Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele takhle ja si to zelenim zatim podruhy.no a ted to jedu tak nejak zaroven s tebou.hele jinej strain [NL]jasne ted se strhne utok na mou hlavu,ze se to neda srovnat atd... no proste moje girls jeste tejden potahnu.sem si rikal pojedem zaroven.proto te sleduju tak nejak vod zacatkuakorat mi nejsou jasny ty boxy a klony atd ale to pocka. proste muj nazor +tejden[grow]
jasne,respekt! Tvuj nazor me zajima,to je jasne! O tech boxech jsem psal nekde na zacatku tohodle trydu,ale jeste mi jeden pribude. Zadnej utok nebude,nestresuj Prepl jsem je aby se mi moc nevytahly a na rustu byly presne mesic pod 250w/cfl 6400k (od 5 do 11 dne jeste 125w/cfl 14000k,pak jsem ji rozsekal,kur*va!) No a tet metla 250w, pak 600w/hps. Jsou mensi ale kazda ma uz min 4patra takze snad dobre!
Jo a diky za pochvalu,potesi.