Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No teďka jsem tam byl celej týden vypálenej a totálně jsem tam usínal. Fakt jsem si to nedával a hlava mi padala a to doslova... ale zase v nějakých předmětech, kde musím něco dělat, mě to děsně nakoplo a naopak jsem toho dělal až moc ... třeba EV, jsme dělali koláž z listů a já dostal první jedničku
Nebo v těláku jsem poprvé udělal výmik
Já jsem minulý týden spočítal v jiným stavu takovej slovní příklad, kterej ani náš místní mathboss nedal, potom jsem se zaslouženě vyhříval na slunci slávy a obdivu. A pak jsem dal i proslulou Einsteinovu hádanku, kterou údajně dá jenom myslím 4% lidí.
A pak jsem dal i proslulou Einsteinovu hádanku, kterou údajně dá jenom myslím 4% lidí.
Tak to som potom extremne stastny a obdareny jedinec, vsetci moji znami su z okruhu tych 4och genialnych percent . Som Zvedavy ako si to Einstein vypocital
Kuči - na praktickom vyucovani sa kali lepsie ako na vyucovacich hodinach v skole, ale zase nie ze by som ti to doporucoval to nie...predsa len bezpecnost prace je prvorada a ked tam budes lietat natahany s ruzovymi slonmi tak sa raz dva namota na sustruh...
len myslim ze na praxi lepsie pochopis niektore veci co sa ucis v skole...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
chodim na gympl,balim brka a sem tam chytrejsi nez vetsina tech vyjebanych hlav co se uci denne =D!..neucim se a ucim se den pred pisemkou pac by se me to vykourilo z hlavy.... PEACE
Původní příspěvek od crackonos Sagus: No buď to Albi špatně vypočítal nebo máš kámoše jenom z Mensy
Tedka jsem tu hadanku vyresil,neni zas tak brutalne tezka,trvalo mi to asi 25minut,pokud ji vyresi opravdu jenom 4%populace(ja jsem cetl ze jenom 2%)tak dle myho nazoru jsou lidi docela tupy
ja hulim ale moc sa neucim...akosi sa neviem donutit ucit to co ma nebavi...skorej si na nete hladam niake zaujimavosti co ma bavia ale to co sa domna snazia moji ucitelia nacpat ee...chodim na priemyslovku a je to dost piicovina...