Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulení a škola? Co vy nato.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Amuab
Stálý Člen

Karma uživatele Amuab - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

nemám s tím problém....často je to lepší..víc mě to baví

destroy Babylon and come to Zion

Old Post 20-11-2008 v 17:10 PM
Amuab je offline   Profil uživatele Amuab   Find more posts by Amuab   Foto galerie člena Amuab   Click here to Send Amuab a Private Message   Add Amuab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davey
Nový Člen

Karma uživatele Davey - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

No teďka jsem tam byl celej týden vypálenej a totálně jsem tam usínal. Fakt jsem si to nedával a hlava mi padala a to doslova... ale zase v nějakých předmětech, kde musím něco dělat, mě to děsně nakoplo a naopak jsem toho dělal až moc ... třeba EV, jsme dělali koláž z listů a já dostal první jedničku
Nebo v těláku jsem poprvé udělal výmik

Old Post 20-11-2008 v 17:21 PM
Davey je offline   Profil uživatele Davey   Find more posts by Davey   Foto galerie člena Davey   Click here to Send Davey a Private Message   Add Davey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Já jsem minulý týden spočítal v jiným stavu takovej slovní příklad, kterej ani náš místní mathboss nedal, potom jsem se zaslouženě vyhříval na slunci slávy a obdivu. A pak jsem dal i proslulou Einsteinovu hádanku, kterou údajně dá jenom myslím 4% lidí.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 20-11-2008 v 17:37 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 180

citace:
A pak jsem dal i proslulou Einsteinovu hádanku, kterou údajně dá jenom myslím 4% lidí.

Tak to som potom extremne stastny a obdareny jedinec, vsetci moji znami su z okruhu tych 4och genialnych percent . Som Zvedavy ako si to Einstein vypocital

Old Post 20-11-2008 v 22:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

jesm ve třeťáku na maturitnim oboru, zitra jdu poprve na soustruhy.teoreticky je ve skole mamuz prorane, ale co myslite? mam se do ty pryxe zhulit?

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 23-11-2008 v 19:59 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

Sagus: No buď to Albi špatně vypočítal nebo máš kámoše jenom z Mensy

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 23-11-2008 v 20:06 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saytam
Stálý Člen

Karma uživatele saytam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

Já když sem začínal huli takže v 9 třídě tak sem byl rád že sem prošel..

Old Post 24-11-2008 v 08:06 AM
saytam je offline   Profil uživatele saytam   Find more posts by saytam   Foto galerie člena saytam   Click here to Send saytam a Private Message   Add saytam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Kuči - na praktickom vyucovani sa kali lepsie ako na vyucovacich hodinach v skole, ale zase nie ze by som ti to doporucoval to nie...predsa len bezpecnost prace je prvorada a ked tam budes lietat natahany s ruzovymi slonmi tak sa raz dva namota na sustruh...
len myslim ze na praxi lepsie pochopis niektore veci co sa ucis v skole...
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 24-11-2008 v 08:12 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wyruz
Nový Člen

Karma uživatele wyruz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Ja chodim do skoly zčadeny skoro denne a jednou mi to nak nesedlo ze sem pozvracel zachody a kamaradi museli vytirat .. xDD (za mesic mam 15)

Old Post 28-02-2009 v 10:07 AM
wyruz je offline   Profil uživatele wyruz   Find more posts by wyruz   Foto galerie člena wyruz   Click here to Send wyruz a Private Message   Add wyruz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 186

chodim na gympl,balim brka a sem tam chytrejsi nez vetsina tech vyjebanych hlav co se uci denne =D!..neucim se a ucim se den pred pisemkou pac by se me to vykourilo z hlavy.... PEACE

Old Post 28-02-2009 v 10:24 AM
Nyc Diesel
Stálý Člen

Karma uživatele Nyc Diesel - 100% PěstitelskáKarma uživatele Nyc Diesel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Jinak se to tam nedá vydržet...

Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk

Old Post 28-02-2009 v 21:42 PM
Nyc Diesel je offline   Profil uživatele Nyc Diesel   Find more posts by Nyc Diesel   Foto galerie člena Nyc Diesel   Click here to Send Nyc Diesel a Private Message   Add Nyc Diesel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
logic7.m
Stálý Člen

Karma uživatele logic7.m - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

moje řeč bez raniho špeka před školou a odpoledniho o velky pauze bych do ty školi ani nechodil

Old Post 28-02-2009 v 22:39 PM
logic7.m je offline   Profil uživatele logic7.m   Find more posts by logic7.m   Foto galerie člena logic7.m   Click here to Send logic7.m a Private Message   Add logic7.m to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sv.jack
Nový Člen

Karma uživatele sv.jack - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

citace:
Původní příspěvek od crackonos
Sagus: No buď to Albi špatně vypočítal nebo máš kámoše jenom z Mensy

Tedka jsem tu hadanku vyresil,neni zas tak brutalne tezka,trvalo mi to asi 25minut,pokud ji vyresi opravdu jenom 4%populace(ja jsem cetl ze jenom 2%)tak dle myho nazoru jsou lidi docela tupy

Old Post 01-03-2009 v 11:11 AM
sv.jack je offline   Profil uživatele sv.jack   Find more posts by sv.jack   Foto galerie člena sv.jack   Click here to Send sv.jack a Private Message   Add sv.jack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 190

lol pravda vyjebanych hlav neni nikdy dost ze sv.jack ??? xD

Old Post 01-03-2009 v 16:10 PM
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

mozno za Einsteinovej ery boli ludia prijebany...asi to tak je ked sam einstein mal napicu znamky v skole....

Old Post 01-03-2009 v 20:33 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

ja hulim ale moc sa neucim...akosi sa neviem donutit ucit to co ma nebavi...skorej si na nete hladam niake zaujimavosti co ma bavia ale to co sa domna snazia moji ucitelia nacpat ee...chodim na priemyslovku a je to dost piicovina...

Old Post 01-03-2009 v 20:34 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-03-2010 - Hulení a plavání.... - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás