stabilně ph.

Old Post 09-02-2016 v 20:17 PM
lebanner
Stálý Člen

Příspěvek č. 192

citace:
Původní příspěvek od Jamés
Však v té nádrži se ti to ustálí,tak do dvou dnů,stejně to musíš na začátku kontrolovat a upravit než se ti ten roztok ustálí..pak už to drží stabilně ph.

No prááávě, že me se to prostě zvedá, namícham to, necham to většinou hodinu odstát, celou dobu běží čerpadlo, takže se ta voda v rezervoáru celou dobu točí a když přijdu třeba za 3-4 dny tak je to pH prostě vždycky aspon o 0,5 vejš.. ale je pravda, že mam nějakou kyselinu z roku nebreč co ani nvm kde jsem vzal.. ted jsem objednal pH down přímu od jungle in da box, tak snad to bude lepší

Old Post 09-02-2016 v 20:21 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás